Μαδρίτη στο Μπιλμπάο με τρένο, λεωφορείο, αυτοκίνητο και αεροπλάνο

Με λεωφορείο

Υπάρχουν τακτικά λεωφορεία όλη την ημέρα μεταξύ Μαδρίτης και Μπιλμπάο. Το ταξίδι διαρκεί πέντε ώρες. Το ταξίδι με το τρένο είναι παρόμοιου μήκους αλλά πιο ακριβό (και λιγότερο συχνό), αλλά ο σιδηροδρομικός σταθμός στο Μπιλμπάο είναι πιο κεντρικός από τον σταθμό των λεωφορείων, καθιστώντας τις μεταφορές σας ευκολότερες.

Τα λεωφορεία από τη Μαδρίτη προς το Μπιλμπάο αναχωρούν από το σταθμό λεωφορείων Avenida de America. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους σταθμούς λεωφορείων και τρένων στη Μαδρίτη και τους σταθμούς λεωφορείων και τρένων στο Μπιλμπάο

Μπορείτε να κλείσετε τα περισσότερα εισιτήρια λεωφορείων στην Ισπανία online χωρίς επιπλέον χρέωση. Απλά πληρώστε με πιστωτική κάρτα και εκτυπώστε το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Με το τρένο

Υπάρχουν δύο τρένα την ημέρα από το Μπιλμπάο στη Μαδρίτη, λαμβάνοντας πέντε ώρες. Το λεωφορείο είναι φθηνότερο αλλά λίγο λιγότερο βολικό. Τα τρένα από τη Μαδρίτη στο Μπιλμπάο αναχωρούν από το σιδηροδρομικό σταθμό Chamartin.

Με το αυτοκίνητο

Χρειάζονται 4 ώρες για να οδηγήσετε τα 400χλμ. Από τη Μαδρίτη στο Μπιλμπάο, ακολουθώντας τα A-1, AP-1 και AP-68 Σημειώστε ότι οι δρόμοι AP στην Ισπανία είναι δρόμοι με διόδια.

Σκεφτείτε μια στάση στο Burgos για να διαλύσετε το μακρύ ταξίδι.

Με αεροπλάνο

Υπάρχουν τακτικές πτήσεις από τη Μαδρίτη προς Μπιλμπάο και μπορεί να είναι πολύ φτηνό αν γίνει κράτηση εκ των προτέρων.