Λευκό χυτήριο χυτηρίου

Εκεί που ξεκίνησε ο Big Ben

Το χυτήριο Whitechapel Bell χτύπησε το κουδούνι Big Ben για τα σπίτια του Κοινοβουλίου και την αρχική Liberty Bell . Έχουν ένα δωρεάν μουσείο που μπορείτε να επισκεφθείτε τις καθημερινές για να μάθετε περισσότερα.

Σχετικά με το Λευκό Χυτήριο

Το Whitechapel Bell Foundry είναι η παλαιότερη κατασκευαστική εταιρεία της Βρετανίας, που ιδρύθηκε το 1570, κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Βασίλισσας Ελισάβετ Ι. Παράγουν ακόμα καμπάνες και εξαρτήματα και διαθέτουν κατάστημα, δίπλα στο μουσείο του φουαγιέ, με κάποιες κουδουνίστρες χειρός, μουσική και άλλα είδη merchandising.

Χρησιμοποιούν πολλές παραδοσιακές δεξιότητες παράλληλα με τη σύγχρονη τεχνολογία και μπορείτε να περπατήσετε γύρω από την πλευρά του κτιρίου και να δείτε το χυτήριο στη δράση. Υπάρχουν Σαββατοκύριακα Tours του Foundry αλλά είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και ίσως χρειαστεί να κάνετε κράτηση μέχρι και ένα χρόνο εκ των προτέρων.

Ήμουν σε μια περιοδεία χυτηρίου και μπορώ να το συστήσω. Κλείσαμε έξι μήνες νωρίτερα, όταν κυκλοφόρησαν οι ημερομηνίες της περιοδείας του επόμενου έτους, γι 'αυτό απαιτούνται κάποιοι προγραμματισμοί. Ο Διευθυντής Χυτηρίων ανέλαβε μια ομάδα περίπου 30 ατόμων γύρω από τα κτίρια και εξήγησε τις διαδικασίες κατασκευής με ενημερωτικό αλλά πνευματικό στυλ. ("Απασχολώ τρεις άντρες για να φτιάξουν λάσπη πίτες και δύο άντρες για να κάνουν κάστρα άμμου".)

Ανακάλυψα γιατί οι βιομηχανικές μεταποιητικές βιομηχανίες βρίσκονταν πάντα στα ανατολικά των πόλεων: εξαιτίας του επικρατούμενου ανέμου από τη δύση διατηρώντας τις μυρωδιές έξω από την πόλη, και με έκπληξη διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν καλούπια και κάθε κουδούνι είναι επομένως μοναδική.

Το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό στο χυτήριο έχει ασυνήθιστες εργασίες και πολλοί παραμένουν για όλη του την επαγγελματική ζωή. Το σύνθημα του χυτηρίου είναι: "Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον άνθρωπο που δεν χρειάζεται να το κάνει ο ίδιος".

Διάσημοι καμπάνες

Το Λευκό Χυτήριο Bellchapel έχει δημιουργήσει καμπάνες για πολλές εκκλησίες και καθεδρικούς ναούς σε όλο τον κόσμο, αλλά τα πιο διάσημα δύο καμπάνες με τα οποία συνδέομαι είναι ο αρχικός Liberty Bell από το 1752 και το Big Ben το οποίο χτυπήθηκε το 1858 και οι καμπάνες του Μεγάλου Ρολόι του Westminster χτύπησε στις 31 Μαΐου 1859.

Δύο μήνες αργότερα το κουδούνι κατέρρευσε, καθώς χτυπήθηκε, ήταν ένα σφυρί που ήταν πολύ βαρύ. Το σφυρί άλλαξε και η ρωγμή είναι ακόμα εκεί και δεν έχει επιδεινωθεί όλα αυτά τα χρόνια έτσι όλα είναι καλά.

Το Big Ben είναι η καμπάνα της ώρας στη μέση και υπάρχουν και κουδούνια. Το επίσημο όνομα του Μπιγκ Μπεν είναι η Μεγάλη Κοιλάδα, αλλά κανείς δεν το λέει αυτό.

Το Big Ben είναι ακόμα το μεγαλύτερο κουδούνι που έχουν κάνει ποτέ. Σήμερα, η δουλειά τους είναι 75% καμπάνες εκκλησιών και πύργων και σχεδόν 25% χειροποίητα κουδούνια. Οι καμπάνες δεν είναι φτηνές, αλλά είναι φτιαγμένες για να διαρκέσουν και να μην χρειάζονται συντήρηση για 150 χρόνια και να διαρκέσουν 1000 χρόνια.

Το μουσείο

Το μουσείο του Λευκού Πύργου βρίσκεται στο φουαγιέ τους, είναι ανοιχτό τις καθημερινές και είναι ελεύθερο να επισκεφθεί. Βρήκα το προσωπικό πολύ φιλόξενο. Ήταν πρόθυμοι να εξηγήσουν περισσότερα για τα εκθέματα και ήταν ευχαριστημένοι για μένα να περπατήσω κι εγώ μόνη μου.

Υπάρχουν αποκόμματα εφημερίδων, βίντεο, ρεπορτάζ, τιμητικές διακρίσεις και βραβεία, για να δείτε πολλά. Αναζητήστε το πλήρες μέγεθος του καμπάνα Big Ben πάνω από την εσωτερική πόρτα. Πω πω, είναι μεγάλο!

Πληροφορίες επισκεπτών

Διεύθυνση: 32/34 Whitechapel Road, London E1 1DY

Τηλ: 020 7247 2599

Ώρες λειτουργίας του μουσείου: Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. - 4:15 μ.μ.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.whitechapelbellfoundry.co.uk