Εγγραφείτε για Προγράμματα Ενοικίασης Αυτοκινήτου

Τα οφέλη της ιδιότητας μέλους για διαφορετικές εταιρείες

Τα προγράμματα εμπιστοσύνης ενοικίασης αυτοκινήτου ίσως να μην αξίζουν τον κόπο σας, αλλά τα προνόμια όπως οι βραχύτερες γραμμές, τα αποκλειστικά αυτοκίνητα και οι αποκλειστικές εκπτώσεις καθιστούν την εγγραφή για αυτά τα προγράμματα εξαιρετική αξία για τους ανθρώπους που συνήθως νοικιάζουν αυτοκίνητα.

Όπου κι αν ταξιδεύετε, αν χρειαστεί να νοικιάσετε ένα σύνολο τροχών για να φτάσετε στον προορισμό σας, η εγγραφή σας για αυτά τα προγράμματα ανταμοιβών μπροστά από το χρόνο θα μπορούσε να σας δώσει πρόσβαση σε μερικά μεγάλα οφέλη μελών. Ενώ είναι δύσκολο να πάρετε μια δωρεάν μίσθωση έξω από τη συμφωνία, μπορείτε να κερδίσετε πόντους ή προνόμια ανάλογα με την εταιρεία που επιλέγετε να υπογράψετε.

Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να προκριθείτε σε αυτά τα προγράμματα προτού αρχίσετε να νοικιάσετε το πρώτο σας αυτοκίνητο. Ορισμένοι περιορισμοί σχετικά με την ηλικία και τη διαμονή ισχύουν για όλα τα προγράμματα ανταμοιβής και ορισμένα προγράμματα απαιτούν καθαρό μητρώο οδήγησης ή μεγάλη πίστωση για να πληρούν τις προϋποθέσεις.