Τι είναι σαν να περιηγηθείτε σε μια ευρωπαϊκή πόλη με την Disney

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξισώνουν τη λέξη "Disney" με οικογενειακή διασκέδαση. Παρόλο που οι ταινίες Disney και τα θεματικά πάρκα είναι τα πιο γνωστά προϊόντα της εταιρείας, η Disney Cruise Line ξεκίνησε το πρώτο της σκάφος το 1998 και η Adventures από την Disney άρχισε να προσφέρει παγκόσμιες εκδρομές για οικογένειες premium το 2005. Αυτές οι δύο μάρκες Disney έχουν γίνει εξαιρετικές επιλογές για τους ταξιδιώτες που αγαπούν οργανωμένες εκδρομές και κρουαζιέρες.

Οι λάτρεις της κρουαζιέρας εκτιμούν την διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, την εξαιρετική οργάνωση και τις εκπληκτικές δραστηριότητες και τους λιμένες που καλούν στα κρουαζιερόπλοια της Disney και πολλοί έχουν ανακαλύψει ότι μία από τις πολυάριθμες περιπέτειες της Disney μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με μια κρουαζιέρα στον ωκεανό ή στο ποτάμι .

Η Disney έχει συνεργαστεί με τις AMAWaterways για να προσφέρει περιπέτειες κρουαζιέρας στο Ρήνο και το Δούναβη , ενώ οι ταξιδιώτες μπορούν να προσθέσουν περιπέτειες με επεκτάσεις της Disney είτε στο Άμστερνταμ είτε στην Πράγα πριν ή μετά από μερικές από αυτές τις κρουαζιέρες.

Η Disney Cruise Line και οι Περιπέτειες της Disney συνεργάστηκαν για να προσφέρουν όλες τις κρουαζιέρες πέντε έως ένδεκα νυκτερινών κρουαζιέρων της Μεσογείου ή της Βόρειας Ευρώπης με το Disney Magic . Οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση για αυτά τα πακέτα κρουαζιερόπλοιων απολαμβάνουν όλες τις δραστηριότητες και τις επιλογές για φαγητό στο κρουαζιερόπλοιο Disney Magic, αλλά και ιδιωτικές εκδρομές στα λιμάνια που περιλαμβάνουν ειδικά πράγματα για να κάνουν και να δουν για οικογένειες ή παιδιά. Δεδομένου ότι όλα καλύπτονται και θα έχετε δύο εξαιρετικούς οδηγούς περιπέτειας που οδηγούν την περιοδεία, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μεταφορές, τις αποσκευές ή να προσπαθείτε να σχεδιάσετε τι να κάνετε στην ξηρά.

Οι περιπέτειες της Disney προσφέρουν επίσης μικρές διαδρομές τριών νύχτων στην Κοπεγχάγη πριν από κρουαζιέρες στη Βόρεια Ευρώπη και στη Βαρκελώνη πριν τις μεσογειακές κρουαζιέρες.

Αυτές οι περιηγήσεις με συνοδεία είναι τέλεια add-ons στις κρουαζιέρες και διαθέτουν φανταστικές πόλεις για να εξερευνήσετε.

Περιπέτειες της Disney στην Ισπανία: Βραχυπρόθεσμη διαφυγή στη Βαρκελώνη

Η μικρή διαφυγή της Disney στη Βαρκελώνη ξεκινά με ένα pick-up στο αεροδρόμιο και μεταφέρεται σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο 4 αστέρων, το Silken Gran Havana - το σπίτι σας για τις επόμενες τρεις νύχτες.

Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στη λεωφόρο Gran Via της Βαρκελώνης στην περιοχή Eixample, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά εστιατόρια, μπαρ και ιστορικά αξιοθέατα. Διαθέτει ένα υπέροχο μπαρ στον τελευταίο όροφο και πισίνα.

Οι δύο οδηγοί περιπέτειας σας καλωσορίζουν στο ξενοδοχείο και, ανάλογα με την ώρα άφιξής σας, κάνουν συστάσεις σχετικά με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε έως ότου η ομάδα συναρμολογηθεί για να συναντήσει και να χαιρετήσει την πρώτη νύχτα πριν το δείπνο. Πολλές πτήσεις από τη Βόρεια Αμερική φθάνουν το πρωί, οπότε μπορεί να χρειαστεί να ελέγξετε τις αποσκευές σας με το ξενοδοχείο για λίγες ώρες πριν εγκατασταθείτε στο δωμάτιό σας. Οι οδηγοί περιπέτειας παρέχουν χάρτες και προτάσεις για εξερεύνηση ή για το πού μπορείτε να φάτε μόνοι σας. Είναι καλό να τεντώσετε τα πόδια σας μετά από μια μακρά πτήση!

Η ομάδα περιοδείας συναντά στο ξενοδοχείο πριν πάει για δείπνο. Αν και ο καθένας έχει πάρει εκ των προτέρων τις λεπτομέρειες της διαδρομής της Βαρκελώνης Short Escape, είναι ωραίο να μεταβείτε στο πρόγραμμα και να ζητήσετε τυχόν αναπάντητες ερωτήσεις με τους έμπειρους, ενημερωμένους οδηγούς περιπέτειας. Τα παιδιά (ή οι ενήλικες) που συλλέγουν καρφίτσες της Disney θα χαρούν να λάβουν την πρώτη από τις πολλές μοναδικές καρφίτσες της Disney της Βαρκελώνης σε αυτή τη συνάντηση. Τι υπέροχο σουβενίρ!

Το δείπνο την πρώτη νύχτα βρίσκεται στο Xalet de Montjuïc, ένα εξαιρετικό μεσογειακό εστιατόριο στο Montjuïc, έναν μεγάλο λόφο με θέα στην πόλη.

Το παραδοσιακό ισπανικό γεύμα ξεκινά με μια παρέλαση ενός δωδεκάσιου ή περισσότερου τάσσας που εξυπηρετείται από το οικογενειακό στυλ, ακολουθούμενη από μια κύρια πορεία και ένα επιδόρπιο. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περνούν τον εαυτό τους, καθώς δοκιμάζουν τις μικρές πλάκες των τάπας ή δεν θα μπορούν να απολαύσουν το κύριο πιάτο ή το επιδόρπιο. Παρόλο που τα τάπας είναι συχνά σνακ ή ορεκτικά, πολλά ισπανικά εστιατόρια σαν αυτό έχουν εξελίξει τις μικρές πλάκες σε εκλεπτυσμένα πιάτα. Μπορεί να ξεκινήσετε με ελιές, τυριά και κομμάτια ψωμιού, αλλά θα δείτε επίσης ισπανικά ομελέτα, κρέας, οστρακοειδή, ψάρια και κοτόπουλο τάπας. Μέχρι το τέλος του αξέχαστου γεύματος, ο καθένας είναι γεμάτος με την καταλανική κουζίνα και είναι έτοιμος να κοιμηθεί καλά πριν από μια κουραστική μέρα περιήγησης το επόμενο πρωί.

Ημέρα 2: Περιπέτειες της Disney Short Escape

Μετά από ένα υπέροχο πρωινό σε μπουφέ στο ξενοδοχείο, η ημέρα δύο από τις περιπέτειες της Disney Barcelona Short Escape επικεντρώνεται στην πόλη της Βαρκελώνης, με τοπικό ξεναγό και ιδιωτικές εκδρομές σε δύο από τα αρχιτεκτονικά σημεία της πόλης, Park Guell και La Sagrada Familia. από τον διάσημο αρχιτέκτονα Antoni Gaudi.

Η μέρα περιλαμβάνει επίσης μια περιήγηση με τα πόδια στην παλιά πόλη, η οποία είναι γεμάτη με στενούς δρόμους και τη δική της μεγάλη αρχιτεκτονική. Αυτή η περιήγηση περιλαμβάνει την ευκαιρία να γνωρίσετε την La Rambla και να σταματήσετε στη διάσημη αγορά του δρόμου La Boqueria.

Παρά το μεγάλο πρωινό, οι ηγέτες των περιηγήσεων βρίσκουν το χρόνο να αφήσουν όλους να επιβιώσουν για ένα υπέροχο γεύμα μεταξύ περιοχών και περιηγήσεων. Μπορεί το Travi Nou να είναι ένας πολύ χαριτωμένος χώρος πόλης με θέα και αίσθηση αγροικίας. Όπως πολλά εστιατόρια της Βαρκελώνης, το μεσημεριανό γεύμα περιλαμβάνει μια ποικιλία από νόστιμα, ποικίλα tapas και αισθάνεται σαν ένα πραγματικό καταλανικό γεύμα.

Μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης της Βαρκελώνης, η ομάδα του ξενώνα έχει το δείπνο από μόνη της. Οι Οδηγοί Περιπέτειας Disney παρέχουν μερικές εξαιρετικές προτάσεις για οικογένειες ή ζευγάρια. Το μπαρ στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου είναι ένα ιδανικό μέρος για ένα ποτό μετά το δείπνο με θέα στα φώτα της πόλης.

Ημέρα 3: Περιπέτειες της Disney Short Escape

Οι Περιπέτειες από τους οδηγούς της Disney παίρνουν την ομάδα της Βαρκελώνης Short Escape έξω από την πόλη την τρίτη μέρα για να επισκεφτούν την ορεινή Benedictine Monk υποχώρηση Montserrat. Μετά από δύο μέρες στην πόλη, τα παιδιά και οι ενήλικες εκτιμούν την ευκαιρία να κάνουν κάποια πεζοπορία και εξερεύνηση σε αυτή την ορεινή περιοχή. Το Montserrat (οδοντωτό βουνό) είναι ένα βραχώδες ορεινό καταφύγιο και ένα ξενοδοχείο στο οποίο μπορείτε να φτάσετε με το λεωφορείο, το αυτοκίνητο, το τρένο με στενό μετρητή ή το τελεφερίκ.

Οι συμμετέχοντες διαφυγής της Disney παίρνουν ένα λεωφορείο στο σιδηροδρομικό σταθμό και στη συνέχεια οδηγούν στο ξενοδοχείο και στο μοναστήρι. Αφού φτάσει στην κορυφή, ο τοπικός οδηγός δείχνει σε όλους τους εσωτερικούς χώρους της εκκλησίας και δίνει τον ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσετε την εκκλησία, να δείτε τη διάσημη Madonna από κοντά, να οδηγήσετε το τελεφερίκ στην κορυφή ή να περάσετε σε μερικά από τα πολλά μονοπάτια.

Ένα καθυστερημένο γεύμα είχε στο ξενοδοχείο και το λεωφορείο φεύγει για τη Βαρκελώνη στα μέσα του απόγευμα. Μετά από περίπου μία ώρα ελεύθερου χρόνου, το λεωφορείο φεύγει για δείπνο και ένα φλαμένκο στο Ισπανικό χωριό Poble Espanyol της Βαρκελώνης. Αυτό το συγκρότημα περιλαμβάνει εκ νέου δημιουργίες τυπικών κτιρίων και αρχιτεκτονικής από όλη την Ισπανία. Η ομάδα έχει χρόνο να περιοδεύσει πριν το δείπνο και την παράσταση. Η παράσταση φλαμένκο είναι εξαιρετική και τόσο καλή όσο θα δείτε στη Μαδρίτη ή στην περιοχή της Ανδαλουσίας, η οποία είναι το σπίτι αυτού του δραματικού χορού. Είναι ένα θαυμάσιο τέλος σε μια εκπληκτική τρεις ημέρες στη Βαρκελώνη.

Ημέρα 4: Περιπέτειες της Disney Short Escape

Η ομάδα περιοδεία μπορεί να απολαύσει ένα χαλαρό πρωινό το επόμενο πρωί πριν κατευθυνθείτε στο κρουαζιερόπλοιο Disney Magic για να ξεκινήσετε μια άλλη μαγευτική εμπειρία της Disney, ή για να πάτε στο αεροδρόμιο για να πάτε στο σπίτι. Η εταιρεία κάνει την εμπειρία μεταφοράς εξαιρετικά εύκολη και ο συγχρονισμός τους είναι τέλειος. Μέχρι τη στιγμή που ο καθένας ελέγχει, είναι καιρός να επιβιβαστεί στο κρουαζιερόπλοιο και να περάσει πέντε έως δέκα ημέρες για να εξερευνήσετε λιμένες της Μεσογείου.