Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην κρουαζιέρα της Αλάσκας

Η Αλάσκα προσφέρει εξαιρετικές επιλογές δραστηριοτήτων

Μια κρουαζιέρα στην Αλάσκα είναι μια επιλογή διακοπών ονείρου για πολλούς ταξιδιώτες, και τόσο μεγάλα όσο και μικρά πλοία επισκέπτονται την περιοχή κατά τη διάρκεια της σεζόν Μαΐου έως Σεπτεμβρίου, κυρίως σε ένα από τα τρία διαφορετικά δρομολόγια .

Οι καλύτερες ευκαιρίες για κρουαζιέρες στην Αλάσκα είναι νωρίς στη σεζόν (Μάιος ή αρχές Ιουνίου) ή το Σεπτέμβριο. Τα βουνά καλύπτονται με περισσότερο χιόνι από την αρχή της σεζόν και οι μέρες είναι τόσο μακρές το Μάιο όσο είναι τον Αύγουστο. Πολλά από τα καταστήματα στα λιμάνια που εξυπηρετούν έχουν φανταστικές πωλήσεις κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, δεδομένου ότι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων προτιμούν να πουλήσουν τα εμπορεύματα παρά να το αποθηκεύσουν το χειμώνα.

Οι επισκέπτες έρχονται στην Αλάσκα για να δουν παγετώνες , άγρια ​​φύση, βουνό και παραθαλάσσια τοπία. Δεδομένου ότι ένα μεγάλο μέρος της Νοτιοανατολικής Αλάσκας είναι απρόσιτο με το αυτοκίνητο, ένα κρουαζιερόπλοιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε αυτό το θεαματικό τμήμα του κράτους. Πόλεις όπως το Juneau , το Ketchikan , η Πετρούπολη και το Sitka προσφέρουν στους επισκέπτες μια ποικιλία από ακτοπλοϊκές εκδρομές και πράγματα που πρέπει να κάνετε και να δείτε. Αυτή η ως επί το πλείστον ανεπτυγμένη περιοχή προσφέρει επίσης πολλές υπαίθριες δραστηριότητες, μερικές από τις οποίες μπορούν να γίνουν μόνο στην Αλάσκα.