Φθινόπωρο Break στο Μέμφις

Fall Break στο Μέμφις σημαίνει γονείς που ψάχνουν για πράγματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά, είτε πρόκειται για ημερήσια φροντίδα είτε ως κάτι που είναι διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό για τους να κάνουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μακριά από το σχολείο. Το διάλειμμα πτώσης χρησιμεύει επίσης ως μια καλή στιγμή για να απολαύσετε την πόλη ως τουρίστας των ειδών.

Bartlett Fall Break Camp

Η πόλη Bartlett θα παρέχει ένα στρατόπεδο διακοπής πτώσης στις 12-16 Οκτωβρίου από τις 7 π.μ. έως τις 6 μ.μ. στο Singleton Community Center.

Το στρατόπεδο είναι για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών και κοστίζει 105 δολάρια για την εβδομάδα ή 25 δολάρια ανά ημέρα. Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν τέχνες και βιοτεχνίες, ενεργά και παθητικά παιχνίδια, αθλητικές και άλλες δραστηριότητες διασκέδασης.

Το Παιδικό Μουσείο του Μέμφις

Το Παιδικό Μουσείο του Μέμφις θα προσφέρει στο Kreative Kids Fall Camp κατά τις εβδομάδες 5-9 Οκτωβρίου και 12-16 Οκτωβρίου. Το στρατόπεδο είναι για τα παιδιά που αγαπούν να φέρουν τις δημιουργικές τους ιδέες στη ζωή. Κάθε μέρα, τα παιδιά θα χρησιμοποιούν καθημερινά αντικείμενα για να εμπνεύσουν το ταλέντο που βρίσκεται μέσα. Θα διοργανωθούν εκπαιδευτικές δραστηριότητες και θα δοθεί ιδιαίτερος χρόνος σε προγράμματα αυτο-οργάνωσης και ελεύθερης οικοδόμησης. Το στρατόπεδο διαθέτει ημερήσια τιμή για $ 30 ανά παιδί.

Γκαλερί και κήποι Dixon

Η Dixon Gallery and Gardens θα προσφέρει ένα διήμερο σκηνικό Art Break στις 8 Οκτωβρίου και 9 Οκτωβρίου από το μεσημέρι έως τις 4 το βράδυ. Το στρατόπεδο θα δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια ποικιλία υλικών και να κάνουν κάτι μοναδικό. Είναι ένα drop-in πρόγραμμα που είναι δωρεάν με εισδοχή μουσείων.

Βοτανικός Κήπος Μέμφις

Memphis Botanic Garden θα έχει ένα κατασκήνιο διασκέδασης πτώση 12-16 Οκτώβριος από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. Το στρατόπεδο είναι για παιδιά ηλικίας 5 έως 10. Οι συμμετέχοντες μπορούν να περάσουν την εβδομάδα απολαμβάνοντας παιχνίδια στον κήπο, υπαίθριες εξερευνήσεις, χειροτεχνικές δραστηριότητες και πολλά άλλα . Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν μεμονωμένες ημέρες ή όλη την εβδομάδα.

Το στρατόπεδο είναι $ 150 για τα μέλη του Memphis Botanic Garden και $ 200 για μη μέλη. Καλέστε το 901-636-4126 για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή για μεμονωμένες ημέρες.

Εβραϊκό κοινοτικό κέντρο του Μέμφις

Το εβραϊκό κοινοτικό κέντρο Memphis προσφέρει το Camp 365, το οποίο είναι μια γεύση από τη διασκέδαση του καλοκαιριού που προσφέρεται κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, στις 12-16 Οκτωβρίου. Το στρατόπεδο είναι για παιδιά στο νηπιαγωγείο μέσω της έκτης τάξης.

Shelby Farms Park

Το Shelby Farms Park προσφέρει ένα στρατόπεδο διακοπής πτώσης στις 12-16 Οκτωβρίου. Το θέμα του καταυλισμού είναι να συνδέσει τα παιδιά με τη φύση μέσω της εξερεύνησης, της έμπνευσης, της ανακάλυψης και της διασκέδασης. Τα παιδιά σε τρίτη έως έκτη βαθμούς μπορούν να εξερευνήσουν το μεγαλύτερο αστικό πάρκο στην Αμερική κάνοντας τα πόδια τους βρεγμένα στα κουπιά, ανακαλύπτοντας τη σημασία της φυσικής άγριας πανίδας, χτυπώντας τα μάτια των ταύρων κατά τη διάρκεια μαθημάτων τοξοβολίας, ποδηλατάκια στα μονοπάτια του πάρκου και πολλά άλλα. Το στρατόπεδο τρέχει από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ. στις 12-16 με διαθέσιμη φροντίδα. Το στρατόπεδο κοστίζει $ 150 για μη μέλη και $ 125 για τα μέλη του πάρκου.