Μαύρη Περιοχή της Μαδρίτης

Αν και πολύ μακριά από την πολύ δημοφιλής περιοχή κόκκινου φωτός του Άμστερνταμ, η σεξουαλική συνοικία της Μαδρίτης είναι τόσο κεντρική και συνυφασμένη με τη φυσιολογική Μαδρίτη, ότι είναι καλό ότι η σεξουαλική περιοχή της Μαδρίτης είναι ασφαλής - αν όχι, πολλοί από τους σημαντικότερους δρόμους της Μαδρίτης θα ήταν εκτός ορίων!

Ωστόσο, υπάρχει μια δεύτερη περιοχή της πόλης, το πάρκο Casa de Campo στα δυτικά της πόλης, όπου οι πόρνες τείνουν να συγκεντρώνονται.

Η ατμόσφαιρα εδώ είναι πιο δυσάρεστη και αποφεύγεται καλύτερα.

Red Light District στη Μαδρίτη

Η σεξουαλική συνοικία της Μαδρίτης είναι λίγο περισσότερο από ένα μεγάλο αριθμό σεξουαλικών καταστημάτων, πάντα με «καμπίνες» για να παρακολουθήσουν πορνογραφία και μερικούς με τηλεοπτικές εκπομπές. Ορισμένοι επίσης προσφέρουν επαφή με τα «μοντέλα».

Τα μεγαλύτερα σεξουαλικά καταστήματα είναι στο Calle Atocha, ο δρόμος που συνδέει τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Atocha με το κέντρο. Ένας από αυτούς έχει επίσης ένα μουσείο ερωτικής τέχνης.

Οι άλλοι κύριοι χώροι όπου θα βρείτε τέτοια καταστήματα είναι στο c / Montera (μεταξύ Puerta del Sol και Gran Via ) και στους δρόμους που βρίσκονται αμέσως βόρεια της Gran Via. Πριν από λίγο καιρό, υπήρχε ακόμα και σεξουαλικό κατάστημα στη Gran Via. Όμως, ολόκληρη η περιοχή καθαρίζει, με τη Montera πεζοδρόμια τώρα και ένα καζίνο στην κορυφή του δρόμου.

Ο μόνος χώρος που θα συνιστούσαμε να κρατάμε μακριά (τουλάχιστον τη νύχτα) είναι το c / Luna, μια μεγάλη πλατεία / δρόμος ακριβώς βόρεια της Gran Via. Οι δρόμοι γύρω από το ξενοδοχείο έχουν πολλά σεξουαλικά καταστήματα και τη νύχτα προσελκύουν πόρνες, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρχουν εστιατόρια και άνθρωποι γύρω, καθιστώντας το ένα ασφαλές μέρος για να είναι.

Οι πόρνες συναθροίζονται γύρω από αυτή την περιοχή βόρεια της Gran Via, καθώς και στην προαναφερθείσα γ / Montera. Είναι γνωστοί για να παρενοχλούν τους άνδρες, καθιστώντας σαφώς μη ελκυστικούς θορύβους (δεν έχω ιδέα για το ποιο πλανήτη θεωρείται σέξι) και μερικές φορές αρπάζω τους ανθρώπους. Η Montera τη νύχτα είναι όταν υπάρχουν οι πιο πόρνες στους δρόμους και έτσι ίσως είναι καλύτερα να αποφευχθεί.

Ωστόσο, εκτός από το γεγονός ότι είναι αισθητικά δυσάρεστη, το πρόβλημα συμβαίνει σπάνια. Οι γυναίκες ειδικότερα, εφόσον συνεχίζουν να περπατούν, δεν πρέπει να φοβούνται τίποτα - είναι προφανές ποια κορίτσια είναι οι πόρνες, επομένως ούτε οι εργαζόμενοι σεξ ούτε οι πελάτες τους είναι πιθανό να σας δώσουν κάποια προσοχή. Οι άνδρες θα πρέπει να είναι πιο επιφυλακτικοί, καθώς η ερωτική προσοχή που τα κορίτσια είναι πλούσια σε σας συχνά συνοδεύεται από αδέσποτα χέρια που μπορεί να βρουν το δρόμο τους στο πορτοφόλι σας.