Μουσείο Smithsonian Hirshhorn και Κήπος Γλυπτικής

Ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης στην Ουάσιγκτον DC

Το Μουσείο Hirshhorn είναι το μουσείο σύγχρονης και σύγχρονης τέχνης του Smithsonian που αποτελείται από περίπου 11.500 έργα τέχνης, όπως έργα ζωγραφικής, γλυπτά, έργα σε χαρτί, φωτογραφίες, κολάζ και διακοσμητικά αντικείμενα τέχνης. Το μουσείο επικεντρώνεται σε συλλογές τέχνης του 20ού αιώνα, κυρίως από έργα που δημιουργήθηκαν τα τελευταία 30 χρόνια. Η συλλογή περιλαμβάνει τέχνες παραδοσιακών ιστορικών θεμάτων που αφορούν το συναίσθημα, την αφαίρεση, την πολιτική, τη διαδικασία, τη θρησκεία και την οικονομία.

Οι βασικοί διεθνείς καλλιτέχνες εκπροσωπούνται από τον Πικάσο και τον Giacometti στο de Kooning και τον Warhol. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Το Hirshhorn προσφέρει ειδικά προγράμματα, όπως εκδρομές, συνομιλίες, διαλέξεις, ταινίες και εργαστήρια, καθώς και οικογενειακές εκδηλώσεις. Το Μουσείο Shop προσφέρει μια επιλογή βιβλίων, καρτ-ποστάλ, αφίσες για τη σύγχρονη και σύγχρονη τέχνη και άλλα είδη δώρων. Το Outdoor Café προσφέρει σάντουιτς και σαλάτες και ωραία θέα τους καλοκαιρινούς μήνες. Δείτε περισσότερα για εστιατόρια και εστιατόρια Κοντά στο National Mall.

Τοποθεσία
Ανεξαρτησία Λεωφόρος στην Έβδομη Οδός SW στο National Mall στην Ουάσιγκτον, DC. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι το Smithsonian και το L'Enfant Plaza

Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες για το National Mall

Μουσείο και Γλυπτική Ώρες κήπου:
Το Μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10 π.μ. - 5:30 μ.μ., το Plaza είναι ανοιχτό από τις 7:30 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ. κλειστό στις 25 Δεκεμβρίου. Ο Κήπος Γλυπτικής είναι ανοιχτός (ο καιρός το επιτρέπει) 1 Ιουνίου - 30 Σεπτεμβρίου Δευτέρα - Σάββατο 10:30 π.μ.

Ιστοσελίδα: www.hirshhorn.si.edu

Αξιοθέατα Κοντά στο Hirshhorn