Τα καλύτερα κινεζικά εστιατόρια στο Χονγκ Κονγκ

Κορυφαία πέντε μέρη για να φάτε κινέζικο φαγητό στο Χονγκ Κονγκ

Πρώτα απ 'όλα τα πράγματα εκεί, δεν είναι κάτι σαν το κινεζικό φαγητό - όπως και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως το ευρωπαϊκό φαγητό. Αντ 'αυτού, όπως η Ευρώπη έχει ιταλικά, ισπανικά, πολωνικά και άλλα, η Κίνα έχει πολλές, εντελώς διαφορετικές περιφερειακές κουζίνες. Οι απλές γεύσεις της καντονέζικης κουζίνας μοιάζουν ελάχιστα με το βαρύ φαγητό μπαχαρικών από το Σιτσουάν ή με τα μενού με άμυλο και πατάτα στο Χαρμπίν. Υπάρχουν περίπου μισή ντουζίνα μεγάλες κινέζικες κουζίνες.

Τα καλά νέα είναι ότι το Χονγκ Κονγκ είναι ίσως το καλύτερο μέρος στην Κίνα για να βρείτε φανταστικά εστιατόρια από κάθε κουζίνα. Παρακάτω έχουμε διαλέξει τα πέντε καλύτερα κινέζικα εστιατόρια για τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα κινέζικα κουζίνες. Αν ψάχνετε για εστιατόρια φαγητού της Καντόνας - έχουμε και έναν από αυτούς - αλλά αν θέλετε περισσότερα κεφάλια πάνω από πέντε κορυφαία εστιατόρια με θαλασσινά στο Χονγκ Κονγκ .

Τα παρακάτω εστιατόρια έχουν επιλεγεί ως τα καλύτερα κινέζικα εστιατόρια τροφίμων στο Χονγκ Κονγκ. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό σημαίνει ότι οι εσωτερικοί χώροι είναι βασικοί και το σέρβις, αλλά η γεύση είναι κορυφαία. Η τιμή κατατάσσεται από $ - $$$$$.