Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Bedbugs και Ταξίδια

Στην οποία διαπιστώνουμε ότι οι ξενώνες δεν είναι κρεβάτια σκυροδέματος

Ας πάρουμε ένα πράγμα ευθεία: bedbugs δεν είναι απλά η μάστιγα που οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι για ταξιδιώτες του προϋπολογισμού και backpackers. Τα bug bugs δεν μεταδίδουν ασθένειες και οι ξενώνες δεν τους φιλοξενούν περισσότερο από ό, τι τα ξενοδοχεία κάνουν (και τα κρούσματα σε κάθε μέρος είναι πολύ σπάνια). Είστε πολύ πιο πιθανό να πάρετε σφάλματα κρεβάτι σε ένα ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη από ό, τι είστε σε ένα ταξίδι backpacking στη Νοτιοανατολική Ασία.

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να κάνω κάποιους μύθους για να ξεκουραστούν, βοηθώντας σας να μάθετε πώς να εντοπίζετε σφάλματα κρεβατιού, δείχνοντας σας τις ενδείξεις που πρέπει να προσέξετε στο κατάλυμά σας, να καλύψετε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να θεραπεύετε αποτελεσματικά τα τσιμπήματα, να αποφύγετε τα κορίτσια όταν ταξιδεύετε και να μοιραστείτε πώς να τα σκοτώσετε εάν αποφασίσουν να ταξιδέψουν μαζί σας (είναι απογοητευτικά δύσκολα να ξεφορτωθούν).

Θα ξεκινήσω πρώτα με το μύθο-busting πρώτα.

Μύθος # 1: Τα διαμονή σας θα έχουν κοκτέιλ

Ας αρχίσουμε αρχικά λέγοντας ότι οι ξενώνες δεν έχουν πλέον περιστατικά bug bed από άλλες επιλογές διαμονής. Ο Greg Baumann, αντιπρόεδρος των τεχνικών υπηρεσιών της Εθνικής Ένωσης Διαχείρισης Παρασίτων λέει: "Δεν υπάρχουν στοιχεία για να υποστηρίξουμε ότι οι ξενώνες έχουν υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης στύλων (από τα ξενοδοχεία)". Παρ 'όλα αυτά, μερικοί άνθρωποι θα φοβούνται πάντα οι ξενώνες είναι hotbeds bug κρεβάτι. Εάν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, μπορώ να συστήσω ιδιαίτερα ταξίδια με μεταξωτό ύφασμα για την ηρεμία.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, τα ζωύφια κρεβάτι έγιναν ένα θερμό ταξίδι θέμα όταν άρχισαν να εμφανίζονται σε ορισμένα πολυτελή ξενοδοχεία. Είχαν σχεδόν εξαφανιστεί από την αμερικανική σκηνή στέγασης έως την απαγόρευση εντομοκτόνου DDT του 1972. το σπρέι που χρησιμοποιήθηκε κάποτε για κατσαρίδες και άλλα παράσιτα αποδείχθηκε ότι υπήρξε ένας αποτελεσματικός τρόπος για να σκοτώσει και τα σκουλήκια κρεβατιών. Μετά την απαγόρευση του DDT, ο αριθμός των bug bugs αυξήθηκε δραστικά.

Στην Ευρώπη, τα σφάλματα ποτέ δεν έφυγαν πραγματικά.

Το Pest Control του Καναδά γράφει για τις προσβολές από τα κρεβάτια των ξενοδοχείων: «Το στίγμα που συνδέεται με αυτά τα παράσιτα επηρεάζει ορισμένα ξενοδοχεία και άλλα καταλύματα για να αγνοήσουν τις παρασιτώσεις ή να τα μεταχειριστούν χωρίς επαγγελματική βοήθεια. Αν διαβάσετε μεταξύ των γραμμών, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος στον Άδη ότι κάποια ξενοδοχεία θα συμφωνήσουν ότι αυτά τα κόκκινα εξογκώματα στο σώμα σας είναι αποδεικτικά στοιχεία για τα κρεβάτια - και ένας υπάλληλος γραφείου των ΗΠΑ μπορεί να μην γνωρίζει καν τι μοιάζουν με τα bug bug.

