Γκολφ Branson Lakes Area - Μοναδικά πακέτα για το 2016

Η περιοχή Branson / Lakes Area βρίσκεται ήδη σε "εποχή των ώμων", αλλά η σεζόν του 2016 τρέχει από την αρχή της άνοιξης μέχρι το τέλος του φθινοπώρου, και αυτό συμβαίνει όταν προσφέρονται όλα τα είδη των προσφερόμενων αξιών: τα θέρετρα θέλουν την επιχείρησή σας. Το Branson και τα περίχωρά του είναι η όαση βουνών Ozark της Αμερικής και ένας από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς γκολφ του έθνους, που δεν οφείλεται σε νέα μαθήματα που αναπτύσσονται, ήδη καθιερωμένους βραβευμένους χώρους, ένα "θρυλικό" pro τουρνουά και μια επιλογή των πακέτων stay-and-play που παρέχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών.

Εκτός από τα ολοκαίνουργια μαθήματα υπό κατασκευή και σχεδιασμένα από τους Gary Player και Coore & Crenshaw, οι διαχειριστές γηπέδων γκολφ και οι χειριστές θέρετρων κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών έχουν βελτιώσει τις λειτουργίες τους και παίζουν ευκαιρίες μέσω μιας σειράς δελεαστικών πακέτων, ένα μικρό δείγμα που παρατίθεται παρακάτω:

Πακέτα εν αφθονία:

Το Big Cedar Lodge είναι γνωστό για τη συνολική τελειότητα του θέρετρου. Στην πραγματικότητα, κατέχει τον πολυπόθητο Ταξιδιωτικό Σύμβουλο "Πιστοποιητικό Αριστείας" Big Cedar Lodge, με δύο νέα μαθήματα υπό κατασκευή και δύο ακόμη ανοικτά για το παιχνίδι: Buffalo Ridge και Top of the Rock. Αυτές οι δύο μεγάλες διατάξεις είναι και οι δύο που παίζονται κατά τη διάρκεια των Bass Pro Shops Legends of Golf, μια εκδήλωση PGA Champions Tour που πραγματοποιείται κάθε Απρίλιο. Αλλά υπάρχουν περισσότερα, το μίνι γήπεδο του γκολφ βαθμολόγησε ένα από τα "10 πιο ασυνήθιστα στην Αμερική" από τις ΗΠΑ ΣΗΜΕΡΑ. Ναι, ο Μεγάλος Κέδρος προσφέρει κάτι για σχεδόν όλους.

Αλλά τι γίνεται με αυτά τα πακέτα διαμονής "Big C" προσφέρει πακέτα που συνδυάζουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με το γκολφ. Αυτά περιλαμβάνουν το σπα, βαρκάδα, ψάρεμα, σκοποβολή και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα, το "Ultimate Guys Getaway Package" προσφέρει όχι μόνο γκολφ, αλλά μια μεγάλη ποικιλία επιτόπιων και υπαίθριων δραστηριοτήτων και αποτελεί ένδειξη για το τι μπορείτε να περιμένετε από τις άλλες προσφορές τους.

Τα πακέτα Big Cedar και περιλαμβάνουν:

Θα θέλατε να το ξέρετε; Εντάξει, στη συνέχεια, καλέστε το Big Cedar Lodge σήμερα στο 800-225-6343 και αναγράψτε τον κωδικό EXBR16 όταν κάνετε κρατήσεις.

Πρίστινα και με ρυθμό:

Προχωρώντας στο Thousand Hills Golf Resort, διαπιστώνουμε ότι ο ιδιοκτήτης έχει πραγματοποιήσει σημαντική επένδυση για να βελτιώσει την εμφάνιση και την δυνατότητα αναπαραγωγής της ήδη δημοφιλούς διάταξης που βρίσκεται στην καρδιά του ίδιου του Branson. Ένα από τα εν εξελίξει σχέδια περιελάμβανε την «αποξείδωση» της περιοχής μεταξύ των κολπίσκων και μεταξύ των κολπίσκων της, καθώς και κατά μήκος της πορείας. σχεδόν $ 100.000 επενδύθηκαν σε νέο εξοπλισμό συντήρησης για να εξασφαλίσουν άψογες συνθήκες αναπαραγωγής. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Οι Thousand Hills ανασχηματίζουν αρκετές περιοχές teeing αυτή την άνοιξη, ισοπεδώνοντας και αλλάζοντάς τους στη Zoysia για να προωθήσουν τις καλύτερες επιφάνειες παιχνιδιού. "Επίσης, έχουμε πολύ καλύτερη λαβή για το ρυθμό του παιχνιδιού για το 2016", δήλωσε ο επιθεωρητής μαθήματος Pat Shay.

