Ταξιδιωτικοί οδηγοί ξενοδοχείων Ντένβερ - Best Gay Friendly Inns Denver

Πού να μείνετε στο Ντένβερ

Ο πολιτιστικός και κοινωνικός κόμβος των Rockies, το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους Ντένβερ, έχει εξελιχθεί σταδιακά τις τελευταίες δύο δεκαετίες από απλώς έναν βασικό επιχειρηματικό προορισμό σε ένα αγαπημένο σημείο τόσο για ταξιδιώτες αναψυχής όσο και για εταιρικούς ταξιδιώτες. Ταυτόχρονα, η σκηνή του ξενοδοχείου της πόλης έχει αλλάξει σημαντικά. Θα βρείτε τώρα ένα ωραίο μείγμα boutique ξενοδοχεία hip, ιστορικά πανδοχεία και B & B, και πολυτελή ιδιότητες της αλυσίδας, που καλωσορίζουν με ενθουσιασμό τους πολλούς ομοφυλόφιλους και λεσβίες επισκέπτες της μεγαλύτερης πόλης του Κολοράντο.

Επισκεφθείτε τον Οδηγό των Ομοφυλοφίλων του Ντένβερ για συμβουλές για το πού να κοινωνικοποιήσετε και να κάνετε πάρτι

Το Tops με τους ομοφυλόφιλους επισκέπτες είναι το Swank Hotel Monaco Denver (1717 Champa St., 800-990-1303), μέρος του διάσημου GLBT-welcoming Kimpton Hotel Group. Το Kimpton περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ιστορικών κτιρίων δίπλα-δίπλα στην καρδιά του κέντρου της πόλης, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα καταστήματα και τα εστιατόρια του LoDo προς μία κατεύθυνση, καθώς και από τα μουσεία και τα αξιοθέατα του πάρκου Civic Center στην άλλη. Υπάρχει ένα δροσερό εστιατόριο εδώ (Panzano, εξυπηρετώντας κορυφαία σύγχρονη ιταλική τιμή), και τα δωμάτια γίνονται με τολμηρές, κομψές αποχρώσεις. Πολύ δημοφιλές με την ομοφυλοφιλική κοινότητα, το καταπληκτικό Curtis Hotel-ένα Doubletree Hilton (1405 Curtis St., 800-525-6651) είναι αμφίβολο και καμπαναριό, τα δωμάτιά του με θέμα το λαϊκό kitsch (ο 14ος όροφος είναι αφιέρωμα στο "TV Mania", ενώ ο πέμπτος όροφος είναι ένα νεύμα για το "One Hit Wonders"). Οι τιμές είναι λογικές, οι παροχές είναι πολλές (βάση σύνδεσης για iPod, τηλεόραση επίπεδης οθόνης) και το προσωπικό είναι διασκεδαστικό, φιλικό και αποτελεσματικό.

Στο ιστορικό LoDo, ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά και ιστορικά ξενοδοχεία της πόλης, το dapper Oxford Hotel (1600 17th St., 800-228-5838) λάμπει φωτεινά με τα όμορφα ενημερωμένα, Victorian και Art Deco-εμπνευσμένα δωμάτια με πανέμορφα παλιά -κατασκευασμένα μπάνια κεραμιδιών και μπουκάλια νυχιών. Τα ψηλά παράθυρα προσφέρουν υπέροχη θέα σε αυτή την ιστορική γειτονιά, η οποία διαθέτει πληθώρα καταστημάτων και εστιατορίων, καθώς και γυμναστήριο και σπα με πλήρεις υπηρεσίες, όπου μπορείτε να απολαύσετε το δημοφιλές McCormick Fish House και το Bar και να απολαύσετε κοκτέιλ στην υπέροχη κρουαζιέρα που επηρεάζεται από τον ωκεανό Δωμάτιο, του οποίου η κόκκινη λάμψη και τα έπιπλα Art Deco βασίζονται σε ένα σαλόνι στη φημισμένη Queen Mary .

Στην ίδια γειτονιά, το Swanky Crawford Hotel (1701 Wynkoop St., 720-460-3700) άνοιξε μέσα στο πανέμορφα ανακαινισμένο Union Station το 2014. Βρίσκεται πάνω από (και με μερικά δωμάτια με θέα) το δραματικό εσωτερικό σταθμό του 1894, το οποίο εξυπηρετείται ακόμα από το Amtrak, το ξενοδοχείο διαθέτει 112 δωμάτια και σουίτες, συμπεριλαμβανομένων των δραματικών σοφίτες στα πρώην σοφίτα του σταθμού - αυτά έχουν ψηλά ταβάνια και εκτεθειμένη ξυλεία. Τα δωμάτια Pullman, σχεδιασμένα ως ένα κομμάτι από ένα φόρο τιμής στο Art Deco για τα κλασικά αυτοκίνητα με το ίδιο όνομα, είναι άλλο ένα από τα αγαπημένα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν υπέροχα μπάνια με μπανιέρα με νύχια και ντους βροχής. Υπάρχουν πολυάριθμα εστιατόρια και μπαρ στο Union Station, ώστε οι επισκέπτες να έχουν μερικές εκπληκτικές επιλογές για φαγητό από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένου του Swanky Cooper Bar, που βρίσκεται στο mezzanine με θέα στο Great Hall του Union Station και είναι γνωστό για ωραία θαλασσινά κοκτέιλ. Αλλά μην παραβλέψετε το Stoic & Genuine, ένα εξαιρετικό, πολυτελές εστιατόριο με θαλασσινά, ή το αγαπημένο Ice Creamery Milkbox. Αυτό το ξενοδοχείο είναι πραγματικά αγαπημένο φαγητό. Το Crawford είναι η αδερφή ιδιοκτησία του Oxford Hotel, απέναντι από το δρόμο και οι επισκέπτες είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιήσουν το υπέροχο σπα εκεί.