Το μάθημα εδώ είναι να κάνετε την έρευνά σας εκ των προτέρων - γι 'αυτό είναι αυτό το άρθρο!

Οι ξενώνες , από την άλλη πλευρά, αναγνώρισαν εδώ και καιρό την παρουσία των κοριτσιών στον κόσμο των καταλυμάτων, ιδιαίτερα έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και πολλοί κάνουν τα κατάλληλα μέτρα. Κάποιοι σας λένε ενεργά τι πρέπει να αναζητήσετε και μερικοί ξενώνες δεν επιτρέπουν στους υπνοδωμάτια σε ξενώνες του ξενώνα, εν μέρει λόγω του ότι η δική σας μπορεί να φέρει bug bugs (τους αρέσει να ταξιδεύουν όσο κι εσείς). Τα κορίτσια κρεβατιών χτυπάνε επίσης σε σακίδια, τα οποία πρέπει να σας πω πόσο εύκολα μπορούν να εξαπλωθούν. Αν κατορθώσετε να πάρετε σφάλματα στο κρεβάτι και μην συνειδητοποιήσετε για μια εβδομάδα, θα μπορούσατε να τα μεταφέρετε σε τρεις διαφορετικές ξενώνες και σε είκοσι τσάντες σακιδίων, οι οποίοι στη συνέχεια καθένας ταξίδεψαν σε τρεις άλλους ξενώνες.

Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι τα σφάλματα έρχονται με την περιοχή των βρώμικων ξενώνων (άλλος μύθος - ότι όλοι οι ξενώνες είναι βρώμικοι από τη φύση τους). Ωστόσο, τα bug bugs δεν ενδιαφέρονται για ένα καθαρό περιβάλλον.

Όπου κάποια αλήθεια μπορεί να βρίσκεται στους ξενώνες - ο μύθος είναι πάντα ότι η πυκνότητα των ανθρώπων που είναι δυνατόν σε έναν ξενώνα στο ξενώνα (έχω έρθει σε κοιτώνα που κοιμούνται 100 άτομα ταυτόχρονα!) Μπορεί να δημιουργήσει μια μεγαλύτερη δυνατότητα την εμφάνιση των σφαλμάτων σε σχέση με ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που χρησιμοποιείται από δυο ταξιδιώτες τη φορά.

Εάν δώδεκα backpackers κοιμούνται σε ένα δωμάτιο, δώδεκα πιθανότητες δημιουργούνται για σφάλματα για να ξεκουραστούν τα πράγματα ενός backpacker και επάνω στο δικό σας, ή στο επίπλωση dorm hostel.

Και πάλι, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν την ιδέα ότι οι ξενώνες είναι πιο επιρρεπείς σε προσβολή από άλλα καταλύματα. στην πραγματικότητα, δεδομένης της υψηλότερης πιθανότητας μόλυνσης και μετακίνησης σκύλων σε ξενώνα εξαιτίας καθαρού αριθμού ταξιδιωτών, είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή η πιθανότητα δεν μεταφράζεται σε πραγματική συχνότητα μόλυνσης σε ξενώνες παρά σε ξενοδοχεία.

Έχω περάσει τον κόσμο με πλήρες ωράριο εδώ και έξι χρόνια τώρα, έμεινα στην κυριολεξία εκατοντάδες ξενώνες και μόνο χτυπήσαμε από τα σκουπίδια μια φορά. Είναι ένα πολύ σπάνιο περιστατικό.

Και όταν έκανα να δαγκώσω; Είπα στον ξενώνα και έριξαν όλες τις κουκέτες τους και τα κλινοσκεπάσματα τους και τα αντικατέστησαν τελείως για να βεβαιωθώ ότι είχαν πραγματικά φύγει.

