Μετακίνηση της λίστας ελέγχου

Για μια Λεία Μετακίνηση

Θέλετε να κάνετε την επόμενη σας κίνηση όσο το δυνατόν πιο αδιόρατη χωρίς περιττό στρες; Αυτές οι κινούμενες συμβουλές θα βοηθήσουν.

Η αποφασιστική κίνηση ήταν το δύσκολο κομμάτι. Έχετε επιλέξει μια πόλη, ειδοποιήσατε τους συγγενείς και βρήκατε ένα νέο διαμέρισμα ή σπίτι στη νέα γειτονιά σας. Είστε έτοιμοι να τοποθετήσετε όλα όσα διαθέτετε - όλα τα υπάρχοντα που σημαίνει "σπίτι" σε εσάς και την οικογένειά σας - και να τα μεταφέρετε σε άλλο μέρος της πόλης, του κράτους ή άλλης χώρας;

Με τον σωστό σχεδιασμό και προετοιμασία, μπορείτε να κάνετε την επόμενη σας κίνηση ομαλή. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λίστα ελέγχου ως έναν τύπο "αντίστροφης μέτρησης" στην επόμενη μεγάλη σας κίνηση.

Έξι εβδομάδες πριν από την κίνηση σας

Πάρτε μια αντικειμενική ματιά σε ό, τι έχετε στην κατοχή σας, και αποφασίστε τι πρέπει να πάει και τι μπορεί να μείνει πίσω. Βιβλία που έχετε διαβάσει και ποτέ δεν θα διαβάσετε ξανά; Εγγραφές που δεν έχετε ακούσει από το κολέγιο; Το τηγάνι με σπασμένη λαβή ή τα μακρά παραμελημένα παιχνίδια των παιδιών; Το επιπλέον βάρος κοστίζει περισσότερα χρήματα.

Εάν έχετε πολλά πράγματα που αξίζει να πουλήσετε, ίσως θέλετε να οργανώσετε μια πώληση γκαράζ. Ξεκινήστε ένα κεντρικό αρχείο για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την κίνηση σας. Είναι καλή ιδέα να αγοράσετε ένα πανέμορφο φάκελο διοργανωτή με τσέπες. θα είναι λιγότερο πιθανό να το βλάψετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συλλέξει αποδείξεις για έξοδα που σχετίζονται με τη μετακίνηση. Ανάλογα με τον λόγο της μετακίνησης, ενδέχεται να δικαιούστε φορολογική έκπτωση.

Δημιουργήστε ένα σχέδιο ορόφου του νέου σπιτιού σας και αρχίστε να σκεφτόμαστε πού θέλετε να τοποθετήσετε έπιπλα.

Ο προκαταρκτικός σχεδιασμός διευκολύνει το άγχος της λήψης σημαντικών αποφάσεων όταν τα έπιπλά σας φθάνουν στο νέο σας σπίτι. Μαρκάρετε και επισημάνετε συγκεκριμένα κομμάτια επίπλων στο διάγραμμα και τοποθετήστε το στον κινούμενο φάκελο.

Επόμενη σελίδα >> Τέσσερις εβδομάδες, τρεις εβδομάδες πριν από την κίνηση σας

Προηγούμενη σελίδα >> Έξι εβδομάδες πριν από την κίνηση σας

Τέσσερις εβδομάδες πριν από την κίνηση σας

Ειδοποιήστε το ταχυδρομείο, τα περιοδικά, τις εταιρείες πιστωτικών καρτών και τους φίλους και την οικογένεια της αλλαγής διεύθυνσής σας. Η ταχυδρομική υπηρεσία των ΗΠΑ προσφέρει ένα κιτ για να διευκολύνει αυτή τη διαδικασία.

Επικοινωνήστε με επιχειρήσεις κοινής ωφελείας (φυσικό αέριο, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνο, εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης) για να προγραμματίσετε την αποσύνδεση των υπηρεσιών την επόμενη ημέρα μετά τη μετακίνησή σας. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιείτε βοηθητικά προγράμματα ενώ βρίσκεστε ακόμα στο σπίτι.

Καλέστε τα βοηθητικά προγράμματα στη νέα πόλη σας για να κανονίσετε την υπηρεσία να ξεκινήσει την ημέρα πριν από τη μετακίνησή σας έτσι ώστε να λειτουργεί όταν φτάσετε. Και μην ξεχάσετε να κανονίσετε έναν εμπειρογνώμονα, εάν είναι απαραίτητο, να εγκαταστήσετε φωτιστικά κατά την άφιξή τους στο νέο σας σπίτι. Ολοκληρώστε τις εργασίες επισκευής στο παλιό σπίτι σας και φροντίστε για τις απαραίτητες υπηρεσίες που χρειάζεστε στο νέο σας σπίτι.

Εάν συσκευάζετε τον εαυτό σας, ξεκινήστε να συσκευάζετε σπάνια αντικείμενα όπως τα φανταχτερά πιάτα και τα γυαλιά, τα σκεύη ειδικής χρήσης, τα μη βασικά ρούχα, τα περιηγητικά, την τέχνη, τις φωτογραφίες και τα διακοσμητικά αντικείμενα. Καθώς πακετάρετε, θυμηθείτε να κρατάτε κάθε κουτί φως αρκετά για να το χειριστείτε από οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς σας, όχι μόνο το ισχυρότερο άτομο. Τα βαρύτερα αντικείμενα μπαίνουν σε μικρότερα κιβώτια, ελαφρύτερα αντικείμενα σε μεγαλύτερα κουτιά.

Εάν προγραμματίζετε πώληση γκαράζ, επιλέξτε μια ημερομηνία τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από τη μετακίνηση και διαφημίστε την τοπικά. Σκεφτείτε να συνεργαστείτε με τους γείτονες που θέλουν να πουλήσουν μερικά από τα παλιά αντικείμενα τους και να σχεδιάσουν μια "έξοχη πώληση" γειτονιάς.

Τρεις εβδομάδες πριν από την κίνηση σας

Πάρτε απογραφή των καθημερινών οικιακών αγαθών σας, όπως ραδιόφωνα, κατσαρόλες και τηγάνια και μικρές συσκευές. Αποφασίστε ποια στοιχεία θα απορρίψετε ή θα αποθηκεύσετε.

Αυτοσυσκευαστές: ξεκινήστε τη σοβαρή συσκευασία σας. Επισημάνετε τα περιεχόμενα όλων των κουτιών και συσκευάστε προσεκτικά. Όπως μπορείτε καλύτερα, κουτιά βασικά στοιχεία μαζί, και γράψτε "Open First / Load Last" σε αυτά τα πλαίσια.

Όταν μετακομίζετε στο νέο σας σπίτι, θα είστε σε θέση να αναγνωρίσετε εύκολα αυτά τα κουτιά και να πάρετε σημαντικά αντικείμενα όπως γλάστρες, πιάτα, ασημικά, ξυπνητήρια, κρεβάτι, μαξιλάρια, πετσέτες, αγαπημένα παιχνίδια και απαραίτητα αντικείμενα για μωρά ή παιδιά.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε την άδεια οδήγησης, την εγγραφή αυτοκινήτου και τα αρχεία ασφάλισης. Επικοινωνήστε με τους γιατρούς, τον οδοντίατρο και τον κτηνίατρό σας για να λάβετε αντίγραφα των ιατρικών αρχείων. Κάντε προσωπικές ρυθμίσεις ταξιδιού (πτήσεις, ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα) για το ταξίδι σας.

Σχεδιάστε τις αγορές τροφίμων ώστε να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερη ποσότητα στην κατάψυξη ή το ψυγείο από τη στιγμή που θα μετακινηθείτε. Χρησιμοποιήστε όλα τα κατεψυγμένα αντικείμενα και αγοράστε μόνο αυτά που θα φάτε τις επόμενες τρεις εβδομάδες, επειδή δεν μπορείτε να τα αποστείλετε.

Προσπαθήστε να καθαρίσετε το νέο σας σπίτι ή σχεδιάστε να καθαρίσετε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κίνηση σας. Δεδομένου ότι το σπίτι θα είναι πιθανώς αχρησιμοποίητο από αυτή τη φορά, βεβαιωθείτε ότι ο καθαρισμός είναι ενδελεχής και καλύπτει όλες αυτές τις γωνίες και τις κοιλότητες που συνήθως εμποδίζονται από έπιπλα ή συσκευές.

Επικοινωνήστε με τα σχολεία των παιδιών σας και φροντίστε να προωθήσετε τα αρχεία στη νέα σχολική συνοικία σας .

Κάντε νέες διευθετήσεις θυρίδας ασφαλείας στη νέα σας πατρίδα. Κάντε ρυθμίσεις για την ασφαλή μεταφορά αντικειμένων από την παλιά σας θυρίδα ασφαλείας στη νέα σας.

Κρατήστε τώρα μια πώληση γκαράζ.

Επόμενη σελίδα >> Δύο εβδομάδες, μία εβδομάδα πριν από την κίνηση σας

Προηγούμενη σελίδα >> Τέσσερις εβδομάδες, τρεις εβδομάδες πριν από την κίνηση σας

Δύο εβδομάδες πριν από την κίνηση σας

Συμβουλευτείτε την ασφαλιστική σας εταιρεία για να ακυρώσετε την τρέχουσα κάλυψη ή την κάλυψη μεταφοράς στο νέο σας σπίτι.

Κάντε ρυθμίσεις για τη μεταφορά των κατοικίδιων ζώων σας και των οικιακών φυτών, επειδή οι μετακινούμενοι δεν μπορούν να τα πάρουν στο φορτηγάκι.

Γνωρίστε με την τράπεζά σας για να αλλάξετε την κατάσταση του λογαριασμού σας. Μεταφέρετε όλες τις τρέχουσες συνταγές σε ένα φαρμακείο στη νέα πόλη σας.

Ακυρώστε τις υπηρεσίες παράδοσης όπως οι εφημερίδες. Σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια συνδρομή στην εφημερίδα στη νέα σας πόλη για να σας παρουσιάσουμε τοπικά νέα.

Το αυτοκίνητό σας πρέπει να εξυπηρετείται αν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εκκενώσει κρυφά κρυφά μέρη για να αφαιρέσετε τα τιμαλφή και τα κλειδιά του σπιτιού.

Μια εβδομάδα πριν από την κίνηση σας

Κόψτε το γκαζόν σας για τελευταία φορά. Απορρίψτε τα τοξικά ή εύφλεκτα αντικείμενα που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Αποστραγγίστε το αέριο και το πετρέλαιο από εργαλεία που κινούνται με αέριο, όπως χλοοκοπτικές μηχανές. οι μετακινούμενοι δεν θα τους πάρουν εάν είναι γεμάτοι. Πουλήστε τον χιονάνθρωπο σας. δεν θα το χρειαστείτε στο Φοίνιξ!

Διπλός έλεγχος για να βεβαιωθείτε ότι έχουν γίνει ρυθμίσεις για την αποσύνδεση και την επισκευή των μεγάλων συσκευών που μετακινούνται.

Συμπληρώστε το "κιτ ταξιδιού" των απαραίτητων αντικειμένων που πρέπει να μεταφέρετε στο αυτοκίνητό σας και όχι στο κινούμενο φορτηγό: το βιβλίο επιταγών σας, τα μετρητά ή ταξιδιωτικές επιταγές, τα φάρμακα, τα απαραίτητα προϊόντα μπάνιου, οι λαμπτήρες, το φακό, το χαρτί τουαλέτας, , είδη παιδικής ή παιδικής φροντίδας, παιχνίδια και παιχνίδια για παιδιά και το σημειωματάριό σας με κινούμενες πληροφορίες.

Αν έχετε μικρά παιδιά, φροντίστε για ένα baby-sitter για να τα παρακολουθήσετε σε μετακινούμενη μέρα. Δεδομένου ότι θα έχετε τα χέρια σας γεμάτα, η πρόσθετη προσοχή ενός sitter θα αποσπά την προσοχή του παιδιού από την αναταραχή μιας κίνησης. Προετοιμάστε ένα baby-sitter να είναι διαθέσιμο όταν φτάσετε στο νέο σας σπίτι με μικρά παιδιά.

Συσκευασία τη δική σας βαλίτσα ρούχων για τη μετακίνηση. Τοποθετήστε τα κουτιά "ανοιχτό πρώτο / φορτίο τελευταίο" σε ξεχωριστό μέρος, ώστε ο μετακινητής να τα αναγνωρίσει. Καταβάλλετε όλους τους εκκρεμούς λογαριασμούς. Βεβαιωθείτε ότι αναφέρετε τη νέα σας διεύθυνση στις αποδείξεις πληρωμής.

Αφαιρέστε τυχόν εξαρτήματα που παίρνετε μαζί σας και αντικαταστήστε (αν ορίζεται στη σύμβαση πώλησης στο σπίτι).

Επόμενη Σελίδα >> Δύο μέρες πριν την μετακίνηση σας, Μετακίνηση ημέρας / ημέρας μετακίνησης

Προηγούμενη σελίδα >> Δύο εβδομάδες, μία εβδομάδα πριν την κίνηση σας

Μία έως δύο μέρες πριν τη μετακίνησή σας

Οι μετακινητές θα φτάσουν για να ξεκινήσουν τη διαδικασία συσκευασίας. Αδειάστε και ξεπαγώστε το ψυγείο και τον καταψύκτη, καθαρίστε και τα δύο με ένα απολυμαντικό και αφήστε τα να εξαερωθούν. Τοποθετήστε τη σόδα ή το κάρβουνο μέσα για να τα κρατήσετε φρέσκα.

Προσαρμόστε την πληρωμή στην κινούμενη εταιρεία. Αυτή η πληρωμή πρέπει να γίνει όταν τα υπάρχοντά σας φθάνουν στο νέο σας σπίτι - προτού τα υπάρχοντά σας εκφορτωθούν.