Μερικά τετράγωνα κάτω από την 17η οδό από το Union Station, το 221-room Renaissance Denver Downtown Hotel (918 17th St., 303-867-8100) είναι ένα από τα νεότερα showpieces της πόλης. Η ιδιοκτησία καταλαμβάνει το νεοκλασικό, πρώην 1915 πρώην κτήριο του Colorado Bank, το 1915 και τα δωμάτια του προσφέρουν μια γεμάτη αίσθηση του παλιού και του νέου, με ψηλά παράθυρα, εκτυπώσεις σύγχρονης τέχνης, πολυτελή ρούχα, καλές ανέσεις μπάνιου, καλά σχεδιασμένα work desks , και μίνι-ψυγεία. Υπάρχει ένα γυμναστήριο καλής ποιότητας στο κατώτερο επίπεδο και το εστιατόριο Range, λίγο έξω από το σκηνικό και το δραματικά σχεδιασμένο λόμπι, είναι ένα εξαιρετικό σημείο για κάθε γεύμα της ημέρας - εξυπηρετεί καλά κατασκευασμένο περιφερειακό αμερικανικό ναύλο με διεθνείς επιρροές, συμπεριλαμβανομένων πίτσα από ξύλο-φούρνο, ερματανάδες, ψητό πέστροφα με γεύση ντομάτας και πατατάκια, και είμαι εντυπωσιακή επιλογή από κοκτέιλ τεχνών και μπύρες Κολοράντο.

Εάν είστε ένας μεγάλος ανεμιστήρας των αγορών, εξετάστε το ενδεχόμενο να παραμείνετε σε κοντινή απόσταση (ή καμπίνα) από το κέντρο της πόλης, έξω από τα πολυτελή καταστήματα και τα ζεστά εστιατόρια γύρω από το Cherry Creek. Εδώ θα βρείτε ένα από τα αληθινά πετράδια του Ντένβερ, το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους JW Marriott Denver στο Cherry Creek (150 Clayton La., 303-316-2700), ένα εκλεπτυσμένο αλλά άφθονο μεσόγειο ξενοδοχείο δίπλα στο λουτρό του Cherry Creek Το εμπορικό κέντρο (Nordstrom, Saks, Neiman Marcus κ.λπ.) και Cherry Creek North (Betsey Johnson, ολόκληρα φαγητά, κιβώτιο και Barrell κλπ.). Η εξυπηρέτηση είναι κορυφαία και τα ευρύχωρα και μοντέρνα δωμάτια διαθέτουν όλες τις ανέσεις των δημιουργών, από CD-DVD players έως κομψά μαρμάρινα μπάνια.

Θα βρείτε μια σειρά από άλλες πρώτης κατηγορίας ιδιότητες στο κέντρο της πόλης. Το πολυτελές Ritz-Carlton (1881 Curtis St., 303-312-3800) είναι ένα αναισθητικό δωμάτιο 202 δωματίων με θέα στο εμπορικό κέντρο 16th Street Mall της πόλης, φέρνοντας την υπηρεσία υπογραφής Ritz και την διακόσμηση του clubby στο Mile High City. Και το διάσημο Four Seasons Denver είναι ένα υπερυψωμένο, 45-ιστορικό πολυώροφο που περιλαμβάνει τόσο ξενοδοχείο όσο και κατοικίες. Εδώ θα βρείτε το υπέροχο εστιατόριο EDGE, ένα θαυμάσιο σπα με πλήρεις υπηρεσίες και 239 ευρύχωρα, σύγχρονα καταλύματα.

Ανάμεσα στα μικρότερα ακίνητα, το αρχοντικό Capitol Hill (1207 St. Pennsylvania St., 800-839-9329) βρίσκεται ανάμεσα στις πιο ρομαντικές αστικές αποδράσεις του κράτους. Αυτό το πανύψηλο αρχοντικό της Βασίλισσας Άννας, με επένδυση σε κόκκινο ψαμμίτη και στεφανωμένο με ένα ξεχωριστό πυργίσκο, χρονολογείται από το 1891 και αγκυροβολεί τη μεγάλη γειτονιά του Καπιτωλίου. Υπάρχουν οκτώ πλούσια διακοσμημένα δωμάτια, μερικά με μπανιέρες με τζακούζι και τζάκια, ενώ άλλα με μπαλκόνια που προσφέρουν ωραία θέα στη γειτονιά και, εξ αποστάσεως, τα Rockies. Είναι ένα εύκολο περίπατο με πολλά γκέι μπαρ, όμορφο πάρκο Cheesman και μια σειρά από δροσερά καφέ και εστιατόρια.

Ένα άλλο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους B & B που αναφέρει είναι το περίφημο Castle Marne (1572 Race St., 800-926-2763), μια βασιλική ομορφιά του 1880 που είναι γνωστή για το πλουσιοπάροχο πρωινό και περίτεχνα αρχιτεκτονικά στοιχεία.