Αυτή είναι μια πολύ καλύτερη απάντηση από το να αρνείται ότι δεν υπήρχαν στην πρώτη θέση.

Μύθος # 2: Ασθενείς μεταδίδουν ασθένεια

Μήπως οι κατοικίδια ζώα ασκούν ασθένεια; Λοιπόν, οι bedbugs μεταφέρουν 24 γνωστά παθογόνα, αλλά οι κατοικίδια ζώα μεταδίδουν ασθένεια; Όχι, τσιμπήματα bug bug δεν θα σας κάνει να αρρωστήσετε (εκτός, βεβαίως, τα τσιμπήματα μολύνονται). Και ενώ οι κτηνοτρόφοι τρέφονται με αίμα, δεν εξαπλώνουν το AIDS ή άλλες αιματολογικές ασθένειες. Με άλλα λόγια, αν τακτοποιήσετε τα σκουλήκια στο κρεβάτι, τα μόνα πράγματα που πρέπει να ανησυχήσετε δεν είναι το ξύσιμο των δαγκωμάτων μέχρι να αιμορραγούν και να βρουν έναν τρόπο να ελέγξουν την κνησμό.

Ο Mosquitos, από την άλλη πλευρά, μπορεί να φέρει πολλές άσχημες ασθένειες, όπως η ελονοσία , ο δάγκειος πυρετός και η ασθένεια του Δυτικού Νείλου, τις οποίες σας μεταδίδουν μέσω μύτης βελόνας που μοιάζει με επιστημονική φαντασία. Εάν πρόκειται να ανησυχήσετε για ένα είδος critter ενώ ταξιδεύετε, κάνετε τα κουνούπια.

Αυτό δεν είναι να πούμε bedbugs και τσιμπήματα bug bug δεν είναι ένας πόνος να ασχοληθεί με. Είναι σίγουρα.

Μύθος # 3: Ποντίκια είναι ένας τόπος που είναι ακάθαρτος

Τα κορίτσια είναι ακατάλληλα, χωρίς αμφιβολία. Σκέφτεστε ότι τα πλάσματα που σέρνουν στο κρεβάτι σας και πίνουν το αίμα σας είναι ένας πραγματικός επαγωγέας αναταράξεων. Αυτό συμβαίνει όμως όλη την ώρα - τα πλάσματα που ψάχνουν το αίμα σας, δηλαδή (σκέφτεστε τα κουνούπια). Ίσως να είναι το γεγονός ότι οι παλιομοδίτικοι είναι κάπως απαίσιοι και τα σκυλάκια είναι νυχτερινά - τα πλάσματα που σβήνουν το βράδυ φαίνονται ιδιαίτερα ύπουλα, παρά το γεγονός ότι έχουν μικροσκοπικούς εγκεφάλους και δεν έχουν χαρακτηριστικά προσωπικότητας για να μιλήσουν.

Η παρουσία bedbugs σε ένα ξενώνα ή ξενοδοχείο δεν σημαίνει ότι ο τόπος είναι ανθυγιεινό, όμως. Τα κατσαρίδες, τα μυρμήγκια, οι μύγες - ναι, όλοι αγαπούν το παλιό φαγητό. Ποντίκια σαν φρέσκο φαγητό. Ένας βρώμικος ξενώνας δεν προσελκύει κρησφύγετες απλώς και μόνο λόγω της βρωμιάς του - δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτοί οι ταξιδιώτες επιλέγουν τους νέους προορισμούς τους.

Οι ξυλόγλυπτοι κάνουν στάσεις σε ξενώνες, ξενοδοχεία και, τελικά, το δικό σας σπίτι, μέσα από τα πράγματα σας - τα ρούχα σας, τον υπνόσακο ή το σακίδιο σας. Πιάζουν μια βόλτα με τον ίδιο τρόπο.

