Οδηγός RV για το οδικό ταξίδι Open Sky

A 5 Stop Trip για RVers που θέλουν να εξερευνήσουν το Open Sky

Η παροιμία λέει ότι δεν πρόκειται για τον προορισμό, αλλά για το ταξίδι. Αυτό μιλάει αλήθεια όταν πρόκειται για το αμερικανικό οδικό ταξίδι. Τίποτα δεν συνοψίζει ένα σύγχρονο αμερικανικό ταξίδι καλύτερα από το χτύπημα στο RV σας και να πάρει μια κίνηση για να δείτε τι Αμερική έχει να προσφέρει. Υπάρχει ένα οδικό ταξίδι που χτυπάει μέσα από την καρδιά της Αμερικής από τα καναδικά προς τα μεξικάνικα σύνορα, μια διαδρομή που αναφερόμαστε ως οδικό ταξίδι ανοιχτού ουρανού.

Εάν σκέφτεστε να κάνετε ένα ωραίο ποιμενικό ταξίδι, θα πρέπει να κάνετε προπαρασκευαστικές εργασίες, αλλά μην ανησυχείτε, καθώς έχουμε βγάλει πολλές από τις λεπτομέρειες του ταξιδιού για εσάς, συμπεριλαμβανομένου του τόπου όπου πηγαίνει η διαδρομή, ορισμένοι προορισμοί στο ταξίδι καθώς και τι να κάνετε όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Αυτό είναι ένα οδικό ταξίδι για εκείνους τους RVers που αγαπούν να χτυπήσουν το δρόμο για χάρη του χτυπήματος στο δρόμο.

Σχετικά με το οδικό ταξίδι Open Sky

Η πλειονότητα αυτού του οδικού ταξιδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αμερικανική διαδρομή 83, μια εθνική οδό που ξεκινά από το Westhope της Βόρειας Ντακότα και παίρνει μια ευθεία γραμμή νότια μέσα στην ύπαιθρο πριν τελειώσει στο Brownsville του Τέξας. Για τους σκοπούς μας, πρόκειται να φίδι λίγο μακριά από Brownsville και αντ 'αυτού, να τελειώσει τη διαδρομή στο υπέροχο South Padre Island, Τέξας. Το αποκαλούμε οδικό ταξίδι ανοιχτού ουρανού επειδή δεν πρόκειται να διασχίσετε πολλά αστικά κέντρα σε αυτό το ένα, είναι ένα οδικό ταξίδι σχεδιασμένο για ανθρώπους που αγαπούν τις μεγάλες διαδρομές, τους ανοιχτούς ουρανούς και την γαλήνια ομορφιά των κεντρικών Ηνωμένων Πολιτειών.

Αν σας αρέσει η μαμά και ποπ γευσιγνώστες, τοπικά πάρκα και γοητεία μικρών πόλεων, αυτό είναι το ταξίδι για εσάς. Ας πάμε λοιπόν!

Πού να μείνετε στο Minot: Roughrider Campground

Εκπαιδεύετε το ταξίδι σας στην πόλη Minot της Βόρειας Ντακότα, όπου μπορείτε να μείνετε στο ευχάριστο Roughrider Campground. Υπάρχουν 115 μεμονωμένοι χώροι διαθέσιμοι και οι περισσότεροι έρχονται με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας για να φροντίζουν τις ανέσεις του δημιουργού σας.

Roughrider υπερηφανεύεται για την καθαριότητα τους, ώστε να περιμένετε καθαρό μπάνιο, ντους και εγκαταστάσεις πλυντηρίου. Θα πάρετε περισσότερα από τα βασικά στο Roughrider, συμπεριλαμβανομένων τραπέζια πικ-νικ, δαχτυλίδια πυρκαγιάς και χωματερή. Ορισμένες παροχές διασκέδασης στο Roughrider περιλαμβάνουν μονοπάτια πεζοπορίας κατά μήκος του ποταμού και της λίμνης, αθλητικό πεδίο, παιδική χαρά και υπαίθρια παιχνίδια.

Το Minot δεν είναι μια τεράστια πόλη, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά να κάνουμε. Οι δημοφιλείς υπαίθριοι χώροι ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν το Scandinavian Heritage Park όπου μπορείτε να δείτε μια αναψυχή της αρχαίας σκανδιναβικής αρχιτεκτονικής, το πάρκο Roosevelt Park Zoo όπου τα παιδιά μπορούν να γελούν στους πιγκουίνους και το Roosevelt Park Pool, έναν άλλο χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να αφήσουν χαλαρά. Εάν είστε οπαδός των πραγμάτων που πετούν, θα σας αρέσει το Μουσείο Αεροπορίας της Επικράτειας Ντακότα. Μια υπέροχη πόλη για να ξεκινήσετε το ταξίδι του ανοιχτού ουρανού.

Pit Stop: Bismarck, Βόρεια Ντακότα για μια επίσκεψη στο κέντρο κληρονομιάς της Βόρειας Ντακότα και μια βόλτα κατά μήκος του ποταμού Μισσούρι.

Πού να μείνετε στο Pierre: Περιοχή αναψυχής Farm Island

Το Farm Island Recreation Area βρίσκεται σε μεγάλες εκτάσεις γης, οπότε αν σας αρέσει όμορφο ανοιχτό χώρο, τότε αυτό είναι ένα καλό πάρκο RV για εσάς. Οι χώροι έρχονται με ηλεκτρικούς και υδραυλικούς συνδέσμους και ενώ δεν υπάρχουν κανάλια αποχέτευσης στην περιοχή σας, υπάρχει ένας σταθμός χωματερής μέσα στο πάρκο.

Μπορείτε να πάρετε πολλές άλλες παροχές και εγκαταστάσεις σε αυτό το πάρκο, όπως ντους, τουαλέτες, ενοικιάσεις ποδηλάτων, καταφύγια πικ-νικ, περιοχές για ψάρεμα και καθαρισμό ψαριών, ενοικιάσεις paddleboard και πολλά άλλα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πάρκο για να γνωρίσετε τι προσφέρει ο Pierre.

Τι να κάνετε στο Pierre

Ο Pierre είναι ένα τέλειο παράδειγμα του μεγάλου και ανοιχτού ουρανού που προσφέρει αυτό το οδικό ταξίδι. Μπορείτε να ξεκινήσετε την περιπέτεια Pierre σας έξω κάνοντας ένα ταξίδι στο νησί La Framboise του φράγματος Oahe για να μείνετε στο υπαίθριο χώρο. Υπάρχουν μερικά τακτοποιημένα μουσεία και σημεία ενδιαφέροντος, όπως το Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το Κρατικό Καπιτώλιο και το Μουσείο Εθνικής Φρουράς της Νότιας Ντακότα. Εάν χρειάζεστε κάτι φιλικό προς την οικογένεια, μπορείτε να επισκεφθείτε το Κέντρο Ανακάλυψης της Νότιας Ντακότα.

Πού να μείνετε στο North Platte: Holiday RV Park

Ένα από τα καλύτερα κατασκήνωση RV Nebraska σας περιμένει στο Holiday RV Park.

Οι περιοχές είναι τεράστιες και μπορούν να φιλοξενήσουν ακόμη και το μεγαλύτερο από τα εξέδρες με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας, καθώς και συνδέσεις καλωδιακής τηλεόρασης και δωρεάν πρόσβαση Wi-Fi. Δεν θα παραπονεθείτε για τις καθαρές εγκαταστάσεις ντους και τουαλέτας ή την πισίνα του ξενοδοχείου. Μεγάλα αξιοθέατα στη χώρα του μεγάλου ουρανού, όταν μείνετε στο Holiday RV Park.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Βόρεια Πλάτα

North Platte, η Nebraska έχει να κάνει με τη μετακίνηση και μπορείτε να πληρώσετε τα σέξι σας για τη βιομηχανία τρένων στο North Platte με την επίσκεψη στο Union Pacific Railroad Bailey Yard, στο πάρκο Cody ή στο Golden Spike Tower και Visitor Centre. Εάν τα τρένα δεν είναι το πράγμα σας, μπορείτε να χαλαρώσετε ή να κάνετε μια ωραία πεζοπορία γύρω από την Lake Maloney State Recreation Area ή το Fort Cody Trading Post. Μια όμορφη ιστορική τοποθεσία σας περιμένει στο State Historical Park Buffalo Bill Ranch και στο North Platte Area Children's Museum δίνει κάτι για τα παιδιά να κάνουν επίσης.

