Παραλία με βότσαλα

Επισκεφθείτε το Pebble Beach, Καλιφόρνια

Η παραλία Pebble Beach αποτελεί τουριστικό προορισμό από τις αρχές του 20ου αιώνα, όταν τα παράκτια σπίτια κοστίζουν μόλις 500 δολάρια, και οι επισκέπτες έφτασαν σε καροτσάκια με άλογο.

Τι ακριβώς είναι το Pebble Beach; Το Pebble Beach είναι μια μη ενοποιημένη κοινότητα μεταξύ Monterey και Carmel, Καλιφόρνια. Περιλαμβάνει το Pebble Beach Resort και μια αποκλειστική οικιστική κοινότητα, όπου οι τιμές των κατοικιών ανεβαίνουν σε δεκάδες εκατομμύρια.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η παραλία με βότσαλα;

Η φήμη του Pebble Beach για την εξαιρετική φυσική ομορφιά και την κομψότητα είναι απαράμιλλη, και οι περισσότεροι άνθρωποι του αρέσουν.

Είναι δημοφιλές στους παίκτες του γκολφ και σε άλλους που θέλουν να παίξουν ενώ περιβάλλεται από όμορφο τοπίο. Είναι επίσης ένα ιδανικό μέρος για μια χαλαρωτική ή ρομαντική απόδραση, ένα εξαιρετικό γεύμα ή απλά μια γραφική διαδρομή.

Εάν θέλετε να κάνετε πεζοπορία και να εξερευνήσετε το φυσικό περιβάλλον, θα είστε καλύτερα στο Point Lobos , νότια της Pebble Beach. Το Pebble Beach είναι επίσης ένα μικρό upscale στο ύφος του φόρεμα. Εάν σκέφτεστε ότι ντυμένος-βάζει τοποθετεί ένα καθαρό αλλά ξεθωριασμένο μπλουζάκι σουβενίρ και φθαρμένα σορτς με τα σαγιονάρες σας, αυτό ίσως δεν είναι το μέρος για εσάς.

Λατρεύω το Pebble Beach για τη φυσική του ομορφιά, την ατμόσφαιρα και τα καταλύματα υψηλής ποιότητας. Το γεύμα της Κυριακής στο εστιατόριο Roy's στο Inn στο ισπανικό κόλπο είναι ένα ιδιαίτερο αγαπημένο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Το μόνο μειονέκτημα είναι η τιμή.

Εάν είστε σε περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε με μια κίνηση και ένα πικνίκ στην παραλία.

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στην παραλία με βότσαλα

Ο καιρός στην Pebble Beach είναι καλύτερος την άνοιξη και το φθινόπωρο, με την καλύτερη ευκαιρία για καθαρό ουρανό. Όπως και μεγάλο μέρος της ακτής της Καλιφόρνιας, είναι πιθανό να είναι ομίχλη το καλοκαίρι. Η ομίχλη ομίχλη προσδίδει έναν μυστηριώδη αέρα, αλλά μπορεί να αναστατώσει τις ελπίδες σας για ένα ηλιόλουστο παιχνίδι γκολφ.

Κατά τη διάρκεια μεγάλων εκδηλώσεων όπως αυτές που αναφέρονται παρακάτω, τα ξενοδοχεία μπορούν να ξεπουλήσουν και τα πράγματα να γεμίσουν. Αν δεν παρακολουθείτε αυτά τα γεγονότα, θα είστε καλύτερα να πάτε κάποια άλλη στιγμή.

Μην χάσετε

Αν διαμένετε σε ένα από τα ξενοδοχεία Pebble Beach Resort, μπορείτε να κάνετε δύο δωρεάν ώρες σε ένα από τα αυτοκίνητα δοκιμών Lexus και να κάνετε το 17-Mile Drive σε στιλ.

Μεγαλύτερα πράγματα να κάνετε στην παραλία με βότσαλα

Τα περισσότερα από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε γύρω από το Pebble Beach κέντρο στο νερό.

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Πού να μείνετε στην παραλία με βότσαλα

Μπορείτε να μείνετε κάπου κοντά και να οδηγείτε στην παραλία Pebble Beach. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας αυτό. Αλλά αν ξοδεύετε το Σαββατοκύριακο στο Pebble Beach, πρέπει πραγματικά να μείνετε και να αφήσετε όλα να βυθιστεί μέσα. Θα βρείτε όλες τις επιλογές σας στο Pebble Beach και στην κοντινή περιοχή στον κατάλογο Monterey Guide Guide .

Να φτάσετε στην παραλία Pebble Beach

Ο μόνος τρόπος για να μπείτε στην παραλία Pebble Beach είναι να πάρετε το 17-Mile Drive .