Όπως λέει ο Baumann για τις μη υγιεινές συνθήκες, οι "Bedbugs δεν ενδιαφέρονται πραγματικά γι 'αυτό και μπορούν να είναι στα πιο φανταστικά ξενοδοχεία μέχρι το άλλο άκρο του φάσματος". Συνεχίζει να λέει ότι, ενώ η πλήρης προσβολή από το παγωτό, η εξίσωση του ξενοδοχείου με μειωμένη καθαριότητα είναι δημοφιλής, δεν υπάρχουν στοιχεία που να την υποστηρίζουν.

Η ενιαία σύνδεση που θα μπορούσε να γίνει μεταξύ των σφαλμάτων και των ανθυγιεινών συνηθειών θα ήταν ότι μια σύσταση δολοφονίας που χτυπάει είναι το πλύσιμο των αγαθών σε πολύ ζεστό νερό. Ίσως έτσι ξεκίνησε ο μύθος - αλλά κανείς, οπουδήποτε, δεν πλένει ποτέ τις κουρτίνες τους σε βραστό νερό καθημερινά για να κρατήσει ένα καθαρό σπίτι. (Μήπως?)

Τώρα που καλύψαμε τους μύθους, ας κολλήσουμε σε αυτό που πρέπει να προσέξουμε.

Τι μοιάζουν με τα Bug Bites Bites;

Ένα δάγκωμα bug bug μοιάζει με ένα μικρό welt, και καίει ή / και κνησμός σαν τρελός. Και εννοώ, φαγούρα . Δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο!

Δεν μπορείτε να αισθανθείτε ένα δάγκωμα bug bug, ενώ συμβαίνει (παίρνουν περίπου πέντε λεπτά για να τροφοδοτήσουν), και τα σφάλματα είναι νυχτερινή. Συνήθως θα ξυπνήσετε το πρωί να αισθάνεστε παράξενα φαγούρα και να κοιτάξετε κάτω για να ανακαλύψετε ότι είστε καλυμμένοι με κόκκινα δαγκώματα.

Ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό των τσιμπήματα σκυλιών είναι ότι συχνά εμφανίζονται σε μια σειρά τριών. Οι άνθρωποι θα αστείο ότι όταν σας δαγκώνουν, πηγαίνουν για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο ενώ είναι εκεί! Όταν κουράστηκα, η συντριπτική πλειοψηφία των δικών μου ήταν σε ομάδες των τριών, αλλά μερικοί απλώνονταν και άλλοι ήταν σε ομάδες, οπότε μην υποθέστε ότι είναι κάτι άλλο, αν τα τσιμπήματα σας δεν είναι όλα σε γραμμές τριών.

Εάν αναρωτιέστε εάν το δικό σας είναι ένα δάγκωμα bug bug, μια γρήγορη αναζήτηση στο Google Images θα φέρει μερικά παραδείγματα που μπορείτε να συγκρίνετε δικά σας με.

Πώς να αντιμετωπίσετε ένα δάγκωμα bedbug

Θα πρέπει να πλένετε ένα δάγκωμα σκουπιδιών με σαπούνι και νερό, να εφαρμόζετε λίγο πάγο και να χρησιμοποιείτε αντιισταμινική κρέμα ή κρέμα χωρίς κνησμό. Ελέγξτε τη γενναία αντισηπτική κρέμα Brave Soldier: είναι το καλύτερο όχι-φαγούρα, καμία λοίμωξη, θεραπεία χωρίς τραυματισμούς γύρω από.

Το πιο σημαντικό πράγμα εδώ δεν είναι. προς την. γρατσουνιά. Αυτά τα τσίμπημα είναι φαγούρα και όσο περισσότερο τα γρατζουνίζεις, τόσο πιο πιθανό είναι να γίνουν και να ανοίξουν την πληγή και να μολυνθούν.

Αν ένα δάγκωμα bug bug παίρνει μολυνθεί ενώ ταξιδεύετε (παίρνει πολύ τρυφερό, αισθάνεται ζεστό, και αρχίζει να κρύβει κίτρινο, λευκό ή πρασινωπό goo), θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δείτε έναν γιατρό. Έχω δει γιατροί στο εξωτερικό όταν είμαι άρρωστος - ήταν πιο εύκολο και λιγότερο ακριβό για μένα από το να βλέπω Αμερικανούς γιατρούς, και πήρα καλά κάθε φορά. Αν δεν μπορείτε να δείτε έναν γιατρό και ταξιδεύετε με αντιβιοτικά, σκεφτείτε να πάρετε ένα μάθημα αν είστε 100% πεπεισμένοι ότι πρόκειται για λοίμωξη.

Τι φαίνονται τα παπαγάλοι;

Bedbugs είναι teeny επίπεδη πλάσματα? οι ενήλικες είναι περίπου το μέγεθος ενός σπόρου μήλου. Οι ενήλικες είναι καφέ έως ότου καταναλώσουν κάποιο αίμα, μετά από το οποίο γίνονται κοκκινωπό καφέ. Αχ, το ρόδινο φως μετά το δείπνο.

Οι νύμφες μεγέθους Pinhead, ή οι μη ενήλικες, είναι μικρότερες και λευκές ή χρυσές έως ότου τροφοδοτούν - σχεδόν το χρώμα ενός στρώματος, καθιστώντας τους πολύ δύσκολους να δουν. (Περισσότερες αποδείξεις έξυπνης, ύπουλης συμπεριφοράς.)

Εκεί όπου τα κοριτσάκια θέλουν να ζήσουν

Bed bugs όπως τα κρεβάτια, βέβαια, αν και "bug bug" είναι στην πραγματικότητα μια misnomer, δεδομένου ότι σίγουρα ζουν οπουδήποτε. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα πιθανό να αρέσει το κρεβάτι σας - εσείς, που είναι το εισιτήριο γεύματός τους, είστε στο κρεβάτι όλη τη νύχτα, που είναι όταν βγαίνουν για φαγητό.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Διαχείρισης Παρασίτων, τα σφάλματα μπορούν επίσης να ζουν σε χαλιά, υπό ταπετσαρία, πίσω από σανίδες και σε μικρές ρωγμές και ρωγμές σε ένα δωμάτιο. Ο Baumann σχολιάζει ότι τα σφάλματα μπορούν να βρεθούν σε όλα τα έπιπλα, επισημαίνοντας ότι κάποιος που τους μεταφέρει σε ρούχα μπορεί να ξοδεύει τόσο χρόνο σε καναπέδες και καρέκλες στο σαλόνι όπως στο κρεβάτι.

Τα σφάλματα μπορούν να ταξιδεύουν μόνοι τους, αλλά βλέποντας κάποιον είναι ίσως η κορυφή του παγόβουνου. Τα νυκτερινά ζώα είναι παροδικά και αόρατα. Μπορούν να κρύψουν στις ραφές των στρωμάτων ή στις κεφαλές των βιδών, γεγονός που τους καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπιστούν. Έχω ακούσει ακόμη ότι οι πλατύσκαμπες σέρνουν επάνω στην οροφή και πέφτουν σε ένα κρεβάτι για να τροφοδοτήσουν το βράδυ.

Είναι τόσο τρομακτικές επειδή είναι τόσο δύσκολο να το βρεις.

Πώς να Spot Bugbugs σε Ξενώνες, Ξενοδοχεία, και στο σπίτι

Η οσμή της μόλυνσης από το κρεβάτι, αν και διακριτή, είναι πολύ λεπτή για τους ερασιτέχνες αστυνομικούς. Τα σκυλιά λένε ότι μοιάζουν με γλυκά, σάπια σμέουρα, και λέγεται ότι ένα μολυσμένο δωμάτιο μυρίζει σαν αμύγδαλα. Δεν μπορώ να συγκαλέσω αυτό το συγκεκριμένο μίγμα οσμών, αλλά ίσως θα πιάσετε τη μυρωδιά ενός παλιού μπαρ granola εάν ισοπεδώσετε ένα scuttler και γνωρίζετε ότι, μάλιστα, ήταν ένα bug bug. Πιθανότατα, θα χρειαστείτε μια μεγάλη προσβολή, πριν να μυρίσετε τα σφάλματα στον αέρα ενός δωματίου.