Πού να μείνετε στο Oakley: Camping High Plains

Δεν θα βρείτε πολλά πάρκα στις ΗΠΑ τόσο γοητευτικό όσο το High Plains Camping. Αυτό το παρθένο πάρκο θα λιώνει την καρδιά σας καθώς και να φροντίζει τις ανάγκες σας με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας, καλωδιακή τηλεόραση και ασύρματη πρόσβαση στο internet σε όλο το πάρκο. Τα μπάνια, το ντους και οι εγκαταστάσεις πλυντηρίων είναι αφρώδη καθαρά και οι ενήλικες μπορούν να κλωτίσουν πίσω στο υδρομασάζ High Plains. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διασκεδάσετε στο πάρκο, συμπεριλαμβανομένης μιας ζώνης ψεκασμού και πισίνα για τα παιδιά, πάρκο σκυλιών για Fido και ακόμη και μια παμπ για τους ενήλικες. Πάνω από όλα αυτά, έχετε επίσης ένα κατάστημα κατασκήνωσης που έχει είδη παντοπωλείου, δώρα και προμήθειες RV.

Όπως το πάρκο σας, το Oakley είναι μια γοητευτική, ποιμενική πόλη. Οι δημοφιλείς τοποθεσίες περιλαμβάνουν τα διάσημα Monument Rocks χαραγμένα από τον άνεμο και το νερό, το Πολιτιστικό Κέντρο Buffalo Bill όπου μπορείτε να μάθετε για την παλιά δύση πάνω από το Fick Fossil and History Museum. Υπάρχουν επίσης μερικά χαριτωμένα καταστήματα όπως το Smokey River Quilt Shoppe και ανοιχτοί χώροι όπως το Smoky Valley Ranch. Απολαύστε τη γοητεία της περιοχής στο High Plains Camping και στο Oakley.

Πού να μείνετε στο Abilene: Abilene KOA

Πολλοί RVers έχουν επίγνωση της KOA λόγω του αριθμού και της ευκολίας τους, αυτό είναι ένα είναι βολικό και είναι ένα μεγάλο πάρκο RV. Όπως και πολλοί KOAs, το Abilene KOA σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία τύπων τοποθεσιών, όπως back-in ή pull-through, αλλά όλες οι τοποθεσίες έρχονται με πλήρεις συνδέσεις χρηστών και καλωδιακά hookups. Τα ντους, τα μπάνια και οι εγκαταστάσεις πλυντηρίων παραμένουν ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς να ανησυχείτε αν βρίσκεστε σε πλυντήριο ρούχων αργά το βράδυ. Υπάρχουν και άλλες παροχές και παροχές σε αυτό το KOA, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου μεγέθους κατάστημα Texas, σνακ μπαρ, παιδική χαρά, ομαδικά περίπτερα καθώς και μερικά διασκεδαστικά χαρακτηριστικά όπως πισίνα, πέδιλα και πολλά άλλα.

Το Abilene έχει ακόμα μια παλιά πόλη που αισθάνεται, αλλά ένα μείγμα παλαιών και νέων όταν πρόκειται για πράγματα που πρέπει να κάνετε. Frontier Texas! είναι ένα συναρπαστικό μουσείο που περιλαμβάνει εκθέσεις και ακόμη και ολογράμματα για την ιστορία της περιοχής, ενώ ο ζωολογικός κήπος Abilene θα είναι σίγουρος για να ευχαριστήσει τα μικρά παιδιά. Ο Φορτ Φαντόμ Χιλ, το 12ο θωρακισμένο μουσείο και το Μουσείο Χάριτος θα ευχαριστήσουν τον καλλιτέχνη της ιστορίας στο κόμμα σας και μπορείτε να ολοκληρώσετε την επίσκεψή σας στο Abilene με μια στάση στο μοναδικό Εθνικό Κέντρο Παιδικής Εικονογραφημένης Λογοτεχνίας.

Πού να μείνετε στο Σαν Αντόνιο: Travellers World RV Resort

Το Travellers World είναι υπό την επίβλεψη των καλών ανθρώπων στο Carefree Resorts, ώστε να γνωρίζετε ότι μένετε θα είναι, καλά, ξέγνοιαστες. Έχετε πολλές ανέσεις, ξεκινώντας από ευρύχωρους χώρους εξοπλισμένους με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας με καλωδιακή τηλεόραση και Wi-Fi. Τα μπάνια, τα ντους και το πλυντήριο είναι όλα παρόντα και όλα καθαρά. Το υπόλοιπο πάρκο είναι φορτωμένο με ανέσεις και χαρακτηριστικά, όπως ένα clubhouse, γυμναστήριο, πισίνα, βιβλιοθήκη και παιχνίδια κατασκήνωσης όπως το μπάσκετ και τα πέδιλα. Υπάρχουν πολλά περισσότερα, ώστε αν σας αρέσει ένα πάρκο RV που είναι γεμάτη με πράγματα να κάνουμε, θα αγαπήσετε Travelers World Resort.

