Ανακυκλώστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας στο Αρκάνσας

Εάν έχετε ένα πραγματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπως το είδος που μπορείτε να πάρετε από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο του Αρκάνσας, μπορείτε να το πετάξετε με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, δωρίζοντάς το σε ένα κρατικό πάρκο του Αρκάνσας ή ανακυκλώνοντας το. Για οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές, τα δέντρα πρέπει να είναι πραγματικά, χωρίς πούλιες και χωρίς στολίδια.

Το Little Rock προσφέρει παρακαμπτήριες παραλαβές από δέντρα. Θα πρέπει να απορρίπτονται σαν άλλα απορρίμματα αυλής αν επιλέξετε να πάτε εκείνη η διαδρομή.

Άλλες πόλεις στο κεντρικό Αρκάνσας προσφέρουν αυτή την υπηρεσία επίσης. Επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο διαχείρισης αποβλήτων.

Μια άλλη επιλογή είναι να δωρίσετε τα δέντρα στο Παιχνίδι και στα Ψάρια του Αρκάνσας και στο Σώμα Μηχανικών του Αρκάνσας. Οι ψαράδες μπορούν να βυθίσουν τα δέντρα και να τα χρησιμοποιήσουν ως υποβρύχια δομή για τα ψάρια. Το Crappie, το μπάσο και το bluegill τους αγαπούν. Μπορείτε να ρίξετε τα δέντρα από τώρα μέχρι τις 23 Ιανουαρίου. Οι ακόλουθες τοποθεσίες δέχονται δέντρα. Εάν είστε ψαράς, μπορείτε να σηκώσετε δέντρα για να βυθίσετε στην αγαπημένη σας τοποθεσία και σε αυτές τις τοποθεσίες.

Μια άλλη ιδέα είναι να δώσετε το δέντρο σας στο Pinnacle Mountain για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε ως ζωικό οικοσύστημα.

Απλά το φέρετε στο Arboreans Arkansas, που βρίσκεται στο δυτικό άκρο του χώρου στάθμευσης κοντά στο Κέντρο επισκεπτών. 501-868-5806

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να βελτιώσετε το δικό σας φυσικό περιβάλλον, τα δέντρα μπορούν να τοποθετηθούν στο κατώφλι σας ολόκληρο για να λειτουργήσουν ως χειμωνιάτικες κατοικίες για άγρια ​​ζώα, όπως τα πουλιά. Μετά το χειμώνα, μπορείτε να στρώσετε το δέντρο και να το χρησιμοποιήσετε σε παρτέρια.

Μη χρησιμοποιείτε χριστουγεννιάτικα δέντρα ως καυσόξυλα. Τα πεύκα και οι ελιές δεν καίγονται καθαρά και μπορούν να οδηγήσουν σε συσσώρευση στην καμινάδα σας.