Ταινίες στο πάρκο και άλλες θερινές ταινίες στο Little Rock, AR

Ταινίες στο πάρκο:

Οι ταινίες στο πάρκο είναι μια ελεύθερη εκδήλωση το καλοκαίρι στο Little Rock. Οι φιλικές προς την οικογένεια ταινίες εμφανίζονται σε μια οθόνη προβολής στο Riverfest Amphitheatre στο Riverfront Park .

Οι ταινίες στο πάρκο πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Η εκδήλωση είναι απολύτως δωρεάν.

Είναι πολύ διασκεδαστικό να βλέπετε αυτές τις παλαιότερες ταινίες με ένα πλήθος σε έναν υπαίθριο χώρο. Υπάρχει επευφημίες, χλεύες, χτυπήματα. Είναι μια μεγάλη ενέργεια που δεν μπορείτε να πάρετε σε ένα κανονικό χώρο.

Συστήνω ιδιαίτερα να το ελέγξω!

Πρόγραμμα και ώρες:

Το πάρκο ανοίγει στις 6:30 και οι ταινίες ξεκινούν την ηλιοβασίλεμα (~ 8:00). Πάρτε τους νωρίς αν θέλετε τις καλύτερες θέσεις.

2016 Πρόγραμμα:

Καθίσματα:

Τα καθίσματα του αμφιθεάτρου είναι διαθέσιμα σύμφωνα με την αρχή της πρώτης επίσκεψης.

Οι οικογένειες καλούνται να φέρουν κουβέρτες και καρέκλες και να κάθονται στο χορτάρι. Κατά τη διάρκεια των πιο φιλικών προς το παιδί ταινιών, το τμήμα χόρτου γεμίζει συνήθως πριν από τα καθίσματα.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά εστιατόρια River Market πριν ή μετά την παράσταση.

Τρόφιμα & Παραχωρήσεις:

Τα popcorn, τα καραμέλα και τα κοκ είναι διαθέσιμα για φθηνότερα από ό, τι σε τακτική κινηματογραφική αίθουσα. Παίρνετε μειωμένες τιμές αναπλήρωσης στο ποπ κορν, γι 'αυτό προτείνουμε να πάρουμε ένα και να το χωρίσουμε.

Οι οικογένειες ενθαρρύνονται να φέρουν ψύκτες και φαγητά για πικνίκ.

Μπορείτε να φέρετε ενήλικα ποτά για όσο διάστημα δεν βρίσκονται σε γυάλινα δοχεία.

Αυτό είναι πραγματικά σχεδιασμένο για να είναι ένα φτηνό βράδυ έξω, έτσι ώστε να συσκευάσετε ένα πικνίκ και να πάρετε μια καλή θέση.

Στάθμευση:

Ο χώρος στάθμευσης είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στις Ταινίες στο Πάρκο, αλλά η στάθμευση River Market είναι πάντα πρόβλημα. Μπορείτε να σταθμεύσετε δωρεάν στους μετρητές ( μετρητές σταματήστε τη λειτουργία στις 6:00 ) ή στην παρτίδα Riverfront Park.

Υπάρχουν επίσης πληρωμένες παρτίδες απέναντι στην Αγορά.

Πού / Στοιχεία Επικοινωνίας:

Οι ταινίες στο πάρκο πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο Riverfest.
400 Πρόεδρος Clinton Ave
Little Rock, AR 72201
(501) 371-4444
Google Map
Ταινίες στην ιστοσελίδα του πάρκου

Περισσότερες θερινές ταινίες

Κινηματογράφος για το καλοκαίρι Cinemark:

Μια διαφορετική κινούμενη προσφορά είναι το Cinemark στο 18 Colonel Glenn Plaza Drive παρουσιάζει ταινίες $ 1 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 10 π.μ. Δείτε και τα 10 για $ 5. Υπάρχει ένα κουπόνι στην ιστοσελίδα τους για $ 1 από ένα πακέτο σνακ ταινιών.

Ταινίες στο Θέατρο Rob Robinson

Το Rob Robinson Theatre έχει $ 5 ταινίες όλο το καλοκαίρι. Το πρόγραμμα δεν ήταν διαθέσιμο, αλλά παρακολουθούσε τη σελίδα του Facebook για ανακοινώσεις.

Regal McCain

Η είσοδος στο Summer Movie Express είναι μόνο $ 1. Τα εισιτήρια που διατίθενται προς αγορά στο box office και όλες οι ταινίες αρχίζουν στις 10:00 π.μ. Κάθε εβδομάδα και οι δύο ταινίες παίζονται και στις δύο μέρες. Ένα μέρος των εσόδων πηγαίνει στο Ινστιτούτο Will Rogers. Βρίσκεται στο 3929 McCain Blvd (McCain Mall).

Chenal 9

Την Τρίτη έως τις Πέμπτες στις 10 π.μ., το Chenal 9 θα παρουσιάσει θερινές ταινίες διασκέδασης για $ 3.

Βρίσκεται στο 17825 Chenal Parkway.