Οι καλύτερες τουριστικές διαδρομές στο Χονγκ Κονγκ για την επόμενη διαμονή σας

Δείτε την πόλη και ποτέ μην σπαταλήστε ένα Χονγκ Κονγκ Layover

Αν πετάτε και στη συνέχεια πετάτε έξω από το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ , μπορείτε ακόμα να βρείτε πολλά για να χωρέσετε σε μια ενδιάμεση στάση στο Χονγκ Κονγκ πέρα ​​από το σαλόνι του αεροδρομίου.

Το αεροδρόμιο είναι ένας σημαντικός διεθνής κόμβος και με τόσες συνδέουσες πτήσεις υπάρχουν τώρα μερικές αφιερωμένες διαδρομές διέλευσης που δημιουργήθηκαν για να σας δουν το καλύτερο της πόλης σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα.

Περιήγηση προσανατολισμού Χονγκ Κονγκ: Αξιοσημείωτη θέα στο λιμάνι

Αυτή η περιήγηση 4-5 ωρών προσφέρει το Χονγκ Κονγκ με λίγα λόγια.

Ένα κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο θα σας μεταφέρει από το αεροδρόμιο στην πρώτη σας στάση: το Lantau Link View Point & Visitors 'Center, όπου μπορείτε να κοιτάξετε την πιο μεγάλη γέφυρα ανάρτησης δρόμου και σιδηροδρόμου που συνδέει το νησί Lantau με τις αστικές περιοχές του Χονγκ Κονγκ .

Στη συνέχεια, θα μπείτε στην καρδιά των γεμάτων δρόμους του Tsim Sha Tsui στο Kowloon για να γνωρίσετε το Χονγκ Κονγκ στο καλύτερο δυνατό σημείο του, πριν περάσετε μέσα από τα πλήθη και κερδίζετε ένα εντυπωσιακό πυροβολισμό Instagram με το εμπρόσθιο λιμάνι.

Κάντε μια βόλτα Star Ferry στο Central, όπου η οικονομική περιοχή και τα κυβερνητικά ιδρύματα του Χονγκ Κονγκ στέκονται - θα περάσετε από το γραφικό λιμάνι της Βικτώριας καθώς πηγαίνετε μαζί. Το χερσαίο μέρος της περιήγησης στη συνέχεια εντοπίζει μια διαδρομή κάτω από το Hollywood Road για να κάνει στάση στο Man Mo Temple και τα καταστήματα με αντίκες στη γύρω περιοχή.

Το ταξίδι τελειώνει όταν επιβιβαστείτε στο τρένο του αεροδρομίου Express στο Χονγκ Κονγκ πίσω στο αεροδρόμιο, ένα ταξίδι που δεν διαρκεί περισσότερο από 30 λεπτά - περισσότερο από αρκετό χρόνο για να πιάσετε την επόμενη πτήση σας!

Lantau και M onastery T μας: Go Big ή Go Home

Αν ο χρόνος είναι πραγματικά η ουσία, τότε δοκιμάστε την περιήγηση στο Lantau και μοναστήρι, η οποία, όπως υποδηλώνει το όνομα, δεν αφήνει ποτέ το νησί Lantau.

Το Lantau είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά του Χονγκ Κονγκ, αλλά μόλις ξεφύγετε από το αεροδρόμιο και τη νέα πόλη Tung Chung το τοπίο είναι βουκολικό και χωρίζεται από λίγα παραδοσιακά χωριά.

Η περιοδεία ξεκινάει με μια επίσκεψη στο Τάι Ο : αυτό το κρυφό ψαροχώρι στη νότια πλευρά του νησιού διαθέτει δεκάδες σπίτια χτισμένα σε ξυλοπόδαρα πάνω από τα επίπεδα της λάσπης. Το χωριό ξεκουραζόταν μαζί και χτίστηκε από τσιμεντένια σκυρόδεμα και κυματοειδές σίδερο, το χωριό εξακολουθεί να εμπορεύεται τους αποξηραμένους πάγκους θαλασσινών και τα φρέσκα ψάρια που σερβίρονται στα τοπικά εστιατόρια.

Στη συνέχεια, θα αντιμετωπίσετε ένα απότομο μονοπάτι μέχρι ένα οροπέδιο 520 μέτρων για να επισκεφθείτε την Μονή Πον Λιν και να δείτε τον Βία του Τιαν Ταν (Μεγάλο) . Η όμορφη μεγαλόπρεπη αίθουσα του μοναστηριού από τη δεκαετία του 1920 είναι όμορφη και το χορτοφαγικό φαγητό που εξυπηρετεί οι μόνιμοι μοναχοί είναι υπέροχο. Το πιο ακαταμάχητο θέαμα της περιοχής - το χάλκινο άγαλμα των 250 τόνων του Βούδα - είναι ένας από τους δέκα μεγαλύτερους Βούδες του κόσμου και αποτελεί ενθουσιασμό που προκαλεί δέος.

Τέλος, θα πάρετε μια πανοραμική θέα της ατελείωτης πράσινο Lantau του όταν παίρνετε το προαιρετικό Ngong Ping Cable Car βόλτα. Οι γόνδολα με γυάλινο πάτο αιωρούνται πάνω από τις δασωμένες πλαγιές και προσφέρουν θέα στη θάλασσα της Νότιας Κίνας. Η περιοδεία ολοκληρώνεται περίπου στις 4μμ, όταν θα αποχωρήσετε στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου.

Η μετάβαση στο Χονγκ Κονγκ λίγο περισσότερο;

Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα ξενοδοχεία του αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ , ή σφίξτε κάθε ώρα που μπορείτε να επισκεφθείτε με την 24ωρη περιοδεία μας στο Χονγκ Κονγκ .