Δημιουργία βοηθητικών προγραμμάτων στην κομητεία Pulaski

Τα περισσότερα βοηθητικά προγράμματα απαιτούν αναγνωριστικό φωτογραφίας. Πρέπει επίσης να παρέχετε τις περισσότερες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας με αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και πιστωτική αποδέσμευση. Ορισμένοι απαιτούν υπογεγραμμένη επιστολή ή δήλωση μίσθωσης. Μια δήλωση καλής κατάστασης από τον προηγούμενο πάροχο υπηρεσιών κοινής ωφελείας μπορεί να σας βοηθήσει να κυματίσετε καταθέσεις.

Ίσως θελήσετε επίσης να καλέσετε τον οδηγό των νεοφερμένων για περισσότερες χρήσιμες συμβουλές για τη μετεγκατάσταση.

Νερό και αποχέτευση:

Το μεγαλύτερο μέρος του κεντρικού νερού του Αρκάνσας παρέχεται από το Central Arkansas Water (CAW), το οποίο κάνει επίσης τη χρέωση για το Little Rock Wastewater.

Για να ξεκινήσετε την υπηρεσία, καλέστε το 501-372-5161. Απαιτείται προκαταβολή. Πρέπει να είστε παρόντες όταν ο μετρητής είναι ενεργοποιημένος ή μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον μετρητή μόνοι σας ( έχουν οδηγίες ). Υπάρχει μια προμήθεια ενεργοποίησης $ 15. Η προκαταβολή ισούται με περίπου έναν μέσο όρο δύο μηνών. Οι καταθέσεις μπορούν να απαλειφθούν για άτομα με καλή πίστωση που εγγράφονται για αυτόματη τιμολόγηση και επιστρέφονται μετά από 12 μήνες πληρωμών έγκαιρης πληρωμής. Το CAW έχει ενημερωτικό ιστότοπο.

Το Jacksonville και το Maumelle έχουν τις δικές τους εταιρείες ύδρευσης. Για το Jacksonsville καλέστε 501-982-0581. Για το Maumelle, καλέστε 501-851-3077

Φυσικό αέριο:

Το Centerpoint παρέχει φυσικό αέριο στους περισσότερους πελάτες στο Little Rock. Για να ξεκινήσετε την υπηρεσία, καλέστε στο 1-800-992-7552 ή συμπληρώστε μια ηλεκτρονική φόρμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, απαιτούνται καταθέσεις διπλάσιες από τις αναμενόμενες μηνιαίες χρεώσεις υπηρεσιών. Υπάρχει μια χρέωση ενεργοποίησης $ 37.

Ηλεκτρική ενέργεια:

Η Entergy παρέχει το μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας για το Κεντρικό Αρκάνσας.

Για να ρυθμίσετε την υπηρεσία, μπορείτε να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική φόρμα ή να καλέσετε την 1-800-368-3749. Η απαιτούμενη προκαταβολή είναι $ 215.

Για το North Little Rock, το North Little Electric Electric Department παρέχει κάποια υπηρεσία. Καλέστε 501-975-8888. Η κατάθεσή τους είναι $ 100.

Τηλέφωνο:

Η AT & T παρέχει σταθερά τηλέφωνα στο Little Rock. Για να ρυθμίσετε μια νέα υπηρεσία, καλέστε 1-800-464-7928.

Η εγκατάσταση είναι $ 45, αλλά οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τρέχουσα ρύθμιση του σπιτιού.

Καλώδιο, Ευρυζωνικότητα και Τηλεόραση :

Το Central Arkansas διαθέτει αρκετές επιλογές για καλωδιακά και διαδίκτυο. Οι δύο πιο κοινές επιλογές είναι το Comcast Cable Xfinity (το οποίο παρέχει επίσης ευρυζωνικό Internet) και το AT & T U-Verse (το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με τηλεόραση, Internet και τηλέφωνο). Για να ρυθμίσετε την υπηρεσία με ATT, επισκεφθείτε τον ιστότοπό της ή καλέστε 1-800-288-2020 (όχι όλες οι επιλογές θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις τοποθεσίες). Για να ρυθμίσετε την υπηρεσία με τη Comcast, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ή καλέστε στο 1-800-934-6489.

Άλλες επιλογές είναι το Suddenlink (Internet και τηλεόραση) και το Windstream (μόνο στο Διαδίκτυο). Το Fidelity Cable (Internet και τηλεόραση) είναι επίσης διαθέσιμο σε ορισμένες πόλεις (και είναι η μόνη επιλογή καλωδίων σε μερικές πόλεις στο κεντρικό Αρκάνσας).

Σκουπίδια και ανακύκλωση:

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε υπηρεσίες σκουπίδια, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με τα προγράμματα και τις αργίες. Ακολουθούν οι ιστοσελίδες για τα τοπικά τμήματα στερεών αποβλήτων.