Πώς να προσγειωθείτε σε μερικές σοβαρές εκπτώσεις ταξιδιού φοιτητών

Επωφεληθείτε από την ηλικία σας και αποκομίστε τους τόνους των εκπτώσεων ταξιδιών σπουδαστών!

Εάν είστε μεταξύ 12-26 ετών, η ταξιδιωτική βιομηχανία σας θεωρεί φοιτητή ταξιδιού και αυτό σημαίνει ότι είστε επιλέξιμος για εκπτώσεις φοιτητικών ταξιδιών. Οι ταξιδιωτικές εταιρείες από την Rail Europe to Greyhound στο YHA προσφέρουν εκπτώσεις για φοιτητές, οπότε αν σχεδιάζετε να κάνετε ένα ταξίδι, θα βρείτε πιθανώς έναν τρόπο εξοικονόμησης χρημάτων. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε ποιες από τις διαφορετικές επιλογές είναι καλύτερες για εσάς:

Αναγνωριστικό ταξιδιού σπουδαστών και κάρτες έκπτωσης

Αρκετές ταξιδιωτικές ταυτότητες φοιτητών, όπως το ISIC , υπάρχουν και μπορούν να παρέχουν εκπτώσεις φοιτητικών ταξιδιών σε όλα, από το ταξίδι στο βιβλίο και στις ταινίες.

Αναβοσβήνοντας ένα δελτίο ταυτότητας σπουδαστών σε ιστοσελίδες αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο μπορεί συχνά να σας κερδίσει μια έκπτωση φοιτητικών ταξιδιών, ακόμη και αν δεν διαφημίζονται εκπτώσεις φοιτητικών ταξιδιών. Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε, πάρτε σίγουρα ένα δελτίο ταυτότητας φοιτητή πριν πάτε. Ακόμη και αν πρέπει να πληρώσετε περίπου 20 δολάρια για την κάρτα, θα κάνετε εύκολα αυτά τα χρήματα πίσω σε διάστημα ενός έτους.

Φοιτητικά αεροπορικά εισιτήρια είναι φθηνότερα από φθηνά

Τα αεροπορικά εισιτήρια σπουδαστών είναι γενικά διαθέσιμα σε φοιτητές κάτω των 26 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στο σχολείο. Για να εγγραφείτε για αυτούς, θα πρέπει συνήθως να εγγραφείτε με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ένα κολέγιο.

Τα αεροπορικά εισιτήρια φοιτητών μπορούν να σας δώσουν τεράστιες εκπτώσεις σε σχέση με τα κανονικά αεροπορικά εισιτήρια - κάθε φορά που ψάχνω για μια φοιτητική πτήση, κατέληξε να είναι φθηνότερη από τις εναλλακτικές πτήσεις στο Skyscanner. Φοιτητικά αεροπορικά εισιτήρια είναι επίσης γενικά πολύ πιο ευέλικτα από τα κανονικά εισιτήρια. Το STA και το Student Universe είναι δύο παραδείγματα φοιτητικών ταξιδιωτικών πρακτορείων που προσφέρουν πραγματικά αεροπορικά εισιτήρια φοιτητών και σας προτείνω να κοιτάξετε και τα δύο εάν σχεδιάζετε να κάνετε ένα ταξίδι.

Εκπτώσεις αμαξοστοιχίας για φοιτητές

Το Eurail και το Amtrak είναι από τις πολλές εταιρείες τρένων που προσφέρουν εκπτώσεις φοιτητικών ταξιδιών. Η σιδηροδρομική Ευρώπη παρέχει έναν απλό τρόπο για να βρείτε και να αγοράσετε ευρωπαϊκά τρένα για τα τρένα Eurail σε μια έκπτωση φοιτητικών ταξιδιών, και στις ΗΠΑ, η Amtrak προσφέρει προσφορές για φοιτητές ταξιδιώτες .

Τα εθνικά τρένα, όπως τα συστήματα τρένων του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορούν να περιορίσουν τις εκπτώσεις φοιτητικών ταξιδιών στους ντόπιους (αντί να αγοράσουν το δελτίο Eurail του Ηνωμένου Βασιλείου ).

Εκπτώσεις λεωφορείων για φοιτητές

Οι φοιτητές μπορούν να πάρουν έκπτωση 20% στο Greyhound , την αμερικανική εθνική υπηρεσία λεωφορείων, με μια κάρτα σπουδών Advantage. Hop-on, hop-off υπηρεσίες λεωφορείου όπως Busabout, η ευρωπαϊκή υπηρεσία λεωφορείων, προσφέρουν προωθήσεις, αλλά είναι πραγματικά προσανατολισμένη προς τους φοιτητές ταξιδιώτες για να αρχίσει με, έτσι είναι ήδη προσιτές. Τα φθηνά λεωφορεία , όπως τα λεωφορεία Chinatown ή το Boltbus , μπορεί να προσφέρουν ειδικές προσφορές στην Ηνωμένη Πολιτεία κατά καιρούς, αλλά και πάλι είναι τόσο προσιτές ώστε πιθανότατα να επιλέξετε να ταξιδέψετε μαζί τους ούτως ή άλλως. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει το Boltbus αμέσως μόλις γνωρίζετε τις ημερομηνίες ταξιδιού σας, καθώς η τιμή αυξάνεται μόνο όταν πλησιάζετε στην ημερομηνία ταξιδίου σας.

