Παιχνίδια Λοταρίας της Ουάσινγκτον - Πώς να παίξετε και ποιες είναι οι αποδόσεις σας

Πώς να παίξετε, ποιες είναι οι αποδόσεις σας και το κόστος των εισιτηρίων

Η κατανόηση λίγο για τα διαφορετικά παιχνίδια λοταρίας της Ουάσιγκτον μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε ποιο παιχνίδι θα παίξετε. Ορισμένα από τα παιχνίδια λαχειοφόρων αγορών έχουν τεράστια τζάκποτ, αλλά και πιθανότητες που είναι εκατομμύρια σε ένα-κάνοντας τις πραγματικές σας πιθανότητες να κερδίσετε αυτά τα μαζικά τζάκποτ πολύ μικρά. Άλλα παιχνίδια προσφέρουν μικρότερα τζάκποτ με πολύ καλύτερες αποδόσεις, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε μια πιο ρεαλιστική ευκαιρία να κερδίσετε.

Για όλα τα παιχνίδια εκτός από το Scratch, μπορείτε να συμπληρώσετε ένα ρεκόρ-τα λευκά φύλλα χαρτιού με κόκκινα νούμερα και κείμενο επάνω τους. Μπορείτε να επιλέξετε τους αριθμούς σας ή να επιλέξετε Γρήγορη επιλογή, η οποία επιτρέπει στον υπολογιστή να επιλέξει τυχαίους αριθμούς για εσάς. Στη συνέχεια, θα δώσετε αυτή την απόδειξη στο ταμείο στο μετρητή λαχειοφόρων αγορών ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κίτρινες μηχανές λαχειοφόρων αγορών που βρίσκονται σε πολλά καταστήματα. Εάν χρησιμοποιείτε μια μηχανή λαχειοφόρων αγορών, μπορείτε να παραλείψετε το παράθυρο αναπαραγωγής και να επιλέξετε γρήγορη επιλογή στην οθόνη αφής.

Οι κίτρινες μηχανές τυχερών παιχνιδιών απαιτούν να βάζετε πρώτα τα χρήματά σας και δεν θα σας μεταφέρουν. Ό, τι βάζετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε ένα εισιτήριο. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ένα εισιτήριο Scratch ή να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής για να επιλέξετε Γρήγορη επιλογή σε οποιοδήποτε από τα παιχνίδια λοταρίας ή να εισαγάγετε το δελτίο παιχνιδιού αν προτιμάτε να επιλέξετε τους αριθμούς σας.

Δείτε επίσης: Καζίνο κοντά στο Σιάτλ και το Τακόμα Σιάτλ νυχτερινή ζωή Οι καλύτερες εφαρμογές του Σιάτλ

Τα παιχνίδια της Λοταρίας της Ουάσινγκτον, με τη σειρά των χειρότερων αποδόσεων στις καλύτερες αποδόσεις: