Η κριτική του ξενοδοχείου Willard Room Restaurant

Η κατώτατη γραμμή

Το Willard Room απέχει μόλις 2 τετράγωνα από το White House στο Willard InterContinental Hotel, ένα από τα πιο διάσημα ιστορικά ξενοδοχεία της Ουάσινγκτον. Η όμορφη τραπεζαρία είναι ιδανική για ένα δυναμικό πρωινό, επαγγελματικό δείπνο ή μια ειδική περίσταση. Σημείωση: Η αίθουσα Willard είναι επί του παρόντος ανοικτή για το κοινό μόνο για εορταστικά δείπνα και ειδικές εκδηλώσεις.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Η κριτική του δωματίου Willard εστιατόριο

Με βάση την προτίμηση του America Brunch -

Το Willard Room είναι μια μεγάλη τραπεζαρία με εντυπωσιακή διακόσμηση - ψηλά ταβάνια με όμορφη ξύλινη επένδυση, πολλούς κρυστάλλινους πολυελαίους, φρέσκα λουλούδια και ευρύχωρα καθίσματα παρέχοντας μια ήσυχη και οικεία εμπειρία. Το κυριακάτικο brunch διαθέτει μπουφέ με μεγάλη ποικιλία πιάτων, συμπεριλαμβανομένων των αυγών και κρέπες, βουτύρου βουτύρου με επικάλυψη φρούτων, σπιτικά γλυκίσματα, ποικιλία από θαλασσινά (γαρίδες, στρείδια, τόνο και άλλα), σαλάτες, τυριά, να παραγγείλετε κρέατα όπως το αρνί και τα φιλέτα βοδινού και μια ποικιλία από παρακμιακά επιδόρπια.

Οι διακομιστές είναι πολύ προσεκτικοί, αντικαθιστώντας τα ασημικά σας και ξαναγεμίζοντας το αφρώδες κρασί σας στο γεύμα σας. Τα Mimosas και Bloody Marys είναι επίσης διαθέσιμα.

Το Willard InterContinental είναι ένα ορόσημο της Ουάσινγκτον, DC, το οποίο έχει επισκεφθεί παγκόσμιοι ηγέτες, αμερικανικές πολιτικές προσωπικότητες, στελέχη επιχειρήσεων υψηλού επιπέδου και διάσημοι διασκεδαστές.

Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης καφέ γαλλική κουζίνα στο Cafe du Parc, ιδιωτική τραπεζαρία, κοκτέιλ στο Round Robin Bar και απογευματινό τσάι στο Peacock Alley.

Ανασκόπηση Ιουνίου 2007 - Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές

Όπως συνηθίζεται στη βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε ένα δωρεάν γεύμα για τους σκοπούς της αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας. Όλες οι τιμές και οι προσφορές που αναφέρονται στο παρόν μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.