Τα bug bugs αφήνουν μικροσκοπικές κόκκινες ή μαύρες ραβδώσεις σε φύλλα. Εάν τα βλέπετε κατά τον έλεγχο σε έναν ξενώνα ή δωμάτιο ξενοδοχείου, σκεφτείτε να πιάσετε τα πράγματα σας πριν σέρνετε τους αναρριχητές hop επάνω σε αυτό, και ταξιδεύοντας κατ 'ευθείαν πίσω στο γραφείο για να ζητήσετε ένα νέο δωμάτιο. Αν χρειαστεί, απλά πηγαίνετε σε διαφορετικό ξενώνα ή ξενοδοχείο - φθηνότερο από το να απαλλαγείτε από τους ενοχλητικούς ταξιδιώτες αν αυτοί κάνουν μια βόλτα μαζί σας και πολύ καλύτερα από το να δαγκώνετε όλη τη νύχτα. Το προσωπικό θα πρέπει φυσικά να σας προσφέρει επιστροφή χρημάτων.

Αυτά τα σφάλματα είναι μεγάλοι ταξιδιώτες παγκοσμίως. Τους αρέσει να ζουν στον υπνόσακο , το σακίδιο και τα ρούχα μέχρι να φτάσουν στο σπίτι σας και να μετακινηθούν στο ξαπλώστρα, όπου μπορούν να ξεκινήσουν να μεγαλώνουν μια μεγάλη οικογένεια σε μια ωραία γειτονιά. Ένα θηλυκό μπορεί να βάλει μέχρι και 500 αυγά κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ρίξτε μια ματιά στις ραφές του σακιδίου σας ή κατά μήκος του φερμουάρ για να τις εντοπίσετε σε έναν πιθανό προορισμό. Και αν υποψιάζεστε ότι μπορεί να έχετε προσβολή, μην πάρετε το σακίδιο σας στο σπίτι σας. Θα χρειαστεί να ξοδέψετε χιλιάδες δολάρια για να τα ξεφορτωθείτε αν αυτό συμβεί.

Ας δούμε κάποιες από τις συνήθειες των σφαλμάτων πριν μάθουμε πώς να σκοτώσουμε τα bug bugs.

Πώς Ταξιδεύουν

Οι παπιγιόν βαδίζουν σε αποσκευές, σάκους ύπνου ή υπνόσακους. Πηδούν από το ξενοδοχείο στο ξενώνα προς το σπίτι για τους ανθρώπους - κάποιος τους έφερε στο κατάλυμά σας, αν και τυχαία. Και όλοι θέλουν να ανταλλάξουν σφάλματα και να ταξιδέψουν σε καινούρια σπίτια διεθνώς.

Πιθανότατα θα παρατηρήσετε τα τσιμπήματα πριν, και αν δείτε τους εαυτούς τους, εκτός και αν δείτε τις αποκαλυπτικές ραβδώσεις στα φύλλα σας. τα σφάλματα είναι νυχτερινά και κρύβονται έξω εκτός από τη σίτιση.

Και είναι σκληροί πελάτες. Μπορούν να ζήσουν περισσότερο από ένα χρόνο χωρίς φαγητό. λαμβάνοντας διακοπές με την ελπίδα ότι τα σφάλματα θα μετακινηθούν τότε δεν θα λειτουργήσει. Μπορούν επίσης να πάρουν τις θερμοκρασίες. τα σφάλματα είναι εντάξει με το βράσιμο στο Φαρενάιτ 113, και η κατάψυξη σπάνια θα τους σκοτώσει.

