Το Hotel Club Floors και VIP Executive Lounges: αξίζει την αναβάθμιση;

Βλέπετε αν πληρώνετε για τα προνόμια lounge-lounge θα είναι καλή αξία για εσάς

Μάθετε: Τα προνόμια σε επίπεδο Club αξίζουν το επιπλέον κόστος για εσάς;

Ορισμένοι πιστοί επισκέπτες πολυτελών ξενοδοχείων αναβαθμίζονται στο πάτωμα της λέσχης του ξενοδοχείου (ή σε επίπεδο κλαμπ) σε δωρεάν βάση. Αλλά συνήθως, πληρώνετε περισσότερα για να πάρετε μια αίθουσα club-floor και να απολαύσετε τα σημαντικά προνόμια στο σαλόνι του.

Αυτό που οι περισσότεροι επισκέπτες σε επίπεδο λέσχης εκτιμούν περισσότερο και ξοδεύουν την αναβάθμιση των χρημάτων τους είναι το πλήθος των προνομίων και των freebies στο σαλόνι του club.

Το δωμάτιο του ίδιου του κλαμπ θα είναι λίγο καλύτερο, συχνά με βελτιωμένη θέα, δωρεάν wifi και νερό, καθώς και βελτιωμένες παροχές, όπως καλάθι με φρούτα, προϊόντα καλλωπισμού ανώτερης κατηγορίας και καλύτερο music player, καφετιέρα και σοκολάτες. Ορισμένα ξενοδοχεία θα προσφέρουν υπηρεσίες αποσυσκευασίας και συσκευασίας σε επίπεδο συλλόγων ή / και ένα δώρο όπως ένα πουκάμισο με λογότυπο ή ένα μπουκάλι κρασί. Σε μεγάλα ξενοδοχεία, τα πατώματα των κλαμπ μπορεί να έχουν δικά τους (και πιο φτηνά) γυμναστήρια.

Αλλά το club lounge, βασικά ένα ολοήμερο μπουφέ με ευχάριστη ώρα και καθιστική θέση, είναι μακράν το κεντρικό πλεονέκτημα της κατάστασης του club-floor. Θα σας άξιζε η αναβάθμιση για εσάς;

Η απάντηση είναι ίσως ναι όταν: η προσαύξηση για το επίπεδο της λέσχης είναι μικρή. εάν σκοπεύετε να κάνετε πολλά από το φαγητό και το ποτό σας στο σαλόνι, ή απλώς να αρέσετε στο ξενοδοχείο σας; Ταξιδεύετε με παιδιά (πολλά σαλόνια έχουν περιοχές παιδιών και εκτροπές). ταξιδεύετε σόλο και δεν θα ενοχλούσατε κάποια κοινωνική αλληλεπίδραση.

Η απάντηση είναι πιθανώς όχι, μια αναβάθμιση στο πάτωμα club-club δεν θα αξίζει τον κόπο εάν: αναμένετε να είστε έξω και για το μεγαλύτερο μέρος της διαμονής σας. θα σας ψυχαγωγήσουν και θα τρέφονται από πελάτες ή συγγενείς. προτιμάτε να δειπνήσετε και να πιείτε έξω από το ξενοδοχείο. μένετε σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο όπου όλα τα φαγητά και ποτά καλύπτονται ήδη.

Όλοι οι τρόποι με τους οποίους οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου λαμβάνουν την κατάσταση του ομίλου

Τα δωμάτια στο επίπεδο του ξενοδοχείου είναι διαθέσιμα με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να πάρετε comped εάν είστε: συχνός επισκέπτης του ξενοδοχείου ή μάρκα? πελάτης ελίτ του ταξιδιωτικού γραφείου. κάτοχος πιστωτικής κάρτας κορυφαίας κατηγορίας. ένας επαγγελματίας φιλοξενίας-βιομηχανίας. ως λύση σε ένα πρόβλημα που είχατε με το check-in ή το δωμάτιο σας.

Οι περισσότεροι καλεσμένοι σε επίπεδο club δεν έχουν συμψηφιστεί και έχουν πληρώσει για την αναβάθμιση σε επίπεδο συλλόγου. Η επιβάρυνση του λογαριασμού τους είναι συνήθως 20 με 30% μεγαλύτερη από την κανονική τιμή δωματίου. Κάποιοι επισκέπτες λαμβάνουν την αναβάθμιση συγκεντρώνοντας συχνά τους επισκέπτες.

Ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι επισκέπτες του καζίνο πληρώνουν για την αναβάθμιση: το σαλόνι στο επίπεδο του Club

Το καλύτερο πλεονέκτημα του Club Rooms είναι το Club Lounge, το οποίο μοιάζει πολύ με ένα αξιοπρεπές clubroom μόνο για μέλη. Το σαλόνι θα έχει πολλές ώρες, ρεσεψιονίστ, ήσυχες γωνιές και κοινωνικές περιοχές, φαγητό και ποτά, καθώς και επιπλέον υπηρεσίες φιλοξενίας.

