Πρέπει να οδηγείτε ένα αυτοκινούμενο ή να ρυμουλκείτε;

Συγκρίνοντας τις διάφορες επιλογές RV έτσι δεν χρειάζεται να

Ο κορυφαίος λόγος που πολλοί RVers παραιτούνται από τον τρόπο ζωής είναι η ρυμούλκηση . Η ρυμούλκηση συνίσταται στη χρήση του αυτοκινήτου σας για να τραβάτε ένα τρέιλερ πίσω σας. Οι 5ου τροχούς RVs, ρυμουλκούμενα ταξιδιού και κατασκηνωτές είναι μερικά παραδείγματα των οχημάτων αναψυχής που μπορείτε να ρυμουλκείτε. Με την αυξανόμενη δημοτικότητα των ρυμουλκούμενων δάκρυ, όλοι νομίζουν ότι μπορούν να ρυμουλκήσουν αν ξέρουν πώς ή όχι. Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να μάθουν πώς να ρυμουλκούν και για κάποιους οδηγούς, η καμπύλη μάθησης είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί.

Παίρνουν είτε από το RVing είτε μετατρέπονται σε μοτοσικλέτες ως εναλλακτική λύση.

Οδήγηση ενός καροτσιού εναντίον ρυμούλκησης ενός ρυμουλκουμένου

Η ρυμούλκηση είναι ένα εμπόδιο που δεν μπορούν να ξεπεραστούν. Ας δούμε τα μηχανοκίνητα και τα ρυμουλκούμενα για να δούμε τι είναι σωστό για εσάς.

Οδηγώντας ένα αυτοκινούμενο

Οι αυτοκινούμενοι αυτοκινούμενοι RVs . Έχουν ενσωματωμένο κινητήρα, επιτρέποντάς σας να το οδηγήσετε εμπρός και πίσω. Τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα είναι τα πιο ακριβά είδη RV στην αγορά. Προσφέρουν πλήρη διαμονή, συμπεριλαμβανομένων υπνοδωματίων, μπάνια, σαλόνια και αποθήκη. Υπάρχει ένας λόγος ηλικιωμένους, baby boomers, και πλήρους απασχόλησης RVers επενδύουν σε αυτοκινούμενα αυτοκίνητα σε αντίθεση με ρυμούλκηση.

Κατά την οδήγηση ενός αυτοκινήτου, πρέπει να συνηθίσετε πόσο μεγάλη είναι η RV. Αυτό μπορεί να κάνει την εκκαθάριση των σιδηροδρομικών γραμμών, την στροφή και την αλλαγή των λωρίδων πιο δύσκολη καθώς έχετε ένα μεγάλο τυφλό σημείο για να δουλέψετε. Μόλις πάρετε το κρέμασμα της οδήγησης ενός καροτσιού, καθίσταται ευκολότερο με το χρόνο και είναι μια επιλογή για όσους δεν μπορούν να πάρουν μια λαβή στη ρυμούλκηση ενός ρυμουλκούμενου.

Pro Συμβουλή: Τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα έρχονται σε ποικίλα μεγέθη και τιμές, δεν είναι πλέον μακριά από τον μέσο καταναλωτή. Μπορείτε να βρείτε έναν άνετο οδηγό στους αγαπημένους σας προορισμούς.

Ρυμούλκηση ενός ρυμουλκουμένου

Τα ρυμουλκούμενα περιλαμβάνουν οποιοδήποτε τύπο ρυμουλκούμενο ή RV που πρέπει να ρυμουλκείται από άλλο όχημα. Αυτοί οι τύποι RVs είναι συναρμολογημένοι στο φορτηγό και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να τον ελέγξουν κατά τη στροφή και την αλλαγή λωρίδων.

Εάν επενδύσετε σε ένα ρυμουλκούμενο πέμπτου τροχού ή σε ένα επεκτάσιμο ρυμουλκούμενο ταξίδι , η ρυμούλκηση γίνεται πιο δύσκολη μέχρι να συνηθίσετε στο χειρισμό της ρύθμισης στο δρόμο.

