Τα καλύτερα και χειρότερα προγράμματα ανταμοιβής ξενοδοχείων

Όταν πρόκειται για να πάρει το κτύπημα για τις οικογενειακές διακοπές σας buck, δεν υπάρχει τίποτα σαν να σκοράρει μια ελεύθερη διαμονή στο ξενοδοχείο ή μια ωραία αναβάθμιση. Αλλά είναι πάρα πολύ εύκολο να είσαι εμμονή με τα σημεία εκδίωξης και να χάσεις από το βλέμμα σου εάν παίρνεις καλή αξία.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς τα προγράμματα αφοσίωσης μας στρέφουν και επηρεάζουν τις αποφάσεις ταξιδιού μας. Σύμφωνα με την Deloitte, περίπου το 18% των συχνών ταξιδιωτών γίνονται πιστός σε μια συγκεκριμένη μάρκα ξενοδοχείων κυρίως λόγω του προγράμματος ανταμοιβών και ορισμένοι ταξιδιώτες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο που ανήκει στο πρόγραμμα πίστης του.

Με άλλα λόγια, χάνουν το βλέμμα τους εάν κάνουν έξυπνες αποφάσεις.

Τα καλύτερα προγράμματα ανταμοιβής ταξιδιών για τα Freebies & Perks

Η προσπάθεια να συγκεντρωθούν σημεία μπορεί μερικές φορές να ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να κάνουν κακές επιλογές. Πάντα να σταθμίζετε προσεκτικά κάθε απόφαση αγοράς και να κάνετε συγκριτική τιμολόγηση, προκειμένου να γνωρίζετε αν αξίζει πραγματικά να μείνετε σε μια αλυσίδα ξενοδοχείων αποκλειστικά για να ανεβάσετε τα σημεία.

Τα καλύτερα προγράμματα αφοσίωσης στο ξενοδοχείο

Δεν έχετε χρόνο να διερευνήσετε ποια προγράμματα αφοσίωσης σε ξενοδοχεία αξίζει να ενταχθούν; Το US News & World Report έχει κάνει το έργο για εσάς. Η ετήσια κατάταξή της προσδιορίζει 28 προγράμματα ξενοδοχείων και αερογραμμών με τα πιο συναρπαστικά προνόμια. Στη μελέτη του του 2017, το Marriott Rewards κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα με τα Best Hotel Rewards Programs.

Τα πέντε κορυφαία προγράμματα είναι:

  1. Marriott Rewards
  2. Wyndham Rewards
  3. Επιλογή Προνομίων
  4. Κόσμος της Hyatt
  5. Best Western Rewards

Το Wyndham Rewards επιτρέπει στα μέλη να εξαργυρώσουν δωρεάν διανυκτερεύσεις σε περισσότερα από 7.800 ξενοδοχεία.

Κατά το παρελθόν έτος, το Wyndham έχει κάνει ντεμπούτο σε νέα επίπεδα συμμετοχής και πρόσθετα οφέλη, όπως νωρίς check-in, late checkout, δωρεάν ανέσεις και αναβαθμίσεις σουιτών. Choice Privileges και Marriott Rewards δένονται στο Νο. 2 με τα δύο προγράμματα που προσφέρουν στους επισκέπτες ποικίλες επιλογές καταλύματος και σειρές τιμών.

Μελέτη CardHub: Τα καλύτερα και τα χειρότερα προγράμματα αφοσίωσης

Το πρόγραμμα Marriott Rewards επιτρέπει στα μέλη να κερδίζουν πόντους ανταμοιβής για διαμονές σε 17 συνδεδεμένες μάρκες, όπως το Ritz-Carlton, το Courtyard Marriott, η Renaissance και πολλά άλλα. Εκτός από τις παραμονές του ξενοδοχείου και τις αναβαθμίσεις των δωματίων, μπορείτε να εξαργυρώσετε πόντους για κάρτες δώρων για σπα και φαγητό, για εμπορεύματα ή για μοναδικές εμπειρίες, όπως συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις. Επιπλέον, οι πόντοι Marriott Rewards μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή των εφαρμογών TSA Precheck και των πτήσεων μέσω περισσότερων από 40 προγραμμάτων ανταμοιβών αερομεταφορών όπως το United MileagePlus και το Delta SkyMiles.

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων: Επιλέγοντας προγράμματα ανταμοιβής ταξιδιών

Το Wyndham Rewards ήταν το υπ 'αριθμόν ένα πρόγραμμα σύμφωνα με τη μελέτη του 2015 Hotel Rewards Study της CardHub, η οποία εξέτασε τα προγράμματα ανταμοιβής που προσέφεραν οι 12 μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες των ΗΠΑ με βάση 21 βασικές μετρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών λήξης σημείων, , κι αλλα.

Η έκθεση CardHub προσδιόρισε τα καλύτερα και χειρότερα προγράμματα ανταμοιβής ξενοδοχείων για τρία διαφορετικά προφίλ δαπανών: Light (487 δολάρια το χρόνο), Μέτρια (779 δολάρια το χρόνο) και Heavy (1.461 δολάρια το χρόνο). Συλλογικά, αυτές οι τρεις ομάδες αντιπροσωπεύουν συλλογικά περίπου το 60% των κατόχων καρτών.

Θέλετε να προχωρήσετε γρήγορα για να βρείτε το καλύτερο πρόγραμμα αφοσίωσης για τη δική σας οικογένεια;

Η αναφορά περιελάμβανε επίσης μια προσαρμοσμένη αριθμομηχανή που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα αποτελέσματα με βάση τον προϋπολογισμό του ξενοδοχείου σας.

Το Wyndham Rewards θεωρήθηκε το καλύτερο πρόγραμμα αφοσίωσης ξενοδοχείων για τους ταξιδιώτες όλων των επιπέδων δαπανών, κερδίζοντας ένα συνολικό αποτέλεσμα CardHub 71,85. Κατά την εξέταση και των τριών ομάδων δαπανών, τα επόμενα καλύτερα προγράμματα αφοσίωσης στο ξενοδοχείο ήταν η Drury Gold και η La Quinta .

Το Best Western είναι η μόνη ξενοδοχειακή αλυσίδα που προσφέρει σημεία που δεν λήγουν λόγω αδράνειας λογαριασμού. Όλα τα άλλα σημεία του ξενοδοχείου λήγουν μετά από 12 έως 24 μήνες αδράνειας.

Ο Starwood Preferred Guest είναι το χειρότερο πρόγραμμα ανταμοιβών ξενοδοχείων στις τρεις ομάδες δαπανών που ακολουθεί το Ritz-Carlton , σύμφωνα με τη μελέτη του CardHub.

Άλλα βασικά ευρήματα:

Μεθοδολογίες:

Οι ταξινομήσεις ταξιδιών των US News & World Reports βασίζονται σε ανάλυση των απόψεων των εμπειρογνωμόνων και των χρηστών για ένα μείγμα απόψεων και δεδομένων, σε μια προσπάθεια να καταστούν οι κατατάξεις πιο χρήσιμες από την απλή παροχή προσωπικών απόψεων των συντακτών.

Η CardHub συνέκρινε τα προγράμματα ανταμοιβών πιστότητας με βάση τον αριθμό των ακινήτων, χρησιμοποιώντας διαθέσιμες στο κοινό πληροφορίες και πολιτικές της εταιρείας που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Για να βαθμολογήσετε κάθε πρόγραμμα, οι περισσότερες μετρήσεις βαθμολογήθηκαν αρχικά σε κλίμακα 100 σημείων. Γενικά, απονεμήθηκαν πλήρεις βαθμοί στο πρόγραμμα με τις καλύτερες επιδόσεις για αυτήν τη μέτρηση, ενώ το επίπεδο μηδενικού σημείου καθορίστηκε ελαφρώς κάτω από το χειρότερο αποτέλεσμα του προγράμματος. Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.