Περιηγηθείτε στην συνοικία Quapaw

Η συνοικία Quapaw είναι μια περιοχή μήκους 9 τετραγωνικών μιλίων που περιλαμβάνει μεγάλο μέρος της ιστορίας της μύτης του Little Rock. Η λέξη Quapaw είναι μια αναφορά στους Ινδιάνους Quapaw που έζησαν στο κεντρικό Αρκάνσας στις αρχές του 19ου αιώνα.

Τα περισσότερα από τα παλαιότερα κτίρια του Little Rock βρίσκονται μέσα σε αυτά τα εννέα μίλια. Η αρχιτεκτονική χρονολογείται από το 1840, αλλά τα σπίτια κατά μέσο όρο μεταξύ 1890 και 1930.

Παρόλο που δεν θα βρείτε σπίτια με φυτείες τύπου " Gone With the Wind ", θα βρείτε παραδείγματα της Ελληνικής Αναγέννησης, της Βασίλισσας Άννας, της Ιταλικής Τέχνης, της Τέχνης, της Αποικιακής Αναγέννησης και της αρχιτεκτονικής American Foursquare.

Επειδή οι συμμαχικές δυνάμεις εκτόπισαν το Little Rock μετά τη μάχη της Helena το 1863, τα σπίτια της αρχαιότητας στο Little Rock δεν έλαβαν τόση ζημιά σε ορισμένες άλλες νότιες πόλεις. Αυτό κάνει το Quapaw Quarter το ιδανικό μέρος για να δείτε πολλά διαφορετικά παραδείγματα ιστορικής αρχιτεκτονικής.

Η ιστορική περιοχή του πάρκου MacArthur

Τα περισσότερα από τα παλαιότερα κτήρια της πόλης βρίσκονται σε αυτή την περιοχή. Θα το βρείτε κοντά στο πάρκο MacArthur, κατά μήκος της ανατολικής 9ης οδού. Στα αξιοσημείωτα κτήρια περιλαμβάνεται το Μουσείο Στρατιωτικής Ιστορίας του MacArthur που στεγάζεται στο πρώην κτίριο Arsenal των ΗΠΑ (503 East Ninth Street, χτισμένο το 1840). Αυτό το κτίριο ήταν επίσης η γενέτειρα του στρατηγού Ντάγκλας MacArthur. Η Κοινοτική Πινακοθήκη του Κέντρου Τεχνών του Αρκάνσας είναι χτισμένη στο σπίτι Pike-Fletcher-Terry (411 ανατολικά 7ο, 1840 Ελληνική αναγέννηση), που κάποτε φιλοξενεί τον ποιητή John Gould Fletcher. Το Trapnall Hall (423 East Capitol, 1843 Ελληνική Αναγέννηση) μπορεί να ενοικιαστεί για γάμους και συναντήσεις.

Το Curran Hall (1842, Ελληνική Αναγέννηση) λειτουργεί ως κέντρο επισκεπτών και διαθέτει πληροφορίες περιοχής.

Τα κατοικημένα κτίρια που είναι αξιοσημείωτα σε αυτή την περιοχή περιλαμβάνουν το σπίτι του William L. Terry, γνωστό και ως House Terry-Jung (1422 Scott Street, 1878 Queen Anne) και Villa Marre (1321 S. Scott, 1881 Italianate).

Η Villa Marre είναι γνωστή για την εμφάνισή της στις εγκαινιάζουσες πιστώσεις του "Designing Women" ως εταιρεία σχεδίασης του Sugarbaker. Το Μέγαρο του Διοικητή μας χρησιμοποιήθηκε και σε αυτή τη σειρά.

Η Επαρχία του Πύργου του Κυβερνήτη

Η Περιοχή του Αρχοντικού του Κυβερνήτη έχει μερικά από τα καλύτερα παραδείγματα της αρχιτεκτονικής Queen Anne, Colonial Revival και Craftsman. Τα σπίτια στην περιοχή χρονολογούνται από το 1880 έως το 1950. Η περιοχή περιλαμβάνει το Αρχοντικό του Κυβερνήτη και πολλά σπίτια και επιχειρήσεις κατά μήκος της κατώτερης οδού Broadway.

Το ίδιο το αρχοντικό ολοκληρώθηκε το 1950 και οι όροφοι του καλύπτουν ολόκληρο το αστικό συγκρότημα (που βρίσκεται στην οδό 1800 Centre Street, 1950 Γεωργιανή αποικιακή αναγέννηση).

Τα σπίτια κατοικιών περιλαμβάνουν το Cornish House (1800 S. Arch Street, 1919 Craftsman / Tudor) και το Memorial Home της Ada Thompson (2021 South Main, 1909 Colonial Revival).

Η αυτοκράτειρα, παλαιότερα γνωστή ως Hornibrook House (2120 Louisiana Street, 1888, Γοτθική Βασίλισσα Anne), είναι σήμερα ένα bed and breakfast και έχει ονομαστεί ένα από τα σημαντικότερα υπάρχοντα παραδείγματα του στυλ Gothic Queen Anne.

Το σπίτι Foster-Robinson (2122 South Broadway, 1930 Craftsman) μπορεί να ενοικιαστεί για εκδηλώσεις όπως οι γάμοι.

Κεντρική Υψηλή Περιφέρεια

Τα περισσότερα κτίρια σε αυτή τη γειτονιά χρονολογούνται από το 1890 έως το 1930. Μπορείτε να βρείτε παραδείγματα αρχιτεκτονικής Queen Anne, Colonial Revival, American Foursquare και Craftsman εδώ.

Ο κεντρικός ιστορικός σταθμός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος αυτής της γειτονιάς.

Τουριστικός

Τα περισσότερα σπίτια στην περιοχή είναι ιδιωτικές κατοικίες. Οι δρόμοι είναι πολύ περιζήτητοι και μπορείτε εύκολα να περπατήσετε γύρω από τις γειτονιές. Σεβόμαστε τους ιδιοκτήτες και δεν μπαίνουμε σε αυλές ή ανοίγουμε πόρτες (εκτός αν υπάρχει ανοιχτό σπίτι). Το Quapaw Quarter Association έχει ετήσιες εκδρομές άνοιξης όπου ανοίγουν μερικά από τα σπίτια για το κοινό. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για εκείνους στο Curran Hall, αλλά οι περιηγήσεις συνήθως δίνονται γύρω από την Ημέρα της Μητέρας.

Mount Holly Cemetery

Το Mount Holly Cemetery δεν έχει καμία ιστορική αρχιτεκτονική, αλλά χρησιμεύει ως τελικός χώρος ανάπαυσης για πολλούς αρχιτέκτονες, πολιτικούς και στρατιώτες που το έκαναν διάσημο. Κατέχει κυβερνήτες, γερουσιαστές, δήμαρχους και συμμαχικούς στρατιώτες που χρονολογούνται από το 1843. Το Mount Holly βρίσκεται στον 12ο δρόμο στο κέντρο του Little Rock.