Δημόσιους Κήπους στο μετρό του Ντιτρόιτ

Βοτανικοί Κήποι και ιστορικά κτήματα

Στην περιοχή Metro-Detroit, εάν θέλετε να σταματήσετε και να μυρίσετε τα τριαντάφυλλα ή να κάνετε μια βόλτα στο δάσος ala Thoreau, υπάρχουν πολλά πάρκα, περιοχές φύσης και κήποι από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε. Παρακάτω αναφέρονται οι δημόσιοι κήποι στην περιοχή Metro-Detroit.

Ann Arbor: Βοτανικοί κήποι του Matthaei του Πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν

Ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε την οικογένεια και να μάθετε κάτι ενώ βρίσκεστε σε αυτό, το Botanical Garden του Matthaei του Πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν έχει αρκετούς κήπους με εκθέματα που εκθέτουν βότανα, πολυετή φυτά, αστικό κήπο με τσέπες και ακόμη και κήπο / παιδική χαρά μόνο για παιδιά.

Έχει επίσης αρκετά μονοπάτια πεζοπορίας, καθώς και μια σέρα γεμάτη από διάφορες φυτικές συλλογές από όλο τον κόσμο.

Ann Arbor: Το Arboretum του Nichols του Πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν

Αλλιώς γνωστό ως "The Arb", το Northeast Arboretum δημιουργείται γύρω από δασικές φυτείες σε διάφορα υψόμετρα λαξευμένων με παγετώνες γης. Στην πραγματικότητα, ο ποταμός Huron περνάει μέσα από την ιδιοκτησία και το Glen School Girl προσφέρει ένα απότομο μονοπάτι μέσα από μια παγετώδη μορένα. Ο αρχικός αρχιτέκτονας τοπίου - το 1907 - ήταν το OC Simonds. Αυτές τις μέρες, το Arb αποτελείται από αρκετά φυσικά τοπία με δέντρα / θάμνους που είναι εγγενείς στο Μίτσιγκαν. Υπάρχουν επίσης περιοχές που περιέχουν εξωτικές ποικιλίες. Εκτός από τις δασικές εκτάσεις, υπάρχουν αρκετοί ειδικοί κήποι, οθόνες και μονοπάτια, καθώς και ο κήπος Peony Garden και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης James D. Reader Jr.

Belle Isle: Η Βοτανική Εταιρεία Belle Isle και το Ωδείο Ancora Scripps Whitcomb

Το Belle Isle περιέχει δεκατρείς στρέμματα γης που είναι αφιερωμένα σε κήπους.

Εκτός από τους πολυετείς κήπους, τον κήπο με λιμνούλες και τα θερμοκήπια, υπάρχει μια σέρα που χρονολογείται από το 1904. Το κτίριο πέντε τμημάτων κάθεται σε ένα στρέμμα και σχεδιάστηκε από τον Albert Kahn, ο οποίος με τη σειρά του ήταν εμπνευσμένος από το Monticello του Thomas Jefferson . Όταν η Άννα Scripps Whitcomb δώρισε τη συλλογή της 600+ ορχιδέας το 1955, το Ωδείο πήρε το όνομά της.

Αυτές τις μέρες, ο θόλος του κτιρίου με ύψος 85 ποδιών περιλαμβάνει φοίνικες και τροπικά δέντρα. Επίσης, μέσα στην κατασκευή είναι ένα Τροπικό Σπίτι, Κάκτος Σπίτι και Fernery, και ένα Show House με έξι εκθέματα ανθισμένα φυτά. Όπως αναμένεται, οι ορχιδέες εμφανίζονται επίσης σε όλο το κτίριο.

Bloomfield Hills: Σπίτι και Κήποι Cranbrook

Το κτήμα Cranbrook ιδρύθηκε από την Έλεν και τον Γιώργο Μπούθ, στέλεχος σιδερώματος από το Τορόντο, στη γη ενός κατατεμαχισμένου αγροκτήματος στο Bloomfield Hills. Αρχικά υποτίθεται ότι ήταν η χώρα κατοικίας του ζευγαριού, αλλά τελικά μετακόμισε μόνιμα στο κτήμα το 1908. Τα 40 στρέμματα κήπων σχεδιάστηκαν από τον George Booth, ο οποίος ήταν επίσης εκπρόσωπος του Αμερικανικού Κέντρου Τεχνών & Χειροτεχνίας, τα τελευταία χρόνια την κατοικία του. Εκτός από την ταξινόμηση των λόφων και τη δημιουργία λιμνών, περιλάμβανε γκαζόν, δείγματα δέντρων, βυθισμένο κήπο, ποώδη κήπο και κήπο τυρφώνων στον τόπο. Επίσης, χρησιμοποίησε γλυπτά, σιντριβάνια και αρχιτεκτονικά θραύσματα στα σχέδια του. Αυτές τις μέρες, οι κήποι διατηρούνται από εθελοντές. Μια ξεχωριστή περιήγηση στους κήπους / κήπους είναι διαθέσιμη από το Μάιο έως τον Οκτώβριο για εισιτήριο $ 6.

Dearborn: Το κτήμα Henry Ford

Fair Lane: Τα πέντε στρέμματα των λόφων που απαρτίζουν το The Henry Ford Estate περιέχουν κήπους σχεδιασμένους από τον Jens Jensen.

Οι χώροι προσφέρουν μια εξαιρετική θέση για μια ξεκούραστη περιήγηση με τα πόδια. Η είσοδος είναι $ 2 και είναι διαθέσιμη από Τρίτη έως Σάββατο, Μάιο μέσω της Ημέρας Εργασίας. Μπορούν επίσης να οργανωθούν ξεναγήσεις για ομάδες.

Grosse Pointe Shores: Έντσελ και Ελενόρ Φορντ Σκηνές & κήποι:

Οι κήποι / τοπία του κτήματος Ford σχεδιάστηκαν κατά κύριο λόγο στη δεκαετία του 1920 και του '30 από τον Jens Jensen, ο οποίος χρησιμοποίησε τα εγχώρια φυτά για να δημιουργήσει φυσικά σχέδια τοπίου. Εκτός από ένα λιβάδι αγριολούλουδου, ένα βόρειο δάσος του Μίτσιγκαν με καταρράκτη και λιμνοθάλασσα και λωρίδα λουλουδιών γεμάτη με πολυετή και ανθισμένα δέντρα, ο Jensen δημιούργησε το «Bird Island», μια χερσόνησο κατασκευασμένο από αμμοχάλικο στη λίμνη St. Clair. Πληθυσμένος με ποώδη θάμνους και αγριολούλουδα, ο Jensen σχεδίασε την περιοχή για να προσελκύσει χορευτικά πτηνά . Υπάρχει επίσης ένας κήπος με τριανταφυλλιές, καθώς και ένας παραδοσιακός "New Garden" με ευθείες γραμμές και περιποιημένους φράχτες.

Ρότσεστερ: Περιηγήσεις με κήπους του Meadow Brook Hall

Οι 14 κήποι γύρω από το Meadow Brook Hall σχεδιάστηκαν κυρίως από τον Arthur Davison το 1928. Τα τοπία του είναι καλλιτεχνικά και συνδυάζουν την αρχιτεκτονική, την τέχνη και τη φύση. Εκτός από τις φυσικές δασικές εκτάσεις και τους αγγλικούς περιβόλους, σχεδίασε τριαντάφυλλα, βότανα και βραχόκηπους. Η είσοδος είναι δωρεάν και οι κήποι είναι ανοιχτοί όλο το χρόνο.