Καλύτερες τσάντες Gadget για μικρές ηλεκτρονικές συσκευές και κάμερες

Ασφαλής, κομψή μεταφορά για καλωδιακούς ταξιδιώτες

Ψάχνοντας για τις καλύτερες τσάντες gadget για να μεταφέρετε τα μικρό σας ηλεκτρονικά μπορεί να είναι μια μεγάλη απώλεια χρόνου για τους ανθρώπους που ταξιδεύουν πολύ. Η τέλεια τσάντα gadget για όλους τους ηλεκτρονικούς και φωτογραφικούς δωρητές doo μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί όπως το Άγιο Δισκοπότηρο. Κάθε χρόνο φαίνεται να υπάρχουν συσκευές που πρέπει να διαθέτουν, το καθένα με δικό του φορτιστή / τροφοδοτικό / ακουστικά / σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Αν ταξιδεύετε - για δουλειά ή διασκέδαση - υπάρχει καλή πιθανότητα να μεταφέρετε ένα tablet ή φορητό υπολογιστή (ή και τα δύο), ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ebook, μια συσκευή μουσικής ή δύο, ακουστικά, ίσως ακόμη και μερικά φορητά ηχεία. Εάν είστε νευρικός ταξιδιώτης, ίσως έχετε επίσης ένα ιονιστή ή αποστειρωτή για την αίθουσα του ξενοδοχείου σας. Και φυσικά ίσως μεταφέρετε μια φωτογραφική μηχανή - ίσως ακόμη και ένα DSLR με επιπλέον φακούς.

Και αν είστε τυπικοί, μεταφέρετε τα καλώδια, τα καλώδια και τα βύσματα προσαρμογέα στην τσάντα, στη τσάντα μεταφοράς, στις αποσκευές ή στις τσέπες σας. όλα να μπερδευτούν μαζί και κανένα από όπου περιμένετε να είναι όταν τα χρειάζεστε. Πέρυσι, επενδύσαμε σε ένα μικρό, γεμισμένο κουτί συσκευασίας (από έναν πολύ καλό προμηθευτή ταξιδιών) που έπρεπε να φέρει όλα αυτά τα πράγματα και να τα κρατήσει σε μια καθαρή γωνία μιας βαλίτσας. Και ήταν καλό; Λοιπόν ... σαν τσάντα ηλεκτρονικών gadget, έκανε μια μεγάλη υπόθεση μακιγιάζ.

Έτσι, είμαστε ακόμα στην επιφυλακή για μια ελαφριά, ευρύχωρη, τσάντα πολλαπλών χρήσεων. Γίνονται όλο και πιο έξυπνοι όλη την ώρα, όμως, και πρόσφατα βρήκαμε τέσσερις αξίζει να εξετάσουμε.