Αποφύγετε τα επιπλέον κρυμμένα τέλη

Έλεγχος έξω από κάποια δωμάτια του ξενοδοχείου μπορεί να δώσει μια σοβαρή περίπτωση σοκ αυτοκόλλητο. Με τους φόρους, την υπηρεσία δωματίου, τα τέλη τηλεφώνου και άλλες "κρυφές" αμοιβές, η συμφωνία των 199 δολαρίων που έχετε κάνει online μπορεί να μετατραπεί σε 379 δολάρια, κυριολεκτικά μια μέρα στην άλλη. Κρατήστε αυτές τις συμβουλές κατά την επόμενη διαμονή σας για να κρατήσετε το λογαριασμό σας στο ξενοδοχείο μέσα στον προϋπολογισμό σας.

Τηλεφωνικές χρεώσεις

Ελέγξτε τι οι χρεώσεις του τηλεφώνου είναι σε κάθε ξενοδοχείο που μένετε. Πολλά ξενοδοχεία χρεώνουν έως και $ 1,50 (ή περισσότερα) για τοπικές τηλεφωνικές κλήσεις.

Τα ποσοστά μεγάλων αποστάσεων μπορεί να είναι ασυνείδητα υψηλά. Ακόμη και 800 αριθμοί (όπως αυτός που πιθανώς χρησιμοποιείτε για την κάρτα σας ) μπορούν να έρθουν με μια υψηλή τιμή. Πριν πραγματοποιήσετε μια κλήση, ελέγξτε τις τιμές. Πρέπει να τοποθετηθούν κάπου στο δωμάτιο. Εάν δεν τους βλέπετε, καλέστε τη ρεσεψιόν και ρωτήστε. Καλύτερα, χρησιμοποιήστε το κινητό σας για όλες τις κλήσεις, ακόμη και τοπικές.

Υπηρεσία δωματίου

Η υπηρεσία δωματίου είναι δαπανηρή. Στο τελευταίο ξενοδοχείο στο οποίο έμεινα, ένα "αμερικάνικο πρωινό" (δύο αυγά, μπέικον, τοστ, καφές και χυμός) κόστισε πάνω από $ 30. Αποφύγετε να το παραγγείλετε αν είναι δυνατό. Περπατήστε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για να παραγγείλετε, ή ακόμα καλύτερα, να περπατήσετε κάτω από το δρόμο.

Όταν κάνετε την παραγγελία υπηρεσίας δωματίου, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα τέλη που επισυνάπτονται στο λογαριασμό. Πολλά ξενοδοχεία χρεώνουν μια "χρέωση παράδοσης" αρκετών δολαρίων που προστίθενται στις ήδη απότομες τιμές. Επιπλέον, οι περισσότεροι λογαριασμοί εξυπηρέτησης δωματίων προσθέτουν αυτόματα 15-18% δωρεάν, συχνά αποκαλούμενο "χρέωση υπηρεσιών". Με την παρατήρηση αυτή μπορεί να σας προκαλέσει υπερφόρτωση, προσέξτε.

Πρόσβαση στο διαδίκτυο

Πολλά ξενοδοχεία προσθέτουν υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet στις ανέσεις τους. Αυτή είναι μια εξαιρετική υπηρεσία αν κάνετε πολύ online εργασία ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Να γνωρίζετε ότι συνήθως υπάρχει χρέωση για αυτήν την υπηρεσία (γενικά $ 10 ανά ημέρα). Εάν έχετε το χρόνο, είναι φθηνότερο να σταματήσετε σε ένα κοντινό καφέ που προσφέρει δωρεάν Wi-Fi.

Επίσης, πολλά ξενοδοχεία που χρεώνουν για πρόσβαση στο Internet στα δωμάτια προσφέρουν δωρεάν στο λόμπι, ρωτήστε έτσι.

Μίνι μπαρ

Αν έχετε φαγητό αργά το βράδυ, σχεδιάστε μπροστά και συσκευάστε ανάλογα. Διαφορετικά, αυτή η μπάρα Snickers 3am μπορεί να σας κοστίσει πέντε δολάρια. Το μπαρ της τιμής σας πειράζει με την αποθήκευση νόστιμων σνακ, αλκοόλ και άλλων πολυτελών ειδών στο δωμάτιό σας για ευκολία, αλλά σίγουρα το πληρώνετε.

Εάν δεν προετοιμάζετε, ίσως να μην έχετε την επιλογή αλλά να πληρώσετε το ασφάλιστρο. Την τελευταία φορά που ήμουν άρρωστος, έπρεπε να πληρώσω 11 δολάρια για δύο Pepto-Bismals και δύο Advils. Για να αποφύγετε αυτή την κατάσταση, συσκευάστε ένα κιτ έκτακτης ανάγκης με προμήθειες πρώτων βοηθειών, κοινά φάρμακα και ίσως ένα κιτ ραπτικής για χαλαρά κουμπιά.

Bellman

Μισώ να μην είμαι αντιμέτωπος με την κατάσταση των άλλων, αλλά πρέπει να πω, στην περίπτωση ορισμένων ξενοδοχείων, η κατάσταση των καμπαναριών ξεφεύγει από τον έλεγχο. Σε ένα πρόσφατο ταξίδι στο Σαν Φρανσίσκο, είχα συνολικά τρεις καμπάνες με βοηθήστε με τις αποσκευές μου - το ένα για να το βγάλω από την καμπίνα, το ένα για να το φέρω στο κουδούνι και ένα για να το πάρω στο δωμάτιό μου. Αυτό είναι πολύ απόρριψη . Εξοικονομήστε την επιδείνωση και αγοράστε ένα "Bellman Buster" - μια βαλίτσα σε τροχούς - και μετακινήστε το στο δωμάτιό σας.

Τέλη Resort

Τα τέλη θέρετρα είναι καθημερινά χρεώσεις τα ξενοδοχεία προσθέτουν στον λογαριασμό σας για πράγματα που μπορεί να περιμένουν να είναι δωρεάν, όπως η πρόσβαση στο γυμναστήριο ή την πισίνα και την ημερήσια παράδοση εφημερίδων.

Τα τέλη μπορούν να κυμανθούν από δέκα δολάρια την ημέρα πάνω από τριάντα ή σαράντα δολάρια, επηρεάζοντας το λογαριασμό σας αρκετά. Θα πρέπει να ενημερώνεστε για τα τέλη θερέτρου όταν κάνετε check in. Εάν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις που περιλαμβάνονται στο τέλος του θερέτρου, ο καλύτερος χρόνος για να διαμαρτυρηθείτε είναι όταν επισκέπτεστε το ξενοδοχείο. Ζητήστε να μιλήσετε με έναν διαχειριστή και να κάνετε η περίπτωσή σου. (Μόλις έκανα check-in στο ξενοδοχείο για 12ωρη διανυκτέρευση και ήξερα ότι δεν θα χρησιμοποιούσα τίποτα έξω από το δωμάτιό μου, με επιτυχία είχα την ρεσεψιόν να παραιτηθεί από το τέλος του θέρετρου).

Εάν το τέλος θερέτρου περιλαμβάνει συμβουλές για να καμπάνε το προσωπικό, θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν χρειάζονται επιπλέον συμβουλές. Δώστε προσοχή όταν ελέγχετε αυτό που υπογράφετε. καλύτερα ακόμα, ρωτήστε για ένα τέλος θερέτρου τη στιγμή που κάνετε κράτηση δωματίου σας σε οποιοδήποτε θέρετρο.