Ανακαλύψτε τις αποδεκτές μεθόδους πληρωμής της εταιρείας σας, τους όρους και την πολιτική της για την επιθεώρηση των περιουσιακών στοιχείων σας όταν φτάνουν για να διαπιστωθεί εάν έχει σημειωθεί οποιαδήποτε θραύση. Προσοχή στις μετακινήσεις απάτες! .

Αδειάστε την θυρίδα ασφαλείας. Σχεδιάστε να παίρνετε μαζί σας σημαντικά χαρτιά, κοσμήματα, αγαπημένες οικογενειακές φωτογραφίες, αναντικατάστατα αναμνηστικά και ζωτικά αρχεία ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Γράψτε οδηγίες για τη νέα σας κατοικία για τον φορέα εκμετάλλευσης van, για να δώσετε τον νέο αριθμό τηλεφώνου και να συμπεριλάβετε τους αριθμούς τηλεφώνου στους οποίους μπορείτε να φτάσετε στη διαδρομή, κινητό τηλέφωνο ή φίλους, παλιούς γείτονες, έναν τόπο επιχείρησης ή συγγενείς με τους οποίους θα είστε Σε επαφή. Δεν θα παραμείνετε ποτέ μακριά από την αφή, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αφήστε τη διεύθυνση προώθησης και τον αριθμό τηλεφώνου σας για τους νέους επιβάτες του σπιτιού σας.

Αν το παλιό σας σπίτι θα μείνει κενό, ενημερώστε την αστυνομία και τους γείτονες.

Ημέρα μετακίνησης

Αφαιρέστε τα κλινοσκεπάσματα από τα κρεβάτια και συσκευάστε τα σε ένα "ανοικτό πρώτο" κουτί.

Όταν φθάσουν οι μεταφορείς, αναθεωρήστε όλες τις λεπτομέρειες και τα χαρτιά.

Συμπληρώστε τον φορέα εκμετάλλευσης van να κάνει απογραφή. Επαληθεύστε τα σχέδια παράδοσης.

Εάν υπάρχει χρόνος, δώστε στο σπίτι τελικό καθαρισμό ή οργανώστε εκ των προτέρων για κάποιον να πραγματοποιήσει αυτήν την υπηρεσία την ημέρα μετά τη μετακόμιση.

Ημέρα μετακίνησης

Εάν φτάσετε πριν από τους μετακινητές, αφιερώστε λίγο χρόνο για να τακτοποιήσετε το σπίτι σας (ράφια ξεσκονίσματος κλπ.), Έτσι ώστε οι μετακινούμενοι να μπορούν να αποσυσκευάζουν τα αντικείμενα απευθείας σε καθαρά ράφια.

Αν σχεδιάζετε να τοποθετήσετε ντουλάπια με χαρτί ραφιών, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να το κάνετε.

Αποσυσκευάστε το αυτοκίνητό σας.

Εξετάστε το σχέδιο της οροφής σας για να ανανεώσετε τη μνήμη σας για το πού θέλετε τα έπιπλα και οι συσκευές να τοποθετηθούν

Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι τα βοηθητικά προγράμματα έχουν συνδεθεί και να παρακολουθήσετε τις καθυστερήσεις.

Περιορίστε τα κατοικίδια ζώα σας σε ένα δωμάτιο εκτός δρόμου για να τους κρατήσετε μακριά από το να τρέχουν μακριά ή να αναστατωθούν αδικαιολόγητα από όλη τη δραστηριότητα. Ίσως να σκέφτεστε να επιβιβαστείτε μαζί τους σε ένα ντόπιο ρείθρο έως ότου εγκατασταθείτε.

Σχεδιάστε να είστε παρόντες όταν φτάνει το κινούμενο φορτηγό. Να είστε έτοιμοι να πληρώσετε τον κινητήρα πριν από την εκφόρτωση. Ένα άτομο πρέπει να ελέγξει τα φύλλα αποθέματος καθώς τα στοιχεία είναι εκφορτωμένα. Ένα δεύτερο πρόσωπο θα πρέπει να κατευθύνει τους μετακινούμενους για το πού να τοποθετήσουν αντικείμενα. Μετά την εκφόρτωση όλων των αντικειμένων, αποσυσκευάστε μόνο ό, τι χρειάζεστε για την πρώτη ή τις δύο ημέρες. Επικεντρωθείτε στη δημιουργία μιας αίσθησης του σπιτιού για την οικογένειά σας. Δώστε στον εαυτό σας τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να αποσυσκευάσετε και να οργανώσετε τα υπάρχοντά σας.

Τέλος, καλωσορίστε στο νέο σας σπίτι. Σας ευχόμαστε καλή ευτυχία και επιτυχία στη νέα σας θέση.