Πρακτική φωτογραφία σας σχετικά με το Safari στην Ανατολική Αφρική

Αποτυπώστε τις καλύτερες στιγμές σας στο Safari με το νέο πρόγραμμα φωτογραφίας τουBeyond

Έχετε ονειρευτεί ποτέ να πηγαίνετε σε σαφάρι; Έχετε ονειρευτεί ποτέ να πηγαίνετε σε σαφάρι και να επιστρέψετε φωτογραφίες για να το αποδείξετε; Τα όνειρα μπορούν να γίνουν γρήγορα πραγματικότητα, καθώς οι φωτογραφίες, οι κάτοχοι των πιο κοσμημένων απομνημονεύματων ενός σαφάρι, αποτελούν το επίκεντρο του νέου προγράμματος PhotoSafari του Beyond.

Φανταστείτε τον εαυτό σας, βυθισμένο σε μια γη όπου οι άγριοι τσίτα ζουμ, οι καμηλοπαρδάλεις βόσκουν την ανοιχτή πεδιάδα και τα λιοντάρια καταδιώκουν τη λεία τους. Και τώρα, μπορείτε να επαναφέρετε τις εικόνες για να το αποδείξετε.

Ο βετεράνος και οι επίδοξοι φωτογράφοι μπορούν να ξεκινήσουν ένα πλήρως προσαρμοσμένο σαφάρι πλήρους ή μισής ημέρας σε ένα επαγγελματικά βελτιστοποιημένο φωτογραφικό όχημα, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να εξερευνήσουν το τεράστιο τοπίο της αφρικανικής υπαίθρου. Με επιλογές που κυμαίνονται από τη θέα στο φυσικό τοπίο του Εθνικού Πάρκου Maasai Mara ή του εθνικού πάρκου Serengeti, τέσσερις κατασκηνώσεις Beyond προσφέρουν τώρα την εμπειρία της φωτογραφίας: το στρατόπεδο Kichwa Tembo Tented Camp και το Bateleur Camp στην Κένυα και το στρατόπεδο Grumeti Serengeti Tented Camp και το Serengeti Under Canvas στην Τανζανία. και η νέα προσφορά τουBeyond εξασφαλίζει ότι κάθε επισκέπτης επιστρέφει στο σπίτι με εικόνες επαγγελματικής ποιότητας που τοποθετούνται στους τοίχους και μοιράζονται σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Instagram, το Facebook και το Pinterest.

καιBeyond Kichwa Tembo Tented Camp είναι γνωστό ως το πιο αγαπημένο στρατόπεδο σαφάρι της Κένυας, ιδανικό για ταξιδιώτες που αναζητούν μια πεντακάθαρη εμπειρία προβολής παιχνιδιών. Βρίσκεται μέσα στο εθνικό πάρκο Maasai Mara και κάθεται δίπλα στο παραποτάμιο δάσος και ανοιχτές πεδιάδες, μπορείτε να φωτογραφίσετε την Μεγάλη Μετανάστευση εδώ.

Συμπληρώστε την φωτογραφία σας rolodex με πανοραμική θέα κατά τη διάρκεια μιας διαμονής στο Bateleur Camp του Beyond, επίσης στην Κένυα, η οποία βρίσκεται στην άκρη της Εθνικής Κράτησης του Maasai Mara. Ή επιλέξτε να συλλάβετε την Τανζανία και το Tented Camp CampBeyond Grumeti Serengeti και τοBeyond Serengeti Under Canvas που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Serengeti.

Και τα δύο ακίνητα προσφέρουν την ευκαιρία να φωτογραφίσετε μερικά από τα πιο απομονωμένα μέρη του πιο διάσημου αποθεματικού της Αφρικής.

Ένα ταξίδι φωτογραφίας με τοBeyond περιλαμβάνει την ευκαιρία να έχετε ανεμπόδιστη θέα στο αφρικανικό τοπίο, καρέκλες περιστροφής 360 ° για βέλτιστες γωνίες φωτογραφίας, προσωπικό μπαρ και κλιματισμό για να σας κρατάνε άνετα - εξασφαλίζοντας μια πραγματικά αξέχαστη φωτογραφική εμπειρία. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να απολαύσουν το σαφάρι τους στην εταιρεία ενός εξειδικευμένου φωτογραφικού οδηγού ή στην εταιρεία ενός οδηγού SafariBeyond. Το όχημα μπορεί επίσης να κρατηθεί ανά κάθισμα ή στο σύνολό του, με τουλάχιστον 2 άτομα για αυτή την περιπέτεια.

Για τους αρχάριους φωτογράφους ταξιδιών, και το νέο πρόγραμμα του Beyond προσφέρεται στους φιλοξενούμενους, εξειδικευμένο εξοπλισμό φωτογραφιών, για να διασφαλιστεί ότι θα τραβηχτούν οι καλύτερες φωτογραφίες. Φυσικά, οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν το δικό τους εξοπλισμό και συνιστάται και ενθαρρύνεται η κοινή χρήση φωτογραφιών. Για να κλείσετε το ταξίδι σας, επιλέξτε από τις δύο παρακάτω επιλογές.

Επιλογή 1: Προβολή μόνο

Ο εξοπλισμός φωτογραφικής μηχανής που παρέχεται περιλαμβάνει ένα Nikon 600mm F4.0 / 500mm F4.0 και 400mm F2.8 με μετατροπείς 1.4 και 2.0 X Tele. Ένας εξειδικευμένος φωτογραφικός οδηγός αποτυπώνει τα σημεία που είναι πιο πιθανό να παράγουν μεγάλη πρόσβαση σε ποιοτικές εικόνες και αργότερα βοηθά στην επεξεργασία και τη μεταφορά εικόνων σε ένα CD.

Αυτό το ταξίδι προσφέρεται σε καθορισμένες ημερομηνίες, για μέγιστο αριθμό τεσσάρων ατόμων ανά κράτηση. και οι εμπορικοί συνεργάτες τουBeyond μπορούν να κάνουν κλικ εδώ για πρόσβαση στις διαθέσιμες ημερομηνίες και τιμές. Ή κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φωτογραφικό σαφάρι της Ανατολικής Αφρικής.

Επιλογή 2: Κράτηση του οχήματος Safari

Αυτή η επιλογή απευθύνεται σε επισκέπτες που διαθέτουν δικό τους εξοπλισμό κάμερας και χρειάζονται μόνο οδηγό και υποστήριξη από το όχημα και τοBeyond. Έχουν στη διάθεσή σας έως και πέντε επισκέπτες και οι εμπορικοί συνεργάτες τουBeyond μπορούν να κάνουν κλικ εδώ για να έχουν πρόσβαση στις διαθέσιμες ημερομηνίες και τιμές. Ή κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φωτογραφικό σαφάρι της Ανατολικής Αφρικής.