Ξενοδοχεία και θέρετρα Four Seasons

Το Four Seasons διαθέτει πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο, και για μερικούς επισκέπτες, μόνο οι Four Seasons θα κάνουν. Οι συνήγοροι αγαπούν την εξυπηρέτηση, την εξυπηρέτηση, την εξυπηρέτηση και τις μικρές πινελιές και επιπλέον περιποίηση. Ευτυχώς για αυτούς τους εθισμένους (με ωραίο τρόπο) ταξιδιώτες, τα ακίνητα Four Seasons εξυπηρετούν τις οικογένειες και η εξυπηρέτηση και οι ειδικές πινελιές μεταφέρουν για οικογενειακούς παραθεριστές.

Κάθε θέρετρο προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα " Kids For All Seasons ". υπάρχουν επίσης δωρεάν επίπλωση για μωρά και προϊόντα περιποίησης.

Οι οικογένειες θα βρουν ξεχωριστές πισίνες για παιδιά και χώρους παιχνιδιού, καθώς και έναν υπάλληλο που μπορεί να προτείνει τις σωστές εκδρομές και να φροντίσει για babysitters. Σε εποχές αιχμής, μερικές ιδιοκτησίες έχουν ένα θυροκατάστημα Four Seasons Teen Concierge. Όπως και με τα περισσότερα ξενοδοχεία, τα παιδιά 18 και κάτω παραμένουν δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων.

Δείγμα "Παροχές για όλες τις εποχές" για παιδιά και υπηρεσίες

Το Four Seasons Maui είναι ένα δημοφιλές θέρετρο, σε ένα νησί της Χαβάης που αναγνώστες του περιοδικού Condé Nast Traveler ψήφισαν "Καλύτερο νησί στον κόσμο". Οι οικογένειες θα βρουν δώρα καλωσορίσματος για παιδιά, παιδικά μπουρνούζια, δωρεάν προϊόντα περιποίησης για μωρά και παιδιά (παιδικό σαμπουάν, σκόνη μωρών κλπ.) Και μενού για παιδιά σε εστιατόρια και τραπεζαρία στο δωμάτιο.

Και, κατόπιν αιτήματος (και με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας), οι οικογένειες θα βρουν αντικείμενα που να προστατεύουν τα παιδιά, τα παιδικά κρεβάτια και τα κρεβάτια, τα άλλα δωρεάν έπιπλα μωρών όπως οι καρέκλες και οι θερμάστρες μπουκαλιών και η χρήση βιβλιοθήκης DVD / /

Υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα καγιάκ, όπως μπάσκετ, επιτραπέζια παιχνίδια, κροκέ, πράσινο, τένις, βόλεϊ, αίθουσα παιχνιδιών με foosball, πινγκ-πονγκ, τραπέζια μπιλιάρδου, shuffleboard, βιντεοπαιχνίδια.

(Με μια επιπλέον χρέωση, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν boogie πίνακες, καγιάκ, ψαροντούφεκο, και γάτες Hobie.)

Για τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, το δωρεάν πρόγραμμα Kids for All Seasons έχει εσωτερικές και εξωτερικές δραστηριότητες (χούλα τάξεις, κάστρα άμμου, επίσκεψη στις πισίνες παλίρροιας κλπ.). Τα προγράμματα Teen μπορεί να είναι διαθέσιμα εποχικά.

Ορισμένα θέρετρα Four Seasons είναι ακόμα πιο πλούσια με τα παιδικά καλοκαίρια: μπισκότα κατά την άφιξη, πάνες "Little Swimmers" (απαίτηση για τις πισίνες), δωρεάν χρήση μονάδων βίντεο παιχνιδιών, παραγεμισμένα ζώα, παιχνίδια στην παραλία και παιχνίδια μπάνιου.

Πού να βρείτε Four Resorts Θέρετρα

Ελέγξτε τον χάρτη Four Seasons για να βρείτε τα πολλά θέρετρα σε όλο τον κόσμο. Το Four Seasons διαθέτει πέντε θέρετρα στη Χαβάη (συμπεριλαμβανομένων δύο στο μικρό νησί Lanai ).

Η Καραϊβική δεν είναι ένα σημείο εστίασης, αλλά θα βρείτε μια Four Seasons στο μικροσκοπικό νησί του Nevis, με πολλά για παιδιά και εφήβους. και αυτό το θέρετρο κερδίζει συχνά την αξιολόγηση AAA Five-Diamond. (Δείτε το Four Seasons Nevis) Επίσης, στις Μπαχάμες, το Four Seasons Resort Great Exuma στο Emerald Bay έχει ένα ωραίο σύνολο ανέσεων για τα παιδιά.

Η Φλόριντα έχει μερικά από τα Four Seasons Resorts, όπως και μερικές μεγάλες πόλεις της Βόρειας Αμερικής, όπως η Νέα Υόρκη, DC, η Βοστώνη. και η νότια Καλιφόρνια έχει ένα σύμπλεγμα ιδιοτήτων. Οι σκιέρ θα αρέσουν στους Four Seasons στο Whistler, BC ή στο Jackson Hole, WY.

Οι διεθνείς ταξιδιώτες μπορούν να βρουν πολλά ξενοδοχεία και θέρετρα Four Seasons και όχι μόνο στις συνήθεις κορυφαίες θέσεις όπως το Λονδίνο και το Παρίσι. οι οπαδοί είναι ιδιαίτερα τυχεροί στη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία.