Ξενοδοχείο Willard στην Ουάσινγκτον, DC

Το ξενοδοχείο Willard στην Ουάσινγκτον, που ονομάστηκε επίσημα The Willard Intercontinental Ουάσιγκτον, υπήρξε κεντρικός χώρος συγκέντρωσης για κομψά δείπνα, συναντήσεις και γκαλά κοινωνικά γεγονότα για περισσότερα από 150 χρόνια. Το ιστορικό πολυτελές ξενοδοχείο είναι ένας θεσμός της Ουάσινγκτον που φιλοξένησε σχεδόν όλους τους Αμερικανούς προέδρους από τον Franklin Pierce το 1853. Οι πολιτικοί, αρχηγοί κρατών, διασημοτήτων και άλλοι διάσημοι επισκέπτες επισκέπτονται το ξενοδοχείο.

Το Willard Hotel βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης, ένα τετράγωνο από το Λευκό Οίκο και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα μουσεία Smithsonian, το Εθνικό Θέατρο και άλλα σημαντικά αξιοθέατα της Washington, DC.

Το Willard Hotel είναι εντυπωσιακό σε στιλ με ένα όμορφο λόμπι με μεγάλους κίονες, τεράστιους πολυελαίους, ψηφιδωτά δάπεδα, περίτεχνα σκαλισμένα ταβάνια, χνουδωτά χαλιά και μια εντυπωσιακή σκάλα. Τα δωμάτια κυμαίνονται από ένα Superior Δωμάτιο των 425 τετραγωνικών ποδιών έως μια προεδρική σουίτα 2.300 τετραγωνικών ποδιών. Οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται από $ 299 έως $ 4.100,00 ανά διανυκτέρευση συν 14.5% φόρο ξενοδοχείου.

Το Willard Hotel διαθέτει

Εστιατόρια

Café du Parc - άτυπο γαλλικό μπιστρό
Γύρος Robin Bar

Παροχές συνεδρίων και δεξιώσεων

Ιστορική συλλογή

Η ιστορική κληρονομιά του ξενοδοχείου Willard απεικονίζεται σε μια περιεκτική γκαλερί ιστορίας, η οποία περιλαμβάνει επίδειξη πάνω από 100 φωτογραφιών και ιστορικών ανέκδοτων.

Η γκαλερί αποτελείται από πέντε θεματικά πάνελ, τα πρώτα χρόνια, την πολιτική ιστορία, την προεδρική ιστορία, τα πολιτιστικά γεγονότα και την αποκατάσταση, καθώς και ένα χρονοδιάγραμμα που υπογραμμίζει τα βασικά γεγονότα στην ιστορία του ξενοδοχείου και του έθνους.

Ενδιαφέροντα Ιστορικά Στοιχεία

Στο Willard ...

Διεύθυνση

1401 Pennsylvania Ave., NW
Washington, DC 20004
Δείτε ένα χάρτη
(202) 628-9100
(800) 827-1747

Διαβάστε κριτικές για ταξιδιώτες και ελέγξτε τιμές για TripAdvisor

Βραβεία

AAA 4 Diamond, Condé Nast Traveler 2006/7 Χρυσός κατάλογος, 2006 Travel + Leisure - Βραβείο Καλύτερου Παγκοσμίου Κυπέλλου και 2006/7 Top 500 Hotels στον Κόσμο, Θεσμικός Επενδυτής. "Best Urban Hotel", 2006 Executive Traveller. "Best Venue", 2006 Διεθνής Εταιρεία Ειδικών Εκδηλώσεων, "Καλύτερος Μπάνιο", Εκτελεστικός Ταξιδιώτης 2006, Βραβείο Παραγωγικότητας και Ποιότητας για την Γερουσία των ΗΠΑ το 2007, Βραβείο ISES 2007 για την "Καλύτερη Κουζίνα"

Ιστοσελίδα: washington.intercontinental.com

Συγκρίνετε τιμές με όλα τα ξενοδοχεία της Washington DC

Διαβάστε περισσότερα για τα ιστορικά ξενοδοχεία στην Ουάσιγκτον