Τα σαλόνια club είναι γνωστά για τις ολοήμερες "παρουσιάσεις τροφίμων". Στην πραγματικότητα, ορισμένοι επισκέπτες του ξενοδοχείου αναβαθμίζουν στο πάτωμα του κλαμπ, ώστε να μπορούν να απολαύσουν πρωινό και μεσημεριανό γεύμα (και ένα ελαφρύ δείπνο ή / και επιδόρπιο) στο σαλόνι. Ανεξάρτητα από το ξενοδοχείο, οι επισκέπτες του Club μπορούν να περιμένουν προσφορές φαγητού από το πρωί έως το βράδυ. Συνήθως υπάρχει ένας πλούσιος πρωινός μπουφές με προσαρμοσμένες ομελέτες και πιάτα καπνιστού σολομού.

Στη συνέχεια, το σαλόνι προσφέρει σνακ και επιδόρπια όλη την ημέρα. Επιπλέον μπορείτε να πάρετε απεριόριστο high-end καφέ (και lattes), τσάι, ζεστή σοκολάτα, σόδα, και άλλα αναψυκτικά.

Το Club Lounge θα έχει μια ώρα κοκτέιλ που διαρκεί αρκετές ώρες, ενώ κάποια σαλόνια περιχύνουν το κρασί και την Champagne όλη την ημέρα. Τα σαλόνια σε φιλικά προς τα κατοικίδια ξενοδοχεία προσφέρουν κατοικίδια ζώα και σε φιλικά προς τα παιδιά ξενοδοχεία, το σαλόνι είναι γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Πολλά πατώματα των ομίλων στέλνουν έναν επισκέπτη από την ημέρα πληρωμής με ένα κουτί για να πάνε.

Και υπάρχουν πολλά μη φαγώσιμα προνόμια στα σαλόνια club. Αυτές περιλαμβάνουν συχνά ιδιωτική υπηρεσία θυρωρείου. υπηρεσίες επιχειρηματικών κέντρων, όπως επαναφόρτιση μέσω κινητού τηλεφώνου, υπερσύγχρονο wifi, χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτύπωση, φωτοτυπίες, ιδιωτικές αίθουσες συνεδριάσεων, παιδικά σαλόνια. γιγάντιες οθόνες τηλεόρασης με εξαιρετικές αθλητικές εκδηλώσεις. Βιβλιοθήκες DVD και βιβλίων, εφημερίδες, περιοδικά, παιχνίδια, κάρτες. παπούτσι, στεγνό καθάρισμα, πίεση.

Πωλήθηκε σε αναβάθμιση δαπέδου Club-Floor; Εδώ είναι πώς να πάρει ένα

Θέλεις να χτυπήσεις ένα δωμάτιο Club-floor; Είναι καλύτερο να κάνετε αναβάθμιση του σπιτιού σας πριν κάνετε check in. Γιατί; Αυτά τα πολυτελή καταλύματα είναι σε ζήτηση και συχνά πωλούν έξω πριν από άλλα δωμάτια.

Για να εξασφαλίσετε την αίθουσα του ξενοδοχείου σας: να συμμετάσχετε και να διατηρείτε προγράμματα συχνών επισκεπτών του ξενοδοχείου και να εξετάζετε τη χρήση ενός ελίτ του ταξιδιωτικού πράκτορα όπως από το δίκτυο Virtuoso . Αν κάνετε την κράτησή σας, μιλήστε με προσωπικό που δεν έχει πρόσβαση στο γραφείο. Ωστόσο, εάν το ξενοδοχείο εγγυάται ότι η καλύτερη τιμή του δωματίου είναι online, κάντε κράτηση και στη συνέχεια καλέστε το ξενοδοχείο για να συζητήσετε την αναβάθμιση.

Όλα αυτά λέγεται, μπορείτε να παίξετε τις πιθανότητες και να περιμένετε έως ότου κάνετε check-in για να ζητήσετε αναβάθμιση στο πάτωμα. Εάν το πάτωμα του κλαμπ δεν έχει κλείσει πλήρως, ενδέχεται να είστε σε θέση να διαπραγματευτείτε χαμηλότερη χρέωση για την αναβάθμιση.

Δείτε μερικά Club Floor και Club Lounges site Likes

Eau Palm Beach, Φλόριντα. Το Ritz-Carlton, Φορτ Λόντερντεϊλ , Φλόριντα. Hotel48 Lex, Νέα Υόρκη; Το Langham , Σικάγο. Το Ritz-Carlton, Bachelor Gulch , Κολοράντο. Το Ritz-Carlton, Kapalua, Maui, Χαβάη. Live Aqua Cancun , Μεξικό; Fiesta Americana Grand Coral Beach Resort , Κανκούν; Αναγέννηση Σάο Πάολο , Βραζιλία. Regent Taipei, Ταϊβάν.