Αν αγαπάτε επίσης μια πόλη με πολλά, θα είστε ευχαριστημένοι με το San Antonio. Η πρώτη στάση σας δεν είναι καθορισμένος προορισμός, αλλά μια περιοχή είναι γνωστή ως San Antonio Riverwalk. Περπατήστε κατά μήκος αυτής της υπέροχης περιοχής, αρπάζοντας μερικά εξαιρετικά φαγητά ή απλά παρακολουθώντας τους ανθρώπους. Το Σαν Αντόνιο είναι γεμάτο με ιστορικά και περίτεχνα κτίρια όπως η αποστολή San Jose, ο καθεδρικός ναός San Fernando De Bexar και όλες οι τοποθεσίες του Εθνικού Ιστορικού Χώρου των Αποστολών του Σαν Αντόνιο. Ελπίζω, επίσης, να μην ξεχάσετε έναν ιστορικό ιστότοπο επειδή όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να θυμηθείτε το Alamo που βρίσκεται στο Σαν Αντόνιο. Πολλή συναρπαστική ιστορία όταν επισκέπτεστε το Σαν Αντόνιο.

Πού να μείνετε στο South Padre Island: South Padre Island KOA

South Padre Island είναι ένα υπέροχο κάμπινγκ για να κλείσει το χρόνο σας στο οδικό ταξίδι ανοικτού ουρανού. Υπάρχουν πέντε διαφορετικοί τύποι θέσεων RV σε αυτό το KOA που μπορούν να καλύψουν τις γιγαντιαίες εξέδρες μέχρι και 98 πόδια σε μήκος. Ανεξάρτητα από το ποια τοποθεσία επιλέγετε, θα έχετε πλήρεις συνδέσεις καθώς και καλωδιακή και Wi-Fi πρόσβαση. Η αφθονία των παραλιών ταιριάζει με τα αφρώδη μπάνια, τις ντουζιέρες και τις εγκαταστάσεις πλυντηρίων σε αυτό το KOA, ενώ υπάρχουν πολλές άλλες εγκαταστάσεις για να βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν καλό χρόνο, όπως ένα γυμναστήριο, πάρκο σκυλιών, εστιατόριο, πολλά περισσότερα. Ένα ιδανικό μέρος για να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας.

Εάν μπορείτε να τραβήξετε τον εαυτό σας μακριά από τη διασκέδαση του κατασκηνώστου μπορείτε να ζήσετε υπέροχο South Padre Island . Τα δημοφιλή αξιοθέατα περιλαμβάνουν το κέντρο ερευνών Dolphin Island του South Padre Island και το Sea Life Nature Center , το Waterpark Schlitterbahn Beach και το Sea Turtle Inc. Είναι δύσκολο να μην διασκεδάσετε ακόμα κι αν επιλέξετε να χαλαρώσετε με μια βόλτα στο πάρκο Isla Blanca ή μια εκδρομή στο νερό για περιηγήσεις με βάρκα. Για τους περισσότερους όμως ο καλύτερος τρόπος να χαλαρώσετε στο νησί South Padre είναι να κολλήσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας στην άμμο και να μην κάνετε τίποτα.

Πότε να πάτε στο οδικό ταξίδι Open Sky

Μέρη αυτού του οδικού ταξιδιού μπορούν να πάρουν αρκετά ζεστό κατά τη διάρκεια της θερμότητας του καλοκαιριού τόσο αργά την άνοιξη και το καλοκαίρι θα είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Όχι μόνο θα πάρετε ευχάριστες θερμοκρασίες, αλλά μπορείτε να πάρετε για να δείτε μερικές φανταστικές ανθίζει καθώς κυλάτε πάνω από αυτές τις ευρύτατες εκτάσεις της χώρας. Δοκιμάστε Απρίλιο ή Μάιο για αυτό το οδικό ταξίδι, αν αργότερα το καλοκαίρι μπορεί να διαχειριστεί αν είστε εντάξει με τον υδράργυρο να ανεβαίνει.

Εάν το ιδανικό αμερικανικό οδικό ταξίδι σας αναπηδά στις πεδιάδες και τους λόφους, ελέγξτε έξω μια έλξη στο δρόμο ή απλά κοιτάξτε έξω το παράθυρό σας για απρόσκοπτη θέα, τότε το οδικό ταξίδι του ανοιχτού ουρανού θα είναι ο ιδανικός τρόπος για να περάσετε λίγο χρόνο στο δρόμο.