Οδικές συνθήκες του Ντένβερ

Χειμερινή οδήγηση καιρού

Ο καιρός του Ντένβερ έχει όλα: χιόνι, χιόνι, χαλάζι και καταψυκτική βροχή. Οι οδικές συνθήκες μπορούν να τρέξουν τη γκάμα από το μαύρο πάγο έως τα λευκά. Πριν βγείτε έξω από την πόρτα για να μετακινηθείτε, ελέγξτε τις οδικές συνθήκες γύρω από την περιοχή του μετρό του Ντένβερ. Επίσης, επισκεφθείτε μία από τις κάμερες της πόλης για να δείτε τις συνθήκες οδήγησης σε μεγάλες διασταυρώσεις.

Σύμφωνα με την έκθεση του 2015 για την Αστική Κινητικότητα, οι μετακινούμενοι στο Ντένβερ πέρασαν 49 ώρες ετησίως για καθυστερήσεις στην κυκλοφορία το 2014. Ωστόσο, οι χρόνοι μετακίνησης δεν ήταν οι χειρότεροι στη χώρα, ενώ οι επιβάτες στην Ουάσινγκτον αντιμετωπίζουν 82 ώρες καθυστερήσεων κυκλοφορίας ανά έτος.

Η έκθεση, που εκπόνησε η INRIX και το Texas A & M Transportation Institute (TTI), έδωσε επίσης μια ιστορική ματιά στην κίνηση για σύγκριση. Οι καθυστερήσεις στην κυκλοφορία μειώθηκαν στην τελευταία δεκαετία, από 50 ώρες το 2004 στο Ντένβερ. Το 1994, οι καθυστερήσεις ανήλθαν σε 29 ώρες στο Ντένβερ, ενώ οι καθυστερήσεις ήταν έντονες 22 ώρες το 1984.

Η αναφορά ομαδοποίησε το Ντένβερ και το Aurora μαζί ως μία οντότητα κατά την κατάρτιση δεδομένων.

"Το αυξανόμενο πρόβλημα της κυκλοφορίας είναι υπερβολικά μεγάλο για να μπορέσει να χειριστεί κάποιος φορέας - οι κρατικές και οι τοπικές υπηρεσίες δεν μπορούν να το κάνουν μόνη της", δήλωσε σε ένα δελτίο τύπου ο Tim Lomax, συν-συγγραφέας της έκθεσης και Regents Fellow στο TTI. "Οι επιχειρήσεις μπορούν να δώσουν στους εργαζομένους μεγαλύτερη ευελιξία στο πού, πότε και πώς εργάζονται, οι μεμονωμένοι εργαζόμενοι μπορούν να προσαρμόσουν τα πρότυπα μετακίνησης και μπορούμε να έχουμε καλύτερη σκέψη όταν πρόκειται για μακροπρόθεσμο σχεδιασμό χρήσης γης".

Η Nina Snyder είναι ο συγγραφέας της «Good Day, Broncos», ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για παιδιά και το «ABCs of Balls», ένα παιδικό βιβλίο με εικόνες. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στο ninasnyder.com.