Πώς να προετοιμαστείτε για το Carnival Electric Daisy

Το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πάρτι χορού της Βόρειας Αμερικής

Το Electric Daisy Carnival (EDC) έχει αναπτυχθεί από ένα μικρό υπόγειο πάρτι για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής σε ένα διεγερτικό φεστιβάλ μουσικής και φώτων που τραβάει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην Motor Speedway κάθε Ιούνιο έξω από το Λας Βέγκας της Νεβάδας.

Οι ημερομηνίες 2016 για την EDC είναι 17-19 Ιουνίου. Αυτό το έτος είναι ένα μεγάλο έτος, καθώς το EDC γιορτάζει 20 χρόνια κάτω από τον ηλεκτρικό ουρανό.

Κατά κάποιο τρόπο καταφέρνει να ξεσηκώσει και να ξεπεράσει ακόμα και τη λωρίδα των Vegas, το EDC είναι μια ηλεκτρισμένη τριήμερη υπερβολή που σίγουρα θα ξύσει ακόμα και τη βαθύτατη μουσική και χορό.

Μια εξαιρετικά εκλεπτυσμένη, εκθαμβωτική απεικόνιση της φωτεινής τέχνης και της μουσικής, είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικού χορού έξω από την Ευρώπη και έχει κερδίσει το ψευδώνυμο American Ibiza.

Πλήρης με τους κορυφαίους DJs της στιγμής και ταλαντούχους καλλιτέχνες με εντυπωσιακά κοστούμια και πλήρεις καρναβαλικές βόλτες, αυτό το τριήμερο φεστιβάλ στην έρημο προσφέρει αρκετή εμπειρία.

Το παρακάτω είναι αυτό που μπορείτε να περιμένετε και πώς να προετοιμαστείτε για το all-night revelry στο Las Vegas Motor Speedway:

Διαμονή

Οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν στη λωρίδα του Λας Βέγκας. Υπάρχουν μερικά ξενοδοχεία κοντά στον τόπο συναντήσεως, αλλά είναι χαμηλής ποιότητας, κάνουν κράτηση γρήγορα και θα απαιτούσε να οδηγήσετε τον εαυτό σας στο χώρο.

Κάντε κράτηση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου πολύ νωρίτερα, καθώς οι καλές προσφορές ξενοδοχείων είναι πιο δύσκολο να έρθουν από όσο πλησιάζει το ηλεκτρικό Daisy Carnival Σαββατοκύριακο. Με τα πλήθη που φτάνουν τα 100.000, δεν είναι περίεργο ότι τα δωμάτια τείνουν να κάνουν κράτηση γρήγορα. Όσο πιο γρήγορα παίρνετε τα εισιτήριά σας και κλείνετε το δωμάτιό σας, τόσο λιγότερο θα πληρώνετε.

Είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο όπου τα λεωφορεία τρέχουν τακτικά και να αγοράσουν ένα λεωφορείο. Οι καμπίνες είναι ακριβές και δύσκολο να βρεθούν και να οδηγήσουν το δικό σας αυτοκίνητο σημαίνει να το οδηγήσεις πίσω αφού η διασκέδαση τελειώσει για τη νύχτα, καθώς δεν υπάρχει κάμπινγκ στο χώρο και ο ύπνος στο χώρο στάθμευσης απαγορεύεται.

Να φερεις

Παρόλο που αντικείμενα όπως σταγόνες ματιών και αλκοολούχα ποτά μπορούν να αγοραστούν μόνο στο εσωτερικό του χώρου, βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλά σφραγισμένα κουτάλια, σταγόνες βήχα και σφραγισμένα ούλα, τα οποία επιτρέπονται όλα. Τα απολυμαντικά χεριών και οι ιστοί είναι επίσης μια καλή ιδέα για τα μπάνια. Ανατρέξτε στον ιστότοπο της EDC για περισσότερες οδηγίες σχετικά με το ζήτημα και το ζήτημα.

Οι επίσημες φιάλες νερού Insomniac, που μπορούν να αγοραστούν στο εσωτερικό για 12 δολάρια, καθώς και πακέτα καμήλας μπορούν να ξαναγεμιστούν δωρεάν στους σταθμούς νερού. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε ενυδατωμένο!

Φορούν

Υπάρχουν όλα τα είδη εκπληκτικών, λαμπερών, φωτεινών κοστουμιών στο EDC, πολλά από τα οποία, προβλέψιμα, καλύπτονται με μαργαρίτες. Οι καλλιτέχνες είναι χωρίς αμφιβολία θεαματικές, αλλά οι συμμετέχοντες μπορούν συχνά να είναι εξίσου εντυπωσιακοί. Τα τατουάζ, τα φωτεινά καλσόν, τα πουκάμισα και τα αξεσουάρ νέον είναι όλες οι μεγάλες προσθήκες σε οποιαδήποτε φορεσιά. Όσο πιο φωτεινό τόσο το καλύτερο!

Τα κλειστά παπούτσια είναι επίσης αρκετά απαραίτητα. Λαμβάνοντας υπόψη το πλήθος και την ατμόσφαιρα του χορού, προστατεύστε τα δάχτυλα των ποδιών σας φορώντας επίπεδη παπούτσια που είναι άνετα και εύκολα να περπατήσετε και να χορέψετε μέσα.