Όχι, το Buffalo δεν είναι δίπλα στη Νέα Υόρκη ... Και αυτό είναι εντάξει

"Ω, είσαι από το Buffalo; Σίγουρα ξοδεύεις όλο τον χρόνο σου στην πόλη."

Όχι, όχι.

Εάν είστε από το Μπάφαλο και έχετε βρεθεί ποτέ έξω από τη χώρα, ακόμη και έξω από το κράτος για αυτό το θέμα, σας εγγυώμαι ότι έχετε ακούσει αυτό πριν. Για κάποιο λόγο, όλοι έξω από το κράτος της Νέας Υόρκης είναι συγκεχυμένοι ως προς το πόσο μικρό είναι πραγματικά ένα κράτος της Νέας Υόρκης. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που έχουν περάσει όλη τη ζωή τους στο Μπάφαλο, αλλά δεν έχουν ακόμη φτάσει στη Νέα Υόρκη.

Και αυτό γιατί, ενώ βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, δεν είναι τόσο κοντά.

Το Buffalo βρίσκεται στο τερματικό σημείο της λίμνης Erie και της λίμνης Οντάριο προς τα δυτικά της πολιτείας, ενώ η Νέα Υόρκη βρίσκεται στο νοτιότερο τμήμα της ανατολικά. Ενώ μπορεί να φαίνεται ότι οι δύο είναι κάπως στενές, η διαδρομή 400 μιλίων μεταξύ των δύο διαρκεί λίγο περισσότερο από έξι ώρες.

Μπορεί να φαίνεται σαν τέντωμα αλλά η μετακίνηση μεταξύ των δύο δεν είναι η πιο άμεση. Αν έρχεστε από το Μπάφαλο, ο πιο γρήγορος τρόπος οδήγησης είναι να πάρετε το Interstate 90 στη Syracuse και στη συνέχεια το Interstate 81, σε 380, 80, πριν περάσετε τη γέφυρα George Washington. Σε μια καλή μέρα θα μπορούσατε να κάνετε τη διαδρομή σε περίπου πέντε και μισή ώρα, αλλά γενικά είναι έξι ή περισσότερες. Η κίνηση είναι αργή και η κίνηση σας παίρνει αρκετά μακριά από το δρόμο σας. Θα ήταν πολύ πιο βολικό αν υπήρχε μια άμεση βολή, περνώντας από την καρδιά του κράτους, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.

Για να το θέσουμε σε προοπτική, η κίνηση μεταξύ Μπάφαλο και Νέας Υόρκης ισοδυναμεί με μια κίνηση μεταξύ της Νέας Υόρκης και της Virginia Beach, ή ακόμα και του Πίτσμπουργκ, Πενσυλβανία. Ακόμη και το Πόρτλαντ, το Maine είναι μια μικρότερη διαδρομή σε μόλις πέντε ώρες. Θα προτιμούσατε να κατευθυνθείτε στο Τορόντο, αφού απέχουν λιγότερο από δύο ώρες.

Έτσι, την επόμενη φορά που επισκέπτεστε οικογένεια ή φίλους έξω από την περιοχή, μην διστάσετε να δώσετε ένα μάθημα εκπαίδευσης. Σε καμία περίπτωση δεν καταδικάζω εκείνους που δεν έχουν πετάξει πάνω στη γεωγραφία τους, νομίζω ότι είναι σημαντικό να κατανοήσουν όταν έρχονται για να επισκεφτούν ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επισκέπτονται το Μπάφαλο και τη Νέα Υόρκη στο ίδιο ταξίδι αν δεν πετώ.

Ακολουθήστε τον Sean στο Twitter και στο Instagram @BuffaloFlynn και ελέγξτε τη σελίδα μας στο Facebook.