Να φτάσετε στο Εθνικό Αεροδρόμιο (DCA) από την Ουάσιγκτον DC

Επιλογές μεταφοράς από την περιοχή Ουάσιγκτον DC DCA

Το Εθνικό Αεροδρόμιο βρίσκεται μόλις 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της Ουάσιγκτον, στην κομητεία Arlington της Βιρτζίνια. Το αεροδρόμιο είναι εύκολο και οικονομικό για να φτάσετε στη δημόσια συγκοινωνία. Η κυκλοφορία μπορεί να είναι απρόβλεπτη, οπότε θα πρέπει να γνωρίζετε τον χρόνο πτήσης σας και να βεβαιώνεστε ότι σχεδιάζετε μπροστά και αφήνετε αρκετό χρόνο για να φτάσετε στην πύλη.

Η διεύθυνση GPS του Εθνικού Αεροδρομίου είναι: 2401 Smith Boulevard, Arlington, VA 22202. Δείτε ένα χάρτη .

Από το Εθνικό Αεροδρόμιο στην Ουάσιγκτον DC (και πίσω):

Λεωφορεία

SuperShuttle - Διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, αυτό το λεωφορείο παρέχει πόρτα σε πόρτα κοινές βόλτες μέσα στη μητροπολιτική περιοχή της Ουάσιγκτον DC. Για πληροφορίες, καλέστε το 1-800-BLUEVAN.

Supreme Shuttle Airport - Αυτή η εταιρεία προσφέρει υπηρεσία door-to-door από και προς το αεροδρόμιο. Καλέστε 800-590-0000.

Διαβάστε περισσότερα για τις υπηρεσίες μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον

Metrorail και Amtrak

Το αεροδρόμιο είναι άμεσα προσβάσιμο από το Metrorail στις Κίτρινες ή Μπλε Γραμμές. Οι κλειστές πεζογέφυρες συνδέονται απευθείας με το σταθμό. Οι αποθήκες μπορούν να αγοραστούν σε μηχανήματα που βρίσκονται στις εισόδους του σταθμού του μετρό. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του σταθμού Washington DC Metrorail.

Το Εθνικό Αεροδρόμιο βρίσκεται κοντά σε δύο σιδηροδρομικούς σταθμούς Amtrak. Και οι δύο είναι εύκολα προσβάσιμες από το μετρό.

Διαβάστε περισσότερα για το Travel by Train ή καλέστε στο 1-800-USA-RAIL.

Ταξί

Τα καταστήματα Taxicