Τζέρι Βαν Ντίκε: Κωμικός και Σοδός

Ο Jerry Van Dyke Βιογραφικό

Ενημέρωση: Το Soda Shoppe του Jerry Van Dyke είναι εκτός λειτουργίας. Το μπλοκ ανακαινίστηκε από το Van Dyke, αλλά πουλήθηκε το 2001. Είναι τώρα μια γέφυρα μπιφτέκι. Αυτός και η σύζυγός του εξακολουθούν να είναι ιδιοκτησία στην Κομητεία Hot Spring. Η σύζυγός του είναι από το Hot Springs County.

Ο Jerry Van Dyke μπορεί να ήταν πιο διάσημος από τον παλαιότερο αδελφό του, Dick, αν είχε πάρει το ρόλο του Gilligan στο νησί του Gilligan που του προσφέρθηκε. Αντ 'αυτού, γύρισε αυτό το ρόλο αναφέροντας ότι η σειρά ήταν ένα από τα χειρότερα πράγματα που διάβασε ποτέ και ξεκίνησε τη σειρά Η μητέρα μου το αυτοκίνητο .

Αυτή η παράσταση, για έναν άνθρωπο που ανακαλύπτει την ομιλία του 1928 Porter Flivver, είναι η νεκρή μητέρα του, μετενσάρκωση, έτρεξε μόνο για μια εποχή και έγινε γνωστή ως μία από τις χειρότερες εμφανίσεις στην τηλεοπτική ιστορία. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνιδιάρικο κομμάτι του τηλεοπτικού kitsch.

Ένας άλλος ρόλος που απέρριψε ήταν ο ρόλος του George Utley στο Newhart. Ο ρόλος αυτός γράφτηκε γι 'αυτόν, αλλά τελικά πήγε στον Tom Poston. Η επίδειξη θα είχε πάρει μια εντελώς νέα κατεύθυνση αν ο Van Dyke ανέλαβε το ρόλο.

Ο Jerry Van Dyke γεννήθηκε στο Danville του Illinois. Ξεκίνησε να παίζει στο Γυμνάσιο και σύντομα προχώρησε να σηκωθεί. Ήταν ο αδελφός του που του έδωσε το μεγάλο τηλεοπτικό διάλειμμα του με την εμφάνιση του στο The Dick Van Dyke Show (1962). Σύντομα προσλήφθηκε για να φιλοξενήσει το Picture This (1963) και ως κωμική ανακούφιση στο Judy Garland Show (1963).

Έλαβε μέρος σε διάφορα άλλα έργα κινηματογράφου και τηλεόρασης έως ότου πήρε το επόμενο «μεγάλο διάλειμμα» του, παίζοντας τον Luther Van Dam στον προπονητή , τον ρόλο τον οποίο ίσως θυμάται πολύ περισσότερο.

Ο Λούθερ ήταν ο αξιαγάπητος, σπασμωδικός, αλλά ξεκαρδιστικός βοηθός προπονητής του Hayden Fox, που έπαιξε ο Craig T. Nelson.

Πιο πρόσφατα βρέθηκε και πάλι με πρωταγωνιστή στο show του αδελφού του, Diagnosis Murder . Αυτή τη φορά έφτασε επίσης στο αστέρι με τον ανιψιό του, τον Barry Van Dyke. Η τηλεόραση είναι μια οικογενειακή δραστηριότητα για τα Van Dykes.



Αυτός και η σύζυγός του, Shirley, κάποτε ανήκε και εκμεταλλεύτηκε ένα αγρόκτημα 500 στρεμμάτων στο Saline County. Είχε επίσης ένα ολόκληρο μπλοκ στο Benton το οποίο στεγάζει το "Soda Shoppe & Royal Theatre του Jerry Van Dyke", ένα καραμέλα και ένα κατάστημα αντίκες. Επέστρεψε την ιδιοκτησία αυτών των ακινήτων στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Το Βασιλικό Θέατρο δόθηκε στους Κοινοτικούς Παίκτες του Κεντρικού Αρκάνσας το 2000. Είναι εγγεγραμμένο στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων. Ήταν αρχικά ανεξάρτητες Motion Pictures, αλλά αναδιαμορφώθηκε για να παρουσιάσει live θέατρο.

Το πρώην κατάστημα με σόδα είναι τώρα ένα κατάστημα με χάμπουργκερ, αλλά πολλοί εξακολουθούν να το χάσουν. Εάν ήσασταν οπαδός των Van Dykes (οποιουδήποτε από αυτά) θα μπορούσατε να δείτε όλες τις φωτογραφίες της Jerry και των διάσημων συγγενών του στο Soda Shoppe. Επίσης φιλοξένησε αναμνηστικά λεωφορείων και άλλα χαριτωμένα αντικείμενα. Το μενού περιελάμβανε αντικείμενα που ονομάστηκαν μερικοί από τους χαρακτήρες του. Παλαιότερα βρίσκεται στην 117 S. Market.