Προεδρική Βιβλιοθήκη και Κέντρο Κλίντον

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι μια Προεδρική Βιβλιοθήκη;

Μια Προεδρική Βιβλιοθήκη δεν είναι η τυπική βιβλιοθήκη σας, όπου μπορείτε να δείτε τα τελευταία bestseller. Είναι ένα κτίριο που προορίζεται για τη διατήρηση και διάθεση των εγγράφων, των αρχείων και άλλων ιστορικών υλικών των Αμερικανών Προέδρων.

Οι περισσότερες Προεδρικές Βιβλιοθήκες είναι επίσης τουριστικά αξιοθέατα και επιδιώκουν να εκπαιδεύσουν τον τουρίστα για τη θητεία του Προέδρου και σημαντικά θέματα στην καριέρα τους.

Κάθε Πρόεδρος από τη στιγμή που ο Herbert Hoover έχει Βιβλιοθήκη. Κάθε Προεδρική Βιβλιοθήκη περιλαμβάνει ένα μουσείο και παρέχει μια ενεργή σειρά δημόσιων προγραμμάτων.

Το Προεδρικό Κέντρο του Μπιλ Κλίντον βρίσκεται σε 17 στρέμματα γης, χωρίς το προεδρικό πάρκο Clinton των 30 στρεμμάτων. Το πάρκο περιλαμβάνει μια παιδική χαρά, μια βρύση και ένα αρμπιτράκι. Επίσης στην πανεπιστημιούπολη είναι το Clinton School for Public Service, το οποίο στεγάζεται σε ένα ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό Redbrick. Επίσης κοντά, που δεν έχει σχέση με τη βιβλιοθήκη, είναι το Global Village του Heifer.

Η Ιστορία των Προεδρικών Βιβλιοθηκών.

Τι μπορώ να βρω στη βιβλιοθήκη του Clinton;

Η βιβλιοθήκη του Clinton περιέχει πολλά αντικείμενα από την Προεδρία του. Η βιβλιοθήκη έχει τρία επίπεδα και ένα υπόγειο. Τα κυριότερα εκθέματα βρίσκονται στα επίπεδα 2 και 3.

Το επίπεδο 2 (επίσης γνωστό ως το κύριο επίπεδο) έχει ένα χρονοδιάγραμμα της καριέρας του Clinton. Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν και να διαβάσουν για την προεδρία του και να δουν κάποια αντικείμενα από αυτό.

Το επίπεδο αυτό έχει επίσης "πολιτικές εξάρσεις" με αντικείμενα και πληροφορίες για διάφορες πτυχές της Προεδρίας του, όπως η εκπαίδευση, το περιβάλλον, η οικονομία και πολλά άλλα. Υπάρχουν συνολικά 16 εσοχές. Μια άλλη ενδιαφέρουσα έκθεση σε αυτό το επίπεδο είναι η συλλογή επιστολών προς τον Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία από διασημότητες και παγκόσμιους ηγέτες.

Μεταξύ των επιστολών υπάρχουν επιστολές από τον κ. Rogers, τους Elton John και JFK Jr. Arsenio Hall έστειλαν επίσης επιστολή στον Πρόεδρο. Μια εμφάνιση στο Arsenio έκανε μεγάλη διαφορά στην πρώτη εκστρατεία του Clinton. Ορισμένα από τα δώρα που έλαβε η Κλίντον ενώ βρίσκεται στο γραφείο είναι επίσης διαθέσιμα.

Το δεύτερο επίπεδο έχει μια μεταβαλλόμενη εκθεσιακή περιοχή η οποία διαθέτει μια διαφορετική έκθεση περίπου μία φορά το ένα τέταρτο.

Το δεύτερο επίπεδο περιέχει επίσης ένα μοντέλο του οβάλ γραφείου που οι οδηγοί είναι πρόθυμοι να επισημάνουν οργανώθηκε εν μέρει από την ίδια την Κλίντον για αυθεντικότητα. Οι φωτογραφίες στο γραφείο και τα βιβλία στο πίσω ράφι είναι αυθεντικά, αλλά το υπόλοιπο του γραφείου είναι αναπαραγωγή.