Πώς να αποφύγετε και πώς να σκοτώσετε σφάλματα στο κρεβάτι ενώ ταξιδεύετε

Εάν έχετε τσιμπήματα ή ξέρετε ότι έχετε περάσει χρόνο σε ένα δωμάτιο που φιλοξενεί τα σφάλματα, σκουπίστε τις βαλίτσες, το σακίδιο σας, την τσάντα κάμερας - μην αφήνετε καμία ραφή να μην είναι προσκολλημένη. Πλύνετε ό, τι έχετε στην κατοχή σας με το πιο ζεστό νερό που είναι δυνατό να βράσει τα μικρά πιάτα. Όταν έκανα σκουλήκια στο κρεβάτι, ζήτησα από το ξενοδοχείο να μείνω αν θα μπορούσαν να πλύνουν το σακίδιο μου και τα πάντα σε αυτό στα μεγάλα πλυντήρια, στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το στεγνωτήρα μαλλιών για όλα όσα κατοικούσα στη συνέχεια για να βεβαιωθώ ότι είχαν φύγει. Έχω χρησιμοποιήσει ακόμη και το στεγνωτήρα μαλλιών σε κάθε σελίδα του ημερολογίου μου!

Πώς να σκοτώσει τα σφάλματα στο σπίτι

Οι ίδιοι κανόνες σχετικά με το πώς θα σκοτώσουν τα σκυλάκια κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, ισχύουν στο σπίτι: κενού το χώρο σας ζωντανά, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων, αλλάζοντας την τσάντα έξω (μικρά σκυλάκια μπορούν να κουνήσουν μέσα από μια τρύπα βελονιών). Πλένετε ή στεγνώνετε όλα τα κινητά (ρούχα, καλύμματα, χαλιά) σε πιο ζεστό νερό. Αν όμως ένα ευτυχισμένο ζευγάρι δραπετεύσει, δεν είναι τίποτα.

Ο Baumann επισημαίνει ότι οι άνθρωποι πληρώνουν πολλές προσπάθειες για διάφορες εσωτερικές θεραπείες που δεν πάνε τόσο καλά και συνιστά να δαγκώνετε τη σφαίρα και να βάλετε το νομοσχέδιο για έναν εξολοθρευτή για να ξεκινήσετε. Είναι πιο εύκολο, γρηγορότερο και πιθανότατα φθηνότερο μακροπρόθεσμα.

Πώς εξόντωσης λειτουργεί

Ο εξολοθρευτής θα έχει οδηγίες σχετικά με τις εργασίες που θα πρέπει να ολοκληρώσετε πριν από την άφιξή του. Θα είναι πράγματα όπως το να μην ανοίγουν ταξιδιωτικές τσάντες στα έπιπλα στο σπίτι, όπως τα κρεβάτια, και να τα αποθηκεύετε μακριά από τα έπιπλα (όπως σε ένα εξωτερικό υπόστεγο), έτσι ώστε οποιαδήποτε σφάλματα που έκαναν στάση να μην έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν.

Ίσως χρειαστεί επίσης:

Μπορεί επίσης να θέλετε να:

Τα σφάλματα ζουν τώρα σε όλες τις 50 πολιτείες - σίγουρα μπορείτε να τα πάρετε στο σπίτι χωρίς να έχετε ταξιδέψει. Η Craft λέει ότι ο Orkin έχει εξοντώσει τα αιματηρά θηρία σε όλα τα κράτη αλλά στη Βόρεια και τη Νότια Ντακότα.

Μόλις ολοκληρωθεί η μαζική σφαγή και δεν είστε σφάλμα, μην αφήνετε τα σφάλματα να δαγκώνουν ξανά κρατώντας ένα μάτι έξω για τα μικρά παράσιτα την επόμενη φορά που ταξιδεύετε και χρησιμοποιείτε τα παραπάνω συμβουλές για να τα κρατήσετε έξω από το σπίτι όταν πάρετε Σπίτι.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.