Μικρές κρουαζιέρες της Αλάσκας στο 2018

Σχεδιάστε μια μικρή περιπέτεια πλοίων στην Αλάσκα

Ένα μικρό πλοίο Αλάσκα κρουαζιέρα σας επιτρέπει να εξετάσετε ακόμη πιο προσεκτικά το όμορφο τοπίο και την εξωτική άγρια ​​φύση από τις περισσότερες μεγάλες ή μεσαίου μεγέθους κρουαζιέρες Αλάσκα . Αρκετές γραμμές κρουαζιέρας με πλοία που μεταφέρουν από δώδεκα έως 500 επιβάτες πλέουν στις κρουαζιέρες της Αλάσκας. Δεν χρειάζεται ένας επιστήμονας πυραύλων να δει τα πλεονεκτήματα λιγότερων κρουαζιερόπλοιων που εξερευνούν την Αλάσκα, απολαμβάνουν εκδρομές ή ακόμα και πηγαίνουν στην ξηρά στις μικρές πόλεις της Αλάσκας όπως το Juneau , το Ketchikan και το Skagway . Δύο ή τρεις χιλιάδες επισκέπτες από ένα πλοίο κάνουν μια διαφορά σε μια μικρή πόλη!

Τα μικρότερα πλοία μπορούν επίσης να επισκεφθούν μερικά μέρη που οι μεγαλύτεροι μπορούν να ονειρεύονται, όπως το Εθνικό Μνημείο Misty Fjords κοντά στο Ketchikan, το Tracy Arm fjord ή το Dawes Glacier. Αν ψάχνετε για ένα πιο εξωτικό ταξίδι εκτός δρόμου, μια μικρή κρουαζιέρα Alaska θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

Μια λέξη της προσοχής. Αυτά τα μικρότερα πλοία είναι συνήθως πιο ακριβά και συχνά γεμίζουν γρήγορα. Για αυτό το πρόσθετο κόστος, πιθανότατα θα έχετε μικρότερες καμπίνες και λιγότερη ψυχαγωγία στο πλοίο, αλλά η ανταλλαγή από μια πιο προσεκτική ματιά στην Αλάσκα αξίζει τον κόπο σε πολλούς ταξιδιώτες. Επιπλέον, τα μικρά πλοία έχουν πολλές δραστηριότητες (π.χ. καγιάκ, πεζοπορία, επιβίβαση με κουπί) και / ή εκδρομές στην ξηρά, οπότε ο συνολικός ναύλος δεν μπορεί να είναι περισσότερο από ένα μεγάλο πλοίο, εάν σχεδιάζετε να πάρετε πολλές παραλίες με άγρια ​​φύση ή παγετώνες εκδρομές.

Ας δούμε μερικές από τις μικρές κρουαζιέρες της Αλάσκας. Εκτός από εκείνους που περιγράφονται παρακάτω, υπάρχουν και πολλά άλλα μικρά σκάφη διαθέσιμα για ναύλωση που κρουαζιέρες Αλάσκα ύδατα. Τα καταλύματα σε αυτά τα σκάφη charter κυμαίνονται από γυμνά οστά ρουστίκ έως πολυτελή.