Τι είναι οι διακοπές στην Κύπρο στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Μια τραπεζική αργία είναι μια εθνική αργία στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.

Ο καθένας σταματά να εργάζεται;

Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έχει μια ημέρα εκτός εργασίας, αλλά δεν υπάρχει νόμιμο δικαίωμα να μην εργάζεται αυτές τις μέρες. Προφανώς, όσοι απασχολούνται σε βασικές υπηρεσίες πρέπει να εξακολουθούν να εργάζονται (π.χ. αστυνομία, πυρκαγιά, υγεία κ.λπ.). Πολλοί που απασχολούνται στις τουριστικές βιομηχανίες και στο λιανικό εμπόριο εργάζονται επίσης αυτές τις μέρες, καθώς είναι δημοφιλείς για οικογενειακές μέρες και ψώνια.

Η μόνη μέρα που όλα κλείνουν πραγματικά είναι η Ημέρα των Χριστουγέννων (25 Δεκεμβρίου).

Έτσι, τι είναι ανοιχτό;

Στο κέντρο του Λονδίνου σχεδόν όλα παραμένουν ανοικτά, αλλά πιο έξω από το κέντρο περισσότερα καταστήματα δίνουν το προσωπικό τους μια μέρα μακριά. Να θυμάστε ότι οι τράπεζες θα κλείσουν, αλλά οι εγκαταστάσεις Bureau de Change και τα ΑΤΜ θα εξακολουθήσουν να είναι διαθέσιμα.

Είναι διαθέσιμες οι δημόσιες συγκοινωνίες;

Οι σωλήνες και τα λεωφορεία εξακολουθούν να λειτουργούν σε αργίες, αν και η υπηρεσία είναι λιγότερο συχνή (συνήθως χρονοδιάγραμμα της Κυριακής).

Χρησιμοποιήστε το Planner Journey για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Από πού προέρχεται το όνομα;

Οι Bank Holidays παίρνουν το όνομά τους επειδή είναι μέρες κατά τις οποίες οι τράπεζες είναι κλειστές και επομένως, παραδοσιακά, καμία άλλη επιχείρηση δεν μπορούσε να λειτουργήσει.

Πόσες τραπεζικές αργίες στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Ο αριθμός των αργιών στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι σχετικά μικρός σε σύγκριση με τον αριθμό σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες (μόνο 8).

Πότε είναι οι αργίες στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Τα περισσότερα συμβαίνουν σε μια Δευτέρα. Ελέγξτε αυτήν τη λίστα για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας: