Οδηγός εκδηλώσεων: Πώς να αγκαλιάσετε κάθε εποχή όταν ταξιδεύετε στο Μπάφαλο

Είτε πλένετε τις ενοικιάσεις διακοπών στην παραλία για μια καλοκαιρινή απόδραση, είτε σχεδιάζετε το ετήσιο ταξίδι διακοπών σας για να επισκεφτείτε την οικογένεια, υπάρχουν πολλές επιλογές που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο μετακίνησης και πολλά χρήματα. Δεν υπάρχει λόγος να ταξιδέψετε πολύ για να πάρετε τον χρόνο χαλάρωσης και οικογενειακής ζωής που σας αξίζει, και με τα χρήματα που εξοικονομήσατε θα μπορούσατε ακόμη να το περάσετε να κάνει πιο συναρπαστικά πράγματα.

Έτσι, ανεξάρτητα από την εποχή, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε καλά στο σπίτι που θα κάνουν για τις τέλειες διακοπές.

Χειμερινό ταξίδι

Δυτική Νέα Υόρκη είναι το άκρο του πάρα πολλά ανέκδοτα βλέπουμε σαν να παίρνει τα πόδια του χιονιού κάθε χρόνο, αλλά ειλικρινά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να είναι κατά τους χειμερινούς μήνες. Είστε σχεδόν πάντα εγγυημένα να βρείτε μεγάλη σκόνη για σκι, έλκηθρο και επιβίβαση στο χιόνι και υπάρχουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μονοπατιών για πεζοπορία χιόνι, πεζοπορία, snowmobiling? είναι ο ονειρεμένος ταξιδιώτης περιπέτειας.

Ανησυχείτε για το να χιονίζει; Οι δρόμοι κανονικά οργώνονται, οπότε η περιήγηση είναι ένα κομμάτι κέικ. Υπάρχουν πολλά χειμωνιάτικα φεστιβάλ, υπέροχα εστιατόρια με πλούσια γεύματα που σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας και η εποχή των διακοπών δεν θα μπορούσε να είναι πιο όμορφη. Η πόλη πηγαίνει όλοι έξω για να γιορτάσει την εορταστική περίοδο με δύο διαφορετικές τελετές φωτισμού δέντρων. ένα κέντρο στο Rotary Rink στο Fountain Plaza και το άλλο στο Canalside. Υπάρχουν επίσης δύο παγοδρόμια, ένα σε κάθε χώρο φωτισμού δέντρων, με το παγοδρόμιο Canalside να είναι τριπλάσιο του μεγέθους του στο Rockefeller Center της Νέας Υόρκης.

Μπορείτε να νοικιάσετε ακόμα και ένα ποδήλατο πάγου αν δεν είστε ο καλύτερος πατινάζ πάγου επειδή κάνουν πολύ πιο δύσκολο να πέσει πάνω.

Μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο βόρεια μπορείτε να βρείτε καταρράκτες του Νιαγάρα, έναν τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο, αλλά κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών είστε σχεδόν εγγυημένη για να έχει σχεδόν όλα για τον εαυτό σας.

Θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι το τοπίο δεν είναι τόσο όμορφο, αλλά ειλικρινά οι απόψεις είναι εκπληκτικές . Το τοπίο καλύπτεται με έντονο λευκό χρώμα και οι πτώσεις εκπέμπουν γυαλιστερή μπλε απόχρωση. Θα πιέζεστε σκληρά για να βρείτε ένα πιο όμορφο μέρος μέσα σε 100 μίλια.

Αν τα πανηγύρια είναι το πράγμα σου από ό, τι το Buffalo είναι τέλειο για σένα. Κάθε χρόνο μια ομάδα Buffaloans φιλοξενεί την εκδοχή της γιορτής της Punxsutawney, Pennsylvania Groundhogs Day με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Ο εορτασμός Buffalo Mac πραγματοποιείται την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, το περασμένο έτος σε ένα τοπικό ζυθοποιείο. Στη συνέχεια, υπάρχει η Άνοιξη Dyngus Day Φεστιβάλ την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, γιορτάζοντας το τέλος της σεζόν. Buffaloi συγκεντρώνονται στην παλιά γειτονιά Polonia στην Eastside της πόλης για να γιορτάσουν τις πολωνικές-αμερικανικές διακοπές με καλό φαγητό, μουσική και παρέλαση. Ο Anderson Cooper έδωσε αυτή την εθνική προσοχή πριν από λίγα χρόνια, όταν άρχισε να σπάει σε ζωντανή τηλεόραση ενώ ανέφερε σχετικά.

Spring Travel

Υπάρχει μια ενέργεια που τρέχει μέσα από την πόλη όταν οι θερμοκρασίες αρχίσουν να ανεβαίνουν και οι μέρες να πάρουν λίγο περισσότερο. Θα αρχίσετε να βλέπετε τους ανθρώπους να οδηγούν με τα παράθυρά τους κάτω όταν οι θερμοκρασίες παγώνουν, επειδή ξέρουν ότι σύντομα θα είναι ο καλοκαιρινός καιρός αλλά απλά δεν μπορούν να περιμένουν.

