Αεροπορικές εταιρείες Δημοσίευση Φτηνές Airfares στο Twitter

Οι Twitter Airlines κατατάσσονται σε τρεις κατηγορίες

Όλες οι αεροπορικές εταιρίες έχουν παρουσία στο Twitter. Δεν είναι όλα τακτικά τακτικά φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στο Twitter.

Ορισμένοι είναι αρκετά δραστήριοι, με ανακοινώσεις και εξυπηρέτηση των πελατών κορυφαία προτεραιότητα κάθε μέρα.

Άλλοι χρησιμοποιούν το Twitter ως επί το πλείστον για την εμπορία φθηνών ναύλων σε αναμονή για τα tweeters ταξιδιού του προϋπολογισμού

Τα στελέχη της Virgin Blue δεσμεύθηκαν πριν από λίγα χρόνια να ξεκινήσουν πολέμους αεροπορικών εισιτηρίων στο Twitter.

Όλοι από την αρχή είδαν ευκαιρίες στο Twitter και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αλλά αυτές τις μέρες, οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες σας συνδέουν απλά με τις δικές τους σελίδες ειδικής προσφοράς μόλις δημοσιεύσουν νέα πώληση. Οι ταξιδιώτες με προϋπολογισμό γνωρίζουν ότι τέτοιες σελίδες ειδικής προσφοράς είναι συχνά τα καλύτερα μέρη για να χτυπήσουν ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο.

Αν ακολουθήσετε μια αεροπορική εταιρεία στο Twitter, θα δείτε αυτές τις αναρτήσεις αρκετά γρήγορα και κάντε κλικ στο σύνδεσμο.

Μερικά παραδείγματα των προσφορών Twitter Airfare

Η JetBlue έχει δημιουργήσει έναν ξεχωριστό λογαριασμό πώλησης ναύλων στο Twitter που ονομάζεται JetBlueCheeps. Μια τυπική θέση εδώ θα μπορούσε να πει κάτι σαν "Πιάστε μερικές μεγάλες συμφωνίες μεταξύ της Βοστώνης και της Βαλτιμόρης σήμερα μόνο ..." ακολουθούμενη από μια σύνδεση με μια σελίδα κρατήσεων στην κύρια ιστοσελίδα. Ωστόσο, από τη στιγμή που το κάνετε κλικ, η σελίδα ενδέχεται να εμφανίζεται με τίτλο "Αυτή η προσφορά έχει λήξει". Αυτά είναι συχνά πολύ φθαρτά ασχολείται!

Μια θέση δείγματος στην τοποθεσία Twitter για Virgin Blue: "... 1000 έδρες έχουν πωληθεί, 1 ώρα αριστερά: 74 νησιά από 74 δολάρια ..." Το μήνυμα ακολούθησε μια σύνδεση με τη σελίδα πώλησης, η οποία οδήγησε σε ένα 74- ωριαία πώληση στο 74 νησιωτικό αρχιπέλαγος κοντά στον Μεγάλο φραγμό Reef, γνωστό ως The Whitsundays.

Στο site του Twitter για Virgin Atlantic, ένα πιο χαρακτηριστικό τιτίβισμα: "Άριστη πώληση θέσεων κατηγορίας τώρα ..." ακολουθούμενη από μια σύνδεση με αυτή τη σελίδα πώλησης.

Ορισμένες άλλες ιστοσελίδες αεροπορικών εταιρειών Twitter:

Η American Airlines έχει λογαριασμό που αναμειγνύει ανακοινώσεις με μια περιστασιακή σύνδεση με μια συμφωνία.

Στο United, ο λογαριασμός, όπως και ο Αμερικανός, είναι ένα εργαλείο δημοσίων σχέσεων, αλλά προσφέρει συνδέσμους προς τα καλύτερα τρέχοντα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Το AlaskaAir στο Twitter αναμειγνύεται σε λίγες προσφορές. Εδώ είναι μια τυπική θέση πώλησης: "Έτοιμος, σετ, SAVE! Έχουμε ναύλους τόσο χαμηλά όσο 29 δολάρια!"

Τυχαίες σκέψεις Twitter

Ακριβώς επειδή μια αεροπορική εταιρεία είναι φαινομενικά απρόθυμη να προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στο Twitter αυτή την εβδομάδα δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα ισχύει την επόμενη εβδομάδα ή ένα μήνα από τώρα. Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά μια αεροπορική εταιρεία, πληρώνει για να ακολουθήσει ακόμα και αν υπάρχουν λίγες προσφορές που σας ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή.

Δύο άλλες ιστοσελίδες που σχετίζονται με το Twitter πρέπει να εξεταστούν: το AirfareWatchdog ακολουθεί τις νέες συμφωνίες αεροπορικών εισιτηρίων σαν να σπάνε νέα, να τα δημοσιεύει γρήγορα. Στο FareCompare.com λένε ότι η εταιρεία "προεδρεύει πάνω από ένα βασίλειο του εξελιγμένου λογισμικού για να σας βρει φτηνές πτήσεις".

Το DealBase.com έχει μια ενεργή παρουσία στο Twitter, προσφέροντας συχνά προσφορές τελευταίας στιγμής σε ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και αεροπορικά εισιτήρια.

Φυσικά, είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να ακολουθήσετε About.com Budget Travel στο Twitter στο AboutBudgetTrav. Θα προσπαθήσω να δημοσιεύσω ή να επαναλάβω τις συμφωνίες να σπάσω τα κόμιστρα όταν είναι δυνατόν.