Κάρτες έκπτωσης για διαμονή

Η διαμονή σε ξενώνες είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα ως φοιτητής ταξιδιώτης. Είναι η φθηνότερη επιλογή διαμονής (εκτός από το Couchsurfing και το κούρνισμα) και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να κάνετε κάποιους φίλους kickass.

Και ξέρετε τι είναι ακόμα καλύτερο για ξενώνες; Πολλές από τις αλυσίδες ξενώνων προσφέρουν κάρτες έκπτωσης στους ταξιδιώτες! Έτσι, όχι μόνο μπορείτε να πάρετε ένα φτηνό κρεβάτι για τη νύχτα, αλλά αν μείνετε σε πολλές από αυτές σε μια σειρά, θα κερδίσετε ένα δωρεάν.

Υπάρχουν επίσης μερικές αλυσίδες ξενώνων που σας επιτρέπουν να κάνετε κράτηση της διαμονής σας εκ των προτέρων και χύμα και να προσφέρετε σημαντική έκπτωση αν αποφασίσετε να το κάνετε.

Διαβάστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες κάρτες πίστης για ξενώνες και για ποιους αξίζει να υποβάλετε αίτηση.

YHA ή HI Hostels

Έχω μια σχέση αγάπης-μίσους με το Youth Hostelling Association (YHA) ή HI (Hostelling διεθνής) αλυσίδα ξενώνων. Το ένα χέρι, πάντα γνωρίζετε τι παίρνετε, και αυτό είναι ένα καθαρό δωμάτιο dorm σε μια κεντρική τοποθεσία, με εξυπηρετικό προσωπικό. Από την άλλη πλευρά, κάθε ένα από τους ξενώνες τους φαίνεται το ίδιο, και τελικά αισθάνεται λίγο σαν να μένει σε ένα αποστειρωμένο ξενοδοχείο. Κάποιοι τους αρέσουν, αλλά προτιμώ τους ξενώνες μου με λίγο χαρακτήρα.

Ανεξάρτητα από το αν οι ξενώνες YHA / HI είναι η μαρμελάδα σας ή όχι, προσφέρουν μια ετήσια συμμετοχή για τους ταξιδιώτες που αξίζει σίγουρα να φτάσετε αν πρόκειται να ταξιδέψετε καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Για $ 28 το χρόνο, θα κερδίσετε την ιδιότητα μέλους HI και τόνους συμφωνιών και παροχών. Όταν εγγραφείτε, θα λάβετε μια κάρτα μέλους, έναν χάρτη των ξενώνων τους και μια διανυκτέρευση σε ένα από τα δωμάτιά τους. Σίγουρα αξίζει τα χρήματα αν πρόκειται να ταξιδέψετε και γνωρίζετε ότι θέλετε να μείνετε σε ένα ξενώνα HI.

Φυλάξτε έξω σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο και η συμμετοχή σας θα έχει μόλις πληρώσει για τον εαυτό της!

Το Nomads World's Bed Hopper Pass

Το τουριστικό πρακτορείο Nomads της Αυστραλίας προσφέρει μια συμφωνία kickass που ονομάζεται "hop hopper pass" για ταξιδιώτες που κατευθύνονται στην περιοχή της Ωκεανίας (συν μερικές άλλες τοποθεσίες, όπως τα Φίτζι και η Ταϊλάνδη). Αυτό το δελτίο σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων 10-15 ημερών διαμονής μέσω του πρακτορείου και να αποθηκεύσετε ολόκληρο σωρό χρημάτων, ενώ κάνετε κάτι τέτοιο. Θα αγοράσετε το δελτίο σας, θα κλείσετε ξενώνες (βεβαιωθείτε ότι το κάνετε τουλάχιστον 48 ώρες εκ των προτέρων) και έχετε περισσότερα χρήματα για να περάσετε δραστηριότητες ή μπύρα.

Αυτός είναι σίγουρα ένας εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, όπου τα dorm δωμάτια μπορούν να φτάσουν τα 50 δολάρια τη νύχτα.

Base Jumping με Base Hostels

Οι ξενώνες βάσης είναι καθαροί, αξιοπρεπείς και τείνουν να προσελκύουν περισσότερους συμμαθητές. Αν αυτή είναι η σκηνή σας όταν χτυπάτε στο δρόμο, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα πακέτα καταλύματος Base Jumping. Διαθέσιμο για ταξιδιώτες που πρόκειται να ταξιδέψουν στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, αυτή η κάρτα θα σας δώσει τη δυνατότητα να περάσετε 10 ή 15 διανυκτερεύσεις σε μια κοιτώνα σε οποιοδήποτε hostel Base και προσφέρουν έκπτωση για να το κάνετε.

Αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε αυτήν την επιλογή εάν είστε οπαδός των ξενώνων των πάρτι και θέλετε να επιλέξετε να μείνετε στους υψηλότερους (και συνεπώς πιο ακριβό) ξενώνες.

Μια κάρτα ISIC

Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης οι οποίοι είναι 12 ετών και άνω μπορούν να πάρουν τα χέρια τους σε μια ISIC (International Student Identity Card) για να κερδίσουν εκπτώσεις για πτήσεις, καταλύματα, ψώνια, διασκέδαση και πολλά άλλα. Η κάρτα κοστίζει 25 δολάρια ετησίως, ενώ ένα από τα προνόμια που περιλαμβάνονται είναι μια έκπτωση 2 $ στην αμοιβή κράτησης HostelWorld. Αν ταξιδεύετε συχνά κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, αξίζει να κάνετε τους υπολογισμούς (θα κλείσετε τουλάχιστον 13 ξενώνες online κατά το επόμενο έτος;) για να δείτε εάν θα εξοικονομήσετε χρήματα μέσω της ανάληψης ενός από αυτά.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.