Οι περιπέτειες της Disney προσφέρουν ευρωπαϊκές κρουαζιέρες ποταμών

Ένα νέο όνομα έχει περάσει πρόσφατα στα ευρωπαϊκά ποτάμια κρουαζιερόπλοια, και έχει αλλάξει το παιχνίδι. Ενώ η ποδηλατική διαδρομή έχει από καιρό απολαμβάνει τεράστια δημοτικότητα με τους baby boomers και τους ηλικιωμένους, η Disney έχει φέρει την εύκολη εμπειρία στις οικογένειες.

Οι περιπέτειες της Disney , που είναι γνωστές για τα ασφάλιστρα της, προσφέρουν πορείες ποταμού κρουαζιερόπλοιων στην Ευρώπη. Η συνεργασία με την AmaWaterways, την πολυτελή γραμμή ποταμού κρουαζιερόπλοιων, περιπέτειες από τις ποτάμιες διαδρομές της Disney είναι ένας νέος τρόπος για τις οικογένειες να γνωρίσουν την Ευρώπη με τρόπο που είναι ενεργός, βυθιστικός και εύκολος.

Οι διαδρομές στο Δούναβη φέρνουν οικογένειες σε εικονικές τοποθεσίες και κρυμμένους πολύτιμους λίθους σε οκτώ προορισμούς σε τέσσερις χώρες - Γερμανία, Αυστρία, Σλοβακία και Ουγγαρία. Στα ταξίδια οκτώ ημερών / επτά νυχτών, οι οικογένειες θα εξερευνήσουν ερείπια κάστρων στη Γερμανία, θα απολαύσουν γευσιγνωσίες σοκολάτας και μαθήματα βαλλίστρου στη Μπρατισλάβα, θα επισκεφτούν τα ορυχεία άλατος στην Αυστρία, θα παρακολουθήσουν εκθέσεις αλόγων στην Ουγγαρία και πολλά άλλα. Υπάρχει μια επιλογή για να προσθέσετε μια περιπέτεια από Disney τρεις ή δύο νύχτες πριν ή μετά από ποτάμι εμπειρία κρουαζιέρας στην Πράγα της Τσεχίας.

Το φθινόπωρο του 2017, η Disney θα προσφέρει επίσης μια διαδρομή μόνο για ενήλικες για φαγητό. Η Κρουαζιέρα River Rhine Food & Wine River θα ταξιδέψει μέσω της Ελβετίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και των Κάτω Χωρών. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν εκδρομές με αμπελώνες και σεμινάρια κρασιού. μια περιηγημένη περιήγηση στο Riquewihr της Γαλλίας. διαδραστικές μαθήματα μαγειρικής με τοπικές ζυθοποιίες μπύρας και κρασιού. και μια περιοδεία στο εργοστάσιο της Heineken στο Άμστερνταμ.

Οι περιπέτειες από τις κρουαζιέρες του ποταμού Disney προσφέρουν μέγιστο χρόνο λιμένων σε κάθε πόλη, φθάνουν την αυγή και αναχωρούν αργά τη νύχτα.

Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται στον Ama Viola των 170 επιβατών της AmaWaterways. Τα πλοία είναι χτισμένα με οικογένειες στο μυαλό για να προσελκύσουν οικογένειες πολλών γενεών. Τα πλοία διαθέτουν μεγαλύτερες κρεβατοκάμαρες και σουίτες, συμπεριλαμβανομένων κάποιων δωματίων που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τρία άτομα.

Οι ενωμένες καμπίνες μπορούν να συνδεθούν για να φιλοξενήσουν οικογένειες μέχρι πέντε. Οι σουίτες με καναπέ-κρεβάτια μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τέσσερις οικογένειες. Οι κοινόχρηστοι χώροι διαθέτουν δωρεάν σύστημα ψυχαγωγίας κατά παραγγελία στο δωμάτιο με Internet, μουσική, τηλεόραση και ταινίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, ενώ υπάρχει εξωτερική πισίνα στο κατάστρωμα ηλιοθεραπείας με μπαρ κολύμβησης, γυμναστήριο, κομμωτήριο και υπηρεσίες μασάζ.