Όλοι για το πώς λειτουργεί η Κρατική Λοταρία της Ουάσινγκτον

Η λοταρία της Ουάσινγκτον περιλαμβάνει μια σειρά παιχνιδιών λαχειοφόρων αγορών που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στο ευρύ κοινό έναν τρόπο να κερδίσουν χρήματα, αλλά και για πολλά κρατικά προγράμματα. Τα εισιτήρια παιχνιδιών ξεκινούν από $ 1 και κυμαίνονται στα $ 20, ώστε να μπορείτε να παίξετε σε ένα επίπεδο που σας ταιριάζει (ή τουλάχιστον αυτή είναι η ιδέα - οι αριθμοί τηλεφωνικών αριθμών τυχερών παιχνιδιών δημοσιεύονται στις τοποθεσίες παιχνιδιού). Ομοίως, τα έπαθλα κυμαίνονται από μόλις $ 1 έως εκατομμύρια.

Εάν θέλετε να παίξετε, αλλά δεν ξέρετε πώς όλα λειτουργούν, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Γενικά, οι υψηλότερες πιθανότητες να κερδηθεί ένα βραβείο σημαίνει μικρότερο έπαθλο και οι χαμηλότερες πιθανότητες για νίκη σημαίνει υψηλότερα βραβεία (έτσι ο μεγαλύτερος κίνδυνος ισοδυναμεί με υψηλότερα βραβεία). Η κατανόηση των πραγματικών αποδόσεων κερδών μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό παιχνίδι για εσάς. Ελέγξτε αυτές τις συμβουλές λοταρίας από τον οδηγό του contest.com

Πού πηγαίνουν τα χρήματα που εισπράττονται από τα εισιτήρια της Washington Lottery;

Όχι όλα τα χρήματα που εισάγονται από τα λαχεία εισιτήρια επιστρέφουν στους νικητές. Τα χρήματα από τις αγορές εισιτηρίων βοηθούν στην χρηματοδότηση πολλών σημαντικών κρατικών προγραμμάτων και αναγκών, πληρώνει τις προμήθειες των λιανοπωλητών και, φυσικά, πηγαίνει προς τα βραβεία της λαχειοφόρου αγοράς. Ο μεγαλύτερος μη κερδοσκοπικός δικαιούχος είναι ο λογαριασμός διαδρομών πορείας της Ουάσινγκτον (WOPA), ο οποίος ωφελεί τους φοιτητές της πολιτείας της Ουάσινγκτον μέσω του προγράμματος κρατικών επιχορηγήσεων, του προγράμματος σπουδών κρατικών σπουδών και προγραμμάτων εκμάθησης της πρώιμης παιδικής ηλικίας.

Κάθε χρόνο, η κατανομή αλλάζει ελαφρώς. Το 2017, το 62,5% των εσόδων των λαχειοφόρων αγορών προχώρησε σε βραβεία για ένα συνολικό ποσό 422,5 εκατομμυρίων δολαρίων!

Το υπόλοιπο περίπου μισό των εσόδων περιλαμβάνει το WOPA στο 18,8%, τις προμήθειες λιανικής πώλησης στο 5%, το κόστος πώλησης στο 6,4%, το κρατικό γενικό ταμείο 2,5%, η διοίκηση στο 2,1%, το στάδιο και το εκθεσιακό κέντρο στο 1,8% % και τα κεφάλαια που προορίζονται να βοηθήσουν τους εθισμένους στο παιχνίδι με ποσοστό 0,1%, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Washington Lottery.

Τι παιχνίδια έχει η λοταρία της Ουάσινγκτον;

Υπάρχουν επτά παιχνίδια λοταρίας και μια περιστρεφόμενη σειρά παιχνιδιών Scratch για να διαλέξετε. Τα επτά παιχνίδια λοταρίας είναι (κατά σειρά των μεγαλύτερων τζάκποτ):

Τα παιχνίδια λαχειοφόρων αγορών (όλα τα παιχνίδια που ονομάζονται στη λίστα με κουκκίδες παραπάνω) περιλαμβάνουν την επιλογή των δικών σας αριθμών με ένα μολύβι και ένα play slip ή την επιλογή Quick Pick, αν θέλετε ο υπολογιστής να επιλέξει τυχαία τους αριθμούς για εσάς.

Τα παιχνίδια με εισιτήρια Scratch δεν περιλαμβάνουν την παραλαβή αριθμών. Μπορείτε απλά να αγοράσετε το εισιτήριο και να χαράξετε την περιοχή παιχνιδιού για να αποκαλύψετε τους αριθμούς. Κάθε εισιτήριο έχει διαφορετικούς κανόνες και τρόπους για να κερδίσει. Υπάρχουν διάφορα εισιτήρια διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και εκτυπώνονται σε πεπερασμένες ποσότητες. Μόλις εξαντληθεί μια σειρά εισιτηρίων, συνήθως αντικαθίσταται από ένα άλλο παιχνίδι, αλλά θα δείτε και τα δημοφιλή παιχνίδια που ανατυπώνονται.

Πόσων χρονών πρέπει να παίξεις στο λοταρία της Ουάσινγκτον;

Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 χρονών για να αγοράσετε ένα εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια λαχειοφόρων αγορών.

Από πού μπορώ να αγοράσω ένα εισιτήριο;

Τα εισιτήρια λαχειοφόρων αγορών είναι διαθέσιμα σε πολλά καταστήματα τροφίμων, μίνι μαρτς, βενζινάδικα και καταστήματα, σε ορισμένα εστιατόρια και μπαρ, ακόμη και σε μερικά εμπορικά κέντρα. Μπορείτε συχνά να αγοράσετε εισιτήρια είτε από έναν υπάλληλο πωλήσεων είτε από μία από τις μεγάλες κίτρινες μηχανές τυχερών παιχνιδιών.

Μπορείτε να εντοπίσετε έναν λιανικό πωλητή κοντά σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο "Πού να παίξετε" της Λοταρίας της Ουάσιγκτον.

Πώς μπορώ να ξέρω αν κέρδισα;

Αν παίζετε ένα εισιτήριο Scratch, θα μάθετε εάν κερδίσατε αμέσως. Εάν παίζετε κάποιο από τα άλλα παιχνίδια, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να εξαχθούν οι αριθμοί που κερδίζουν και στη συνέχεια να συγκρίνετε τους αριθμούς σας για να δείτε αν έχετε κερδίσει. Μπορείτε να το κάνετε με διάφορους τρόπους:

Νίκησα! Πώς μπορώ να διεκδικήσω το βραβείο μου;

Αν το έπαθλο είναι $ 600 ή λιγότερο, μπορείτε να πάρετε το εισιτήριό σας σε οποιοδήποτε σημείο που πωλεί λαχεία.

Εάν κερδίσατε περισσότερα από 100 δολάρια, ίσως θελήσετε να κατευθυνθείτε σε ένα μεγαλύτερο κατάστημα για να βεβαιωθείτε ότι έχουν τα χρήματα για να πληρώσουν. Εάν το βραβείο σας είναι $ 601 ή περισσότερο, θα πρέπει να πάτε σε ένα γραφείο λαχειοφόρων αγορών. Υπάρχουν δύο στην περιοχή του Seattle-Tacoma: μία στις 11419 19η Ave SE, Suite A106, Everett, WA 98208-5120 και άλλη στην 33701 9η Ave. S, Federal Way, WA 98003. Εάν το βραβείο σας υπερβαίνει το 1 εκατομμύριο δολάρια, καλέστε πρώτα να κάνετε ένα ραντεβού.

Γραφείο λοταρίας Everett - 425-356-2902

Ομοσπονδιακό Γραφείο Λοταρίας - 253-661-5050

Πρέπει να πληρώσω φόρους επί των κερδών των λαχειοφόρων αγορών;

Δυστυχώς, ναι. Τα κέρδη των λαχειοφόρων αγορών θεωρούνται κέρδη. Αν κερδίσετε περισσότερα από $ 600, το βραβείο σας θα αναφερθεί στο IRS και θα λάβετε ένα W-2G (παρόμοιο με ένα W-2 για έσοδα από την απασχόληση, αλλά το εισόδημα προέρχεται από διαφορετική πηγή). Αν κερδίσετε περισσότερα από $ 5000, η ​​λοταρία της Ουάσινγκτον θα παρακρατήσει φόρους από το βραβείο σας - αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι δεν θα υποστείτε φορολογικές κυρώσεις.

Πόσο καιρό πρέπει να εξαργυρώσω τα κέρδη μου;

Έχετε 180 ημέρες για να διεκδικήσετε ένα βραβείο λαχειοφόρου αγοράς.

Τι να κάνω εάν αγοράζω πολύ λαχεία;

Αν βρεθείτε να αγοράσετε περισσότερα εισιτήρια λαχειοφόρων αγορών από ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, υπάρχει μια τηλεφωνική γραμμή για να σας βοηθήσει να βρείτε πόρους. Καλέστε την Ανοικτή Τηλεφωνική Γραμμή για τα τυχερά παιχνίδια στην Ουάσινγκτον στο 800-547-6133