Το δεύτερο επίπεδο έχει επίσης μια ενδιαφέρουσα ματιά στο παρελθόν του Κλίντον. Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια που παρουσιάζονται είναι αντικείμενα από το διηνεκές ενός νέου Bill και της Hillary Clinton και υλικό από μια εκστρατεία γυμνασίου για τον πρόεδρο του συμβουλίου των φοιτητών. Υπάρχουν και άλλα αντικείμενα από τις μέρες του γυμνασίου και τα υλικά της εκστρατείας από τις εκστρατείες του.

Συνολικά υπάρχουν 512 αντικείμενα στην οθόνη με συνολικά 79.000 στη συλλογή. Υπάρχουν 206 έγγραφα στην οθόνη με συνολικά 80 εκατομμύρια στη συλλογή. Υπάρχουν 1400 φωτογραφίες με πάνω από 2 εκατομμύρια στη συλλογή.

Άλλες παροχές

Το εστιατόριο Forty Two βρίσκεται στο υπόγειο της βιβλιοθήκης. Το Forty Two έχει σάντουιτς και αντικείμενα στυλ deli μαζί με μερικά πιο ενδιαφέροντα πιάτα. Το Forty Two έχει υπέροχη ατμόσφαιρα και εξαιρετικό φαγητό. Οι τιμές κυμαίνονται από $ 8-10 για εισιτήρια.

Το καφέ και μια αίθουσα ειδικών εκδηλώσεων μπορούν να ενοικιαστούν. Το καφέ φροντίζει επίσης.

Το κατάστημα με είδη δώρων βρίσκεται λίγο έξω από την περιοχή στο 610 Clinton Avenue. Είναι περίπου τρία τετράγωνα στο δρόμο από τη βιβλιοθήκη. Υπάρχει περιορισμένος χώρος στάθμευσης στο δρόμο ή μπορείτε να περπατήσετε από τη βιβλιοθήκη.

Που είναι η βιβλιοθήκη?

Η βιβλιοθήκη βρίσκεται στη λεωφόρο Clinton Avenue 1200, η ​​οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην περιοχή αγοράς του ποταμού .

Ώρες και αμοιβές εισόδου

Δευτέρα-Σάββατο 9 π.μ. έως 5 μ.μ.
Κυριακή από τις 13:00 έως τις 17:00
Κλειστή Πρωτοχρονιά, Ημέρα των Ευχαριστιών και Ημέρα των Χριστουγέννων

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν. Διατίθενται χώροι για τα τουριστικά λεωφορεία και τα οχήματα αναψυχής.

Τιμολόγηση εισαγωγής:

Ενήλικες (18-61) $ 10.00
Ηλικιωμένοι (62+) 8,00 δολάρια
Σπουδαστές κολλεγίων με έγκυρο ID $ 8.00
Συνταξιούχος στρατιωτικός $ 8.00
Παιδιά (6-17) 6,00 δολάρια
Παιδιά κάτω των 6 ετών
Ενεργός αμερικανική στρατιωτική ελεύθερη
Ομάδες 20 ή Περισσότερο με Κρατήσεις *: $ 8 το καθένα

Η Βιβλιοθήκη του Clinton έχει αρκετές ημέρες ελεύθερης εισόδου. Ημέρα των Προέδρων, η τέταρτη Ιουλίου και το Σάββατο πριν από τα γενέθλια του Μπιλ Κλίντον (18 Νοεμβρίου) είναι ελεύθερα σε όλους. Την Ημέρα του Βετεράνου, όλοι οι ενεργητικοί και συνταξιούχοι στρατιώτες και οι οικογένειές τους γίνονται ελεύθεροι.

Οι τσάντες και τα άτομα θα αναζητηθούν πριν από την είσοδο.

Μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες;

Η φωτογραφία χωρίς φλας επιτρέπεται μέσα στο κτίριο. Λάβετε υπόψη ότι η φωτογράφηση με φλας μπορεί να καταστρέψει τα έγγραφα και τα αντικείμενα με την πάροδο του χρόνου. Παρακαλούμε να συμμορφώνεστε με αυτόν τον κανόνα, ώστε οι άνθρωποι για δεκαετίες να έρχονται να απολαύσουν τη βιβλιοθήκη.