Παγοδρόμια παγοδρομίας στο Παρίσι: Πού να απολαύσετε το 2017-2018

Μια εποχιακή θεραπεία

Κάθε χειμώνα, σε πολλά σημεία γύρω από το Παρίσι δημιουργούνται παγοδρόμια. Η είσοδος είναι συνήθως δωρεάν (δεν συμπεριλαμβάνεται η ενοικίαση πατινάζ ή γενικό εισιτήριο στον Πύργο του Άιφελ). Η ενοικίαση Skate γενικά ανέρχεται σε περίπου 7-10 Ευρώ. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός, φθηνός τρόπος να απολαμβάνετε τη χειμερινή περίοδο στην πόλη του φωτός, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο ή τις πνευματικές πεποιθήσεις της οικογένειάς σας. Ειδικά σε ένα φωτεινό, ηλιόλουστο και τραγανό πρωινό το χειμώνα, πραγματικά δεν μπορεί να κτυπηθεί καθώς οι υπαίθριες δραστηριότητες πηγαίνουν.

Σημειώστε: Ορισμένες ημερομηνίες για το 2017-2018 δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη: παρακαλώ ελέγξτε ξανά σύντομα για ακριβείς ημερομηνίες. Τα περισσότερα από τα παγοδρόμια ανοίγουν στα τέλη Νοεμβρίου και αρχές Δεκεμβρίου και παραμένουν ανοιχτά μέχρι τον Ιανουάριο. Τα παγοδρόμια (όλα σε εξωτερικούς χώρους) μπορούν να κλείσουν απροσδόκητα λόγω βροχής, χιονιού ή άλλων δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Παγοδρόμιο στο Champs de Mars (κοντά στον Πύργο του Άιφελ)

Αυτός ο γιγαντιαίος υπαίθριος χώρος ακριβώς δίπλα στον Πύργο του Άιφελ και δίπλα στην παραδοσιακή αγορά των Χριστουγέννων είναι δωρεάν (εξαιρουμένης της ενοικίασης σκαφών). Αυτό είναι μια πραγματική απόλαυση για όλη την οικογένεια: απολαύστε πάνω από 3.000 τετραγωνικά πόδια πάγου για να γλιστρήσετε μαζί, στη συνέχεια, να εξερευνήσετε τα χαρούμενα στάβλους της αγοράς που διανέμουν εορταστικά δώρα και απολαύσεις διακοπών.

Διαβάστε το σχετικό χαρακτηριστικό: Επισκεφτείτε το Παρίσι το χειμώνα

Στάδιο Charlety "Snow Park"

Το Στάδιο Charlety στο νότιο Παρίσι παίρνει στολισμένο ως πλήρες πάρκο χιόνι, συμπεριλαμβανομένου ενός παγοδρομίου από συνθετικό πάγο.

Αυτό το παγοδρόμιο είναι ιδανικό για νεότερους σκέιτερ. Υπάρχει επίσης ένα χαρούμενο χωριό του Σάντα προγραμματισμένο για φέτος, που περιλαμβάνει έλκηθρα, χιονοπέδιλα και πολλά άλλα. Όλες οι δραστηριότητες είναι δωρεάν.

Πανοραμική θέα στο La Defense (Grande Arche)

Για την ευχαρίστηση πολλών, ειδικά δεδομένου ότι τόσα πολλά παγοδρόμια δεν είναι ανοιχτά φέτος, το ανώτερο κατάστρωμα του Grande Arche de la Défense, λίγο έξω από το Παρίσι, θα φιλοξενήσει αυτή τη χρονιά παγοδρομία. Η γιγαντιαία αγορά των Χριστουγέννων στην οροσειρά έξω από το εμπορικό κέντρο Quatre Saisons αξίζει επίσης να κάνετε μια βόλτα: υπάρχει φαντασμαγορική χαρά σε αυτή τη γενικά αποστειρωμένη επιχειρηματική συνοικία φέτος.

Παγοδρόμιο στο χωριό Santa's, Avenue des Champs-Elysées: Ακυρωθεί

Η παραδοσιακή αγορά των Χριστουγέννων και το "χωριό του Σάντα" κοντά στη φημισμένη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων δεν θα γίνει δυστυχώς φέτος, λόγω διαφωνίας μεταξύ του Παρισιού και του πωλητή που είναι υπεύθυνος για τους πάγκους της αγοράς. Θα πρέπει να είναι πίσω το χειμώνα του 2018.

Διαβάστε Σχετική δυνατότητα: Χριστουγεννιάτικες αγορές του Παρισιού το 2016-2017

Παγοδρόμιο στον Πύργο του Άιφελ

Λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια, το παγοδρόμιο στο εικονικό πύργο ακυρώνεται φέτος.

Παγοδρόμιο στο Grand Palais

Το παγοδρόμιο σε αυτό το εκθεσιακό κέντρο δεν πραγματοποιείται φέτος. θα είναι πίσω το χειμώνα 2018.