Εκπτώσεις φοιτητικού καταλύματος

Οι εκπτώσεις για φοιτητικά καταλύματα είναι δύσκολο να βρεθούν, καθώς οι ξενώνες δεν προσφέρουν πραγματικά εκπτώσεις στους ταξιδιώτες εκτός αν θα διαμείνετε μακροπρόθεσμα (περισσότερο από ένα μήνα.) Έχοντας πει αυτό, υπάρχουν κάρτες με έκπτωση ξενώνα και οι προσφορές μπορούν να βρεθούν στο εκτός εποχής (δηλαδή το χειμώνα στην Ευρώπη).

Το YHA και το HI προσφέρουν μια κάρτα έκπτωσης για τους ταξιδιώτες που σας δίνει δικαίωμα σε μια μικρή έκπτωση και η κάρτα έκπτωσης Nomads Hostels σας δίνει $ 1 από κάθε νύχτα που ξοδεύετε σε έναν από τους ξενώνες σας - όχι τεράστιες εκπτώσεις, αλλά θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα αν θα ταξιδεύετε για ένα αξιοπρεπή χρονικό διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες: δείτε την παρακάτω λίστα με κάρτες έκπτωσης για ξενώνα .

Εάν δεν είστε οπαδός αλυσίδων ξενώνων, ίσως να θέλετε να μείνετε σε ένα ξενώνα ούτως ή άλλως. Έχω δει ξαπλώστρες που προσφέρονται για μόλις 50 σεντς τη νύχτα στο Pakse του Λάος σε μόλις 20 δολάρια τη νύχτα στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, οπότε θα υπάρχουν πάντα προσιτές επιλογές για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν στον προϋπολογισμό. Αν χρειάζεστε να εξοικονομήσετε χρήματα, τα δωμάτια dorm είναι σίγουρα ο τρόπος να πάει.

Αν ψάχνετε να ξοδέψετε όσο το δυνατόν λιγότερο τη διαμονή σας και μην φαντάζεστε την ιδέα ενός ξενώνα, υπάρχουν αρκετές επιλογές για φοιτητές.

Κατ 'αρχάς, ρίξτε μια ματιά στο Couchsurfing , το οποίο θα είναι η πιο προσιτή επιλογή διαμονής που έχετε για εσάς: είναι εντελώς δωρεάν! Μέσω του couchsurfing, θα μπορείτε να περάσετε τη νύχτα στον καναπέ ενός τοπικού, εξοικονομώντας σας χρήματα για τη διαμονή σας και δίνοντάς σας μια αυθεντικότερη εικόνα για τον τόπο στον οποίο ταξιδεύετε.

Είναι πραγματικά μια κατάσταση win-win. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις αναθεωρήσεις του ξενιστή σας προτού ζητήσετε να μείνετε σε μια θέση, καθώς θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα βρεθείτε σε μια κατάσταση που δεν είναι ασφαλής.

Εναλλακτικά, εάν τα μετρητά σας είναι χαμηλά, αλλά προτιμάτε λίγο περισσότερη άνεση όταν ταξιδεύετε, η περιποίηση μπορεί να είναι ο τρόπος να πάτε. Το houseitting είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: μπορείτε να παρακολουθήσετε το σπίτι κάποιου (και πιθανώς τα κατοικίδια ζώα του) ενώ είστε έξω από την πόλη, και σε αντάλλαγμα έχετε δωρεάν καταλύματα! Ως φοιτητής, μπορεί να είναι δύσκολο να φτάσετε στη σκάλα, καθώς οι ιδιοκτήτες θέλουν να προσλάβουν άτομα με ενοικίαση / ιδιοκτησία μιας εμπειρίας ιδιοκτησίας, αλλά αν μπορείτε να πάρετε εξαιρετικές αναφορές, δώστε το πάει!

Προσφορές Spring Break

Το εαρινό διάλειμμα είναι μια σπουδαία εποχή του χρόνου για να κάνετε ένα ταξίδι αν είστε κάτω των 25 ετών, καθώς πολλές εταιρείες θα προσφέρουν εκπτώσεις φοιτητών για το μήνα! Το Groupon έχει συνήθως κάποιες σπουδαίες διαπραγματεύσεις για τους φοιτητές, ενώ το STA Travel μπορεί πάντα να βασιστεί για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα πακέτο που σας αρπάζει, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε τη δική σας δουλειά για ελαφρύ διάλειμμα χρησιμοποιώντας φοιτητικά αεροπορικά εισιτήρια και οικονομικά προσιτά καταλύματα, όπως ξενώνες.

Να είστε ενήμεροι για το Student Discount Label

Πριν μεταβείτε σε μια έκπτωση φοιτητών, φροντίστε να περάσετε μερικά λεπτά για να κάνετε την έρευνά σας για να δείτε πόσο νόμιμα είναι πραγματικά.

Ορισμένα πακέτα εκπτώσεων για φοιτητές είναι απλώς προσφορές με κανονικές τιμές που έχουν ανασυσκευαστεί ως "συμφωνία φοιτητών". Για να μάθετε αν αρπάζετε μια συμφωνία ή όχι, ψωνίστε γύρω από την τιμή για να δείτε τι άλλο υπάρχει εκεί έξω. Εάν βρίσκετε ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο φοιτητών, για παράδειγμα, κατευθυνθείτε σε έναν ταξιδιωτικό συγκεντρωτή , όπως το Skyscanner, για να δείτε εάν εξοικονομείτε χρήματα ή αν προτιμάτε να πιάσετε μια πτήση με αεροπορική εταιρεία προϋπολογισμού. Πάντα πληρώνει η έρευνα για να υποθέσουμε ότι πρόκειται να εξοικονομείτε χρήματα.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.