Εθνικά Στεφάνια στην Αμερική 2017

Όλα για το δείπνο διακοπών του Εθνικού Νεκροταφείου του Arlington στους Αμερικανούς ήρωες

Κάθε Δεκέμβρη, στο Εθνικό Κοιμητήριο του Arlington, καθώς και πάνω από 1.200 πρόσθετες τοποθεσίες σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό, διεξάγονται τελετές τοποθέτησης στεφάνων σε Εθνικά Στεφάνια κατά τη διάρκεια της Αμερικής. Η εταιρία στεφάνων Worcester (η εταιρία στεφάνων που προσφέρει καταπράσινο τοπίο για την LL Bean) δημιουργεί και διακοσμεί στεφάνια διακοπών και τα τοποθετεί σε κεραμίδια ως φόρο τιμής και ανάμνηση στους Αμερικανούς ήρωες. Morrill Worcester - Πρόεδρος της Worcester Wreath Company, με έδρα το Harrington, Maine, ξεκίνησε αυτό το ετήσιο γεγονός το 1992 για να τιμήσει τους πεσμένους στρατιώτες του έθνους μας.

Το έργο στεφάνι του Arlington, σε συνεργασία με τη διοίκηση του νεκροταφείου και την κρατική κοινωνία του Maine, κοσμεί τους λευκούς επιτύμβιους με αειθαλή στεφάνια και κόκκινα τόξα για να αναγνωρίσει τις θυσίες που έχουν κάνει οι Βετεράνοι και οι οικογένειές τους για τη χώρα μας.

Ετήσια τελετή τοποθέτησης στεφάνων στο Εθνικό Νεκροταφείο του Arlington

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, οι πύλες ανοίγουν στις 8 π.μ.

Το νεκροταφείο θα παραμείνει κλειστό για την κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι τις 3 μ.μ. Η ANC Tours, η ερμηνευτική περιήγηση με λεωφορείο του Arlington, δεν θα λειτουργεί αυτήν την ημέρα. Πρόκειται για ένα περπάτημα. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να φορούν άνετα παπούτσια για περπάτημα και να φέρνουν επαναπληρώσιμες φιάλες νερού.

Οι προσωρινές τουαλέτες θα βρίσκονται σε όλο το νεκροταφείο. Λόγω του μεγάλου αριθμού εθελοντών και της έλλειψης επαρκούς χώρου στάθμευσης, οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να πάρουν μετρό.

Τα στεφάνια θα βρίσκονται στο Εθνικό Κοιμητήριο του Arlington για περίπου τέσσερις εβδομάδες. Το νεκροταφείο βρίσκεται απέναντι από τον ποταμό Potomac από την Ουάσιγκτον DC στο δυτικό άκρο της γέφυρας του Μνημείου στο Arlington της Βιρτζίνια.

Δείτε ένα χάρτη

Στεφάνια σε όλη την Αμερική - Επέκταση

Λόγω του ενδιαφέροντος για το έργο αυτό από ολόκληρο το έθνος, το στεφάνι Arlington Project περιλαμβάνει πλέον πάνω από 1.100 συμμετέχουσες τοποθεσίες και στα 50 κράτη και 24 εθνικά νεκροταφεία στο εξωτερικό. Κάθε χρόνο, τα στεφάνια σε όλη την Αμερική και ένα εθνικό δίκτυο εθελοντών βρίσκονται πάνω από 540.000 στεφάνια μνημείων σε 545 τοποθεσίες. Μια Στιγμή Σιωπής θα πραγματοποιηθεί σε ΟΛΕΣ τις θέσεις στις 16 Δεκεμβρίου στο Noon EST. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τελετές, σε μέρη γύρω από τη χώρα, ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο.

Μέχρι το 2009, το Worcester στεφάνι δεν δέχτηκε δωρεές. Η οργάνωση από τότε έχει καταστεί μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501 (c) 3 και επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει ομάδες τοπικής συγκέντρωσης χρημάτων σε όλες τις 50 πολιτείες που αντιπροσωπεύουν περισσότερα από 900 νεκροταφεία, στρατιωτικά μνημεία και άλλες τοποθεσίες, μαζί με το Εθνικό Νεκροταφείο του Arlington. Στεφάνια σε όλη την Αμερική συγκεντρώνει τώρα χρήματα για να βοηθήσει στην εκπλήρωση της αποστολής του με τη χορηγία στεφάνων. Οι δωρεές μπορούν επίσης να σταλούν σε:

Στεφάνια σε όλη την Αμερική
Τ.Θ. 256
Harrington, ME 04643

Δικτυακός τόπος: www.wreathsacrossamerica.org

Στεφάνια Σε όλη την Αμερική τιμούν επίσης τους βετεράνους με τη δημοφιλή καμπάνια "Thanks a Million" η οποία διανέμει κάρτες σε ανθρώπους σε όλη τη χώρα για να δώσει στους βετεράνους μια απλή "ευχαριστώ" για την υπηρεσία τους.

Η WAA συμμετέχει σε εκδηλώσεις των βετεράνων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και έχει μια βετεράνο σύνδεσμο στο προσωπικό για να συνεργαστεί με τοπικούς οργανισμούς βετεράνων.