"Αγωνιζόμαστε για τους παίκτες να απολαμβάνουν υπο-4 ώρες γύρους."

Βελτιώσεις στο μάθημα και στο μάθημα:

Μετά από μια ιδιαίτερα πολυάσχολη χειμερινή περίοδο, το Pointe Royale Golf Village έχει επίσης ασχοληθεί με τη βελτίωση των συνθηκών παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης μιας νέας γέφυρας στην τρύπα αριθ. 3, "επανατοποθέτηση ή βελτίωση διαδρομών στις τρύπες 3, 5 και 15, δημιουργία νέας περιοχής teeing για τους ανώτερους άνδρες στο Νο 9 και τη βελτίωση της αποχέτευσης στο Νο. 16. Ένας στόλος αυτοκινήτων γκολφ και ανανεωμένοι χώροι ανάπαυσης είναι επίσης νέοι φέτος ».

Φιλικό προς τον παίκτη πρόγραμμα γκολφ για νέους:

Το 2016 Ozarks Junior Golf League έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει νέους από όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων. Σχεδιασμένο για νέους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 13 ετών, το πρόγραμμα των έξι εβδομάδων περιλαμβάνει πρακτικές, συμβάντα και οδηγίες από επαγγελματίες. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μια φανέλα της ομάδας και δύο δεκάδες μπάλες του γκολφ. Τα γεγονότα είναι ένα "αγωνιστικό" σχήμα και έπαιξε στο Γήπεδο Γκολφ Don Gardner.

Εάν ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε στο παιδί σας, θα πρέπει να ελέγξετε για $ 100 στο Ίδρυμα Sticks & Stones, 1600 Ledgestone Way, Branson West, MO 65737. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Bill Hasler στη διεύθυνση bill@svpoa.org.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Branson / Lakes Area Golf, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους και το "Like" Branson Golf στο Facebook.

Σχετικά με το Γκολφ Branson / Lakes Area Golf

Σχετικά με το Explore Branson:

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κανείς στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει ακούσει για το Branson, MO, αλλά αν δεν το έχετε, αυτό το τμήμα είναι για σας. Το Branson είναι ένας μοναδικός οικογενειακός προορισμός διακοπών που βρίσκεται σε μια περιοχή εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς ανάμεσα στα βουνά Όζαρκ. Είναι ένα προορισμό που προσφέρει μια απίστευτη αξία. Με δεκάδες ζωντανά θέατρα, τρεις παρθένες λίμνες, γήπεδα γκολφ πρωταθλήματος, ένα διεθνές βραβευμένο θεματικό πάρκο, δεκάδες αξιοθέατα και μουσεία, μια ιστορική συνοικία Downtown, ψώνια για να πεθάνεις παιδιά, ξενοδοχεία, μοτέλ, θέρετρα, πάρκα RV, χώροι κατασκήνωσης και συνεδριακές εγκαταστάσεις, όπως λένε, δεν υπάρχει πουθενά αλλού σαν αυτό πουθενά στον κόσμο. Και έχουν δίκιο.

Καλύτερα, "το Branson είναι λιγότερο από μία μέρα για το ένα τρίτο των κατοίκων της Αμερικής", και με πτήσεις χαμηλού κόστους προς το αεροδρόμιο Branson (BKG) και το κοντινό αεροδρόμιο Springfield-Branson National Airport (SGF), δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να το επισκεφτείτε Branson.

Καλέστε το 800-296-0463 για βοήθεια σχετικά με τον προγραμματισμό των επόμενων διακοπών, συνεδρίων ή επανασύνδεσης. Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Explore Branson.

Παρακολουθήστε με στο Facebook, το Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου. Διαβάστε το Blog μου για το Golf Travel