Κατά τη ρυμούλκηση, σύρετε ένα RV πίσω από σας. Αυτό σημαίνει ότι ο RV δεν αντιδρά πάντα με τον τρόπο που κάνει το όχημα έλξης. Εάν δεν γνωρίζετε πώς να χειριστείτε όταν το ρυμουλκούμενο αρχίζει να κυλάει, μπορείτε να προκαλέσετε ατύχημα. Αυτό μπορεί να τρομάξει τα πιθανά RVers επειδή πρέπει να μάθουν να οδηγούν ξανά όταν ρυμουλκούν ένα ρυμουλκούμενο.

Pro Συμβουλή: Το ρυμούλκησης μπορεί να γίνει με κάτι τόσο μικρό όσο μια μοτοσικλέτα. Μπορεί να είστε σε θέση να ρυμουλκήσετε και να μην το συνειδητοποιήσετε, επειδή το όχημά σας δεν έρχεται με ένα πακέτο ρυμούλκησης.

Θα πρέπει να μάθετε πώς να ρυμουλκήσετε πριν αποφασίσετε;

Το RVing μειώνεται στις προσωπικές ανέσεις στο δρόμο και εκτός δρόμου. Ευτυχώς, υπάρχουν επιλογές εκεί έξω για να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να χειρίζεστε ένα αυτοκινούμενο όχημα ή να ρυμουλκείτε ένα ρυμουλκούμενο. Ορισμένες πολιτείες απαιτούν από εσάς να περάσετε μια τάξη για να ρυμουλκήσετε ένα όχημα πριν καταχωρήσετε τον RV. Ορισμένες πολιτείες σας ενθαρρύνουν να εξασκηθείτε, επιτρέποντάς σας να καταχωρήσετε τον RV, αλλά ποτέ να μην σας ελέγξετε μετά από αυτό.

Εάν είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα RV , θα οδηγηθείτε από τον προϋπολογισμό σας , ο οποίος πιθανότατα θα περιορίσει την ικανότητά σας να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο από την αρχή. Οι περισσότεροι αντιπρόσωποι τύπου RV θα σας επιτρέψουν να δοκιμάσετε RVs σκοινί γύρω από την παρτίδα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δείτε πώς λειτουργεί η ρυμούλκηση και να δείτε πόσο άνετα είστε με αυτό.

Από εκεί, μπορείτε να καθορίσετε αν η εκμάθηση του πώς να ρυμουλκά αξίζει την προσπάθεια.

Η εκμάθηση του τρόπου ρυμούλκησης ενός RV δεν είναι εύκολη, αλλά με την πρακτική, μπορεί να γίνει. Θα μάθετε περισσότερα πατώντας το ρυμουλκό του δρόμου από ό, τι θα παρακολουθήσετε βίντεο και τη λήψη μαθημάτων.

Η πρακτική ρυμούλκησης στη γειτονιά σας είναι το πρώτο βήμα που ακολουθείται από την εκμάθηση πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ενός RV και να το σταθμεύσετε. Όσο περισσότερο παίρνετε το χρόνο να μάθετε πώς να ρυμουλκώνετε και να χειρίζεστε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν, τόσο πιο άνετα θα ρυμουλκείτε.

Ποια επιλογή RV είναι κατάλληλη για εσάς;

Εάν κάνετε την προσπάθεια να μάθετε πώς να ρυμουλκείτε, τα ρυμουλκούμενα είναι η φθηνότερη και πιο αξιόλογη επιλογή για την πρώτη φορά RVers. Τα αυτοκινούμενα αυτοκίνητα προορίζονται για όσους θέλουν να επενδύσουν σε πλήρες ωράριο ή συνταξιοδότηση.

Δεν μπορούν όλοι να ξεπεράσουν την καμπύλη μάθησης που ρυμουλκώνει τα δώρα. Πρέπει να εξετάσετε όλες τις επιλογές εκεί έξω, να δοκιμάσετε τη ρυμούλκηση και στη συνέχεια να κάνετε τη σωστή επιλογή με βάση το επίπεδο άνεσής σας.