Πού να αγοράσετε εισιτήρια για Sevens του Χονγκ Κονγκ

Η επίσημη και ανεπίσημη ιστορία

Εάν θελήσετε να αγοράσετε εισιτήρια για Χονγκ Κονγκ, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Δεν θα προσπαθήσουμε να τα πουλήσουμε σε σας, αλλά θα σας δώσουμε κάποιες ειλικρινείς και ανεξάρτητες συμβουλές για το πού θα αγοράσετε τα εισιτήρια της HK Sevens.

Τα Sevens του Χονγκ Κονγκ πραγματοποιούνται τον Μάρτιο στο Στάδιο Χονγκ Κονγκ στο Causeway Bay - μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την πραγματική εκδήλωση στον οδηγό μας Sevens του Χονγκ Κονγκ . Τα εισιτήρια για την τριήμερη εκδήλωση συνήθως διατίθενται προς πώληση τον Ιανουάριο μέσω δημόσιας πώλησης που απευθύνεται μόνο στους κατοίκους του Χονγκ Κονγκ και σε επιλεγμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες στο εξωτερικό - και είναι πάντα απογοητευμένοι σχεδόν αμέσως.

Το τουρνουά πωλεί κάθε χρόνο.

Πού να αγοράσετε εισιτήρια

Εάν βρίσκεστε στο Χονγκ Κονγκ και κάτοικος Χονγκ Κονγκ, ο πρώτος σας λιμένας πρέπει να είναι ο επίσημος ιστοχώρος του Χονγκ Κονγκ Sevens. Είναι εδώ που θα ανακοινώσει την ημερομηνία για την πώληση των εισιτηρίων στο κοινό.

Τα εισιτήρια στο Χονγκ Κονγκ διανέμονται για πρώτη φορά σε μέλη του ράγκμπι, φίλους του συλλόγου και χορηγούς - τα υπόλοιπα εισιτήρια διατίθενται στη δημόσια πώληση. Η δημόσια πώληση είναι πάντα υπερμεγέθης υπερβολικά και λειτουργεί υπό ψηφοφορία. Συνήθως, μπορείτε να βάλετε το όνομά σας για το ψηφοδέλτιο το φθινόπωρο του προηγούμενου έτους, αν και δεν λειτουργεί με βάση την πρώτη προτεραιότητα.

Η λιγότερο σημαντική ημέρα του τουρνουά είναι η Παρασκευή και αυτή είναι και η πιο εύκολη προσφορά για εισιτήρια. Το Σάββατο και η Κυριακή είναι πιο δύσκολα και τα εισιτήρια είναι ακριβότερα.

Εάν χάσετε τη δημόσια πώληση ή δεν είστε κάτοικος Χονγκ Κονγκ, εξακολουθούν να υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές.

Αγορά εισιτηρίων έξω από τη δημόσια ψηφοφορία

Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν εισιτήρια μόνο για να τους μεταπωλούν. Είναι μια απεγνωσμένη πρακτική που οδηγεί τις τιμές των εισιτηρίων, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα για το HKRU να λύσει παρά τον μέσο όρο οπαδός που κάθε χρόνο προσπαθεί να πάρει εισιτήρια.

Η επίσημη πλατφόρμα μεταπώλησης για το Sevens του Χονγκ Κονγκ είναι το Viagogo.

Τα καλά νέα είναι ότι τα εισιτήρια που βρίσκεστε εδώ είναι πιθανό να είναι αυθεντικά και θα έχετε προσφυγή αν υπάρχουν προβλήματα - σε αντίθεση με ένα tout ή άλλες μεταπωλήσεις.

Αλλού, κοιτάξτε στα φόρουμ των Asiaxpat και Geoexpat για να βρείτε εισιτήρια στην πορεία προς το Sevens. Φυσικά οι παγίδες είναι πολλές. συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας τα εισιτήρια να είναι ψεύτικα και οι διογκωμένες τιμές που πρέπει να πληρώσετε.

Ημερήσια Εισιτήρια

Παρά τις ιστορίες φρίκης, υπάρχουν πάντα εισιτήρια την ημέρα του τουρνουά εκτός του γηπέδου - είτε από τους εκπατριστές που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μια άλλη μέρα στα περίπτερα ή τους αγώνες. Οι διαμαρτυρίες θα σας εξουδετερώσουν - με τις τιμές να κυμαίνονται με ζήτηση, αλλά αν είστε πρόθυμοι να χτυπήσετε διπλάσια αξία, θα πρέπει να μπορείτε να πάρετε ένα εισιτήριο.

Χιλιάδες εισιτήρια διανέμονται επίσης σε χορηγούς - πολλοί από τους οποίους δεν έχουν πρόθεση να αναλάβουν την πλήρη κατανομή τους. Ρωτήστε γύρω και δείτε αν οι φίλοι - ειδικά εκείνοι στον τραπεζικό κλάδο - μπορούν να πάρουν ένα εφεδρικό εισιτήριο. Οι ιδιωτικοί σύλλογοι της πόλης είναι επίσης εξαιρετικές πηγές για εισιτήρια.

Πού να αγοράσετε εισιτήρια Sevens - Στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αγοράζοντας εισιτήρια για Χονγκ Κονγκ Rugby Sevens στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να είναι ευκολότερο από ό, τι στο Χονγκ Κονγκ - αν και δεν φθηνότερα. Τα περισσότερα εισιτήρια πωλούνται από ταξιδιωτικούς πράκτορες ως μέρος ενός πακέτου ξενοδοχείων και πτήσεων με τιμές για τέσσερις ημέρες οπουδήποτε από £ 800-1 £ 000 λίρες και άνω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι οργανωμένες εκδρομές μπορούν να ποικίλλουν από το κακό έως το άτακτο άτακτο και να περιμένουν από τους συμπατριώτες σας να μοιάζουν με ένα κουτάβι ή δύο.

Ενώ δεν έχουμε καμία εμπειρία στη χρήση τους και έτσι δεν μπορούμε να τους συστήσουμε, δύο ονόματα μακροπρόθεσμων ταξιδιωτικών πρακτόρων που σχετίζονται με τα πακέτα του Sevens του Χονγκ Κονγκ είναι το Gulliver Travel και το Αγγλικό Rugby Travel.

Πού να αγοράσετε εισιτήρια Sevens - Στην Αυστραλία

Η ίδια συμφωνία ισχύει, εάν βρίσκεστε στην Αυστραλία. Τα εισιτήρια πωλούνται σε περιηγήσεις στην πόλη. Δοκιμάστε τις Διεθνείς Αθλητικές Περιηγήσεις, το Keith Prowse Travel, τα Παγκόσμια Ταξίδια ή το Ράγκμπι για τις τιμές και τη διαθεσιμότητα.

Φυσικά, αν όλα τα άλλα αποτύχουν, πηγαίνετε και να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια μέσα στην τρέλα των μπαρ του Wan Chai