Οι Μπουφτανόνοι έχουν ένα παχύ δέρμα, μια ανοχή που έχουν δημιουργήσει ενάντια σε χαμηλές θερμοκρασίες που τους φέρνει μέσα στους ψυχρότερους μήνες. Έτσι, όταν ο θερμοστάτης διαβάζει οτιδήποτε πάνω από 40 είστε εγγυημένοι ότι πρόκειται μόνο να βελτιωθεί από εκεί.

Το Springtime στη Δυτική Νέα Υόρκη είναι όμορφο και υπάρχουν πολλά μέρη για να αγκαλιάσετε τον ολοένα και ωραίο καιρό. Παρόλο που μπορεί να μην είναι αρκετά ζεστό να ξοδεύετε όλο τον χρόνο σας έξω, μπορείτε σίγουρα να περάσετε περισσότερο χρόνο έξω από ό, τι θα κάνατε κατά τη διάρκεια κάθε χειμώνα, όταν το χιόνι είναι συσσωρευμένο υψηλό και δεν είναι περισσότερο από 15 μοίρες. Ενώ τα βουνά του χιονιού μπορούν να είναι όμορφα, η ζεστασιά από τη φωτιά είναι πιο ελκυστική.

Δραστηριότητες όπως η περιήγηση στους Βοτανικούς Κήπους στο Νότιο Μπάφαλο ή το περπάτημα στα μουσεία είναι ωραίες για τις πρώτες μέρες της άνοιξης, όταν είναι λίγο πολύ κρύο.

Όταν τα πράγματα αρχίσουν να ζεσταίνουν λίγο, μπορείτε να απολαύσετε ένα παιχνίδι Buffalo Bisons για κάποιο διάστημα στον ήλιο ή να περιηγηθείτε στα εκπληκτικά σπίτια στην γειτονιά Parkside του North Buffalo κατά τη διάρκεια της περιήγησης των σπιτιών (22 Μαΐου).

Καλοκαιρινό ταξίδι

Πολλοί άνθρωποι παγιδεύουν τις τσάντες τους και χτυπούν το δρόμο αναζητώντας θερμότερους προορισμούς κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, αλλά αυτό ποτέ δεν μου έδινε νόημα. Από τα τέλη Μαΐου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου ο καιρός στη Δυτική Νέα Υόρκη είναι αρκετά ζεστός και υπάρχουν αρκετές παραλίες σε σύντομο χρονικό διάστημα 20-45 λεπτών με το αυτοκίνητο. Θέλω να πω, αν είστε νεκρός στο να βρούμε μια χαλαρωτική παραλία στην Καραϊβική για να ξεκουραστείτε (που καταλαβαίνω πλήρως) γιατί να μην το κάνετε αυτό κατά τους χειμερινούς μήνες για να κάνετε τον εαυτό σας ένα διάλειμμα από το κρύο;

Με επένδυση στην ακτή της λίμνης Erie και της λίμνης Οντάριο θα βρείτε πολλές βραχώδεις και αμμώδεις παραλίες, πολλές από τις οποίες είναι σχετικά απομονωμένες και ήσυχες. Κατά το παρελθόν μέρος του περασμένου αιώνα και σε όλη τη διαδρομή μέχρι τη δεκαετία του '80, οι Buffalonians αντιμετωπίστηκαν στο πάρκο ψυχαγωγίας Crystal Beach ακριβώς πάνω από τα σύνορα. Θα μπορούσατε να πάρετε ένα πλοίο από το κέντρο της πόλης απέναντι από τον ποταμό Buffalo, ρίχνοντας σας μακριά στο πάρκο ψυχαγωγίας. Τώρα, το πάρκο έχει φύγει αλλά η παραλία παραμένει. Εκατοντάδες ντόπιοι χτυπούν την άμμο κάθε μέρα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, καθιστώντας την μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες στην περιοχή, αλλά σε λίγα λεπτά μπορείτε να βρείτε πιο ήσυχες τοποθεσίες όπως το Long Beach, το Sunset Bay ή το Reebs Bay.

Προς τα ανατολικά, θα βρείτε τις λίμνες Finger που προσφέρουν μια πιο ήσυχη ρύθμιση από τις περισσότερες θέσεις στα σύνορα της Νέας Υόρκης-Καναδά. Οι ακτές είναι γεμάτες με μικρότερα σπίτια, τα περισσότερα από τα οποία μπορείτε να νοικιάσετε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αν προτιμάτε να μείνετε στην πόλη, υπάρχουν ατελείωτα φεστιβάλ για να δείτε το καλοκαίρι και περιηγήσεις που σας μεταφέρουν στις ιστορικές συνοικίες της πόλης. Το Parkside Garden and Architecture Tour (26 Ιουνίου) σας δίνει μια ματιά στα πανέμορφα σπίτια της Buffalo στη Βόρεια Buffalo γειτονιά. Το Walk Walk είναι μια άλλη δημοφιλής περιοδεία (30 και 31 Ιουλίου) που σας μεταφέρει μέσα από τους όμορφα σχεδιασμένους και διατηρημένους ιδιωτικούς κήπους των κατοίκων του Μπάφαλο. και είναι δωρεάν.

Εάν ένα φεστιβάλ φαγητού είναι πιο πάνω από το σοκάκι σας, τότε η Γεύση του Buffalo (9 και 10 Ιουλίου) είναι τέλεια για εσάς. Είναι το μεγαλύτερο διήμερο φεστιβάλ τροφίμων στη χώρα και με σχεδόν 60 πωλητές είναι εγγυημένο να αφήσετε γεμιστό και ικανοποιημένο. Το ιταλικό Φεστιβάλ (14-17 Ιουλίου), που πραγματοποιήθηκε στη λεωφόρο Hertel του Βόρειου Μπάφαλο στην καρδιά της Μικρής Ιταλίας, γιορτάζει την κληρονομιά Ιταλών-Αμερικανών. Υπάρχουν τόνοι νόστιμου φαγητού, εξαιρετικής μουσικής και ακόμη και ένας διαγωνισμός Miss Italian Festival. Στη συνέχεια, στο τέλος του καλοκαιριού, υπάρχει το φεστιβάλ τροφίμων-φεστιβάλ με το Φεστιβάλ κοτόπουλου κάθε Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας (3-4 Σεπτεμβρίου). Όχι μόνο υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες λίβρες πτερυγίων κοτόπουλου, αλλά υπάρχει και μια εκδήλωση που «χτυπάει για φτερά» όπου οι ανταγωνιστές τραβάνουν πτέρυγες κοτόπουλου από μια δεξαμενή από μπλε τυρί χρησιμοποιώντας μόνο το στόμα τους (δείτε μια παρουσίαση από το 2014 εδώ). η συμμετοχή δεν μπορεί να είναι μέχρι το σοκάκι σας, μια επίσκεψη στο φεστιβάλ πτέρυγα στην πρωτεύουσα των πτερυγίων κοτόπουλου είναι απαραίτητη.

Ταξίδι με πτώση

Το φύλλωμα στη Δυτική Νέα Υόρκη είναι μερικά από τα πιο εντυπωσιακά στη χώρα, καθώς τα φύλλα κάνουν την αλλαγή τους από πικρό πράσινο έως βαθύ κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο. Οι δρόμοι φαίνονται λίγο πιο αθόρυβοι και ο αέρας λίγο πιο ζωντανός. Αυτή είναι η ώρα να περάσετε έξω στη Δυτική Νέα Υόρκη, για να απολαύσετε την τελευταία ανάπαυλα του ωραίου καιρού πριν αρχίσει να πέφτει το χιόνι.

Είναι η δημοφιλής εποχή για εκδρομές κρασιού, συλλογή κολοκύθας και μήλων, οριζόντια φύλλα και χωριά. Ευτυχώς, η πόλη του Μπάφαλο είναι σχετικά μικρή, ώστε να βρεθείτε γύρω από τη χώρα σε λίγο περισσότερο από 20 λεπτά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση οδηγείτε. Είναι αρκετά εύκολο να βρείτε ένα οπωρώνα για να πάρει τα φρούτα σε αν οδηγείτε προς τα πάνω μέσω Niagara County. Η συλλογή μήλων, αχλαδιών, κολοκύθων και αχλαδιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε τη μέρα και είναι ακόμα καλύτερο αν πάτε στο σπίτι για να κάνετε πίτες με ό, τι έχετε συλλέξει.

Ενώ πολλοί άνθρωποι μιλάνε για να κατευθυνθούν στο Βερμόντ ή το Μέιν για να δείτε το όμορφο τοπίο κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, δεν υπάρχει πραγματικά ανάγκη να κάνετε το ταξίδι, αφού θα πιεστείτε σκληρά για να βρείτε μια πιο όμορφη περιοχή από τη Δυτική Νέα Υόρκη αυτή τη φορά του χρόνου. Αν ψάχνετε για λίγο περισσότερη απομόνωση ή μια μακρύτερη διαδρομή για την Κυριακή σας, σκεφτείτε να ταξιδέψετε στην περιοχή των δακτυλίων Finger Lakes. Οι λίμνες είναι εκπληκτικές, περιτριγυρισμένες από κυλινδρικούς λόφους δένδρων κάθε χρώματος και με την πολυάσχολη καλοκαιρινή περίοδο θα έχετε πολύ περισσότερη γαλήνη και ηρεμία για μια χαλαρωτική οδήγηση.

Ακολουθήστε τον Sean στο Twitter και στο Instagram @BuffaloFlynn και ανατρέξτε στη σελίδα του flickr.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μπάφαλο, το Νιαγάρα, το Οντάριο και τη Δυτική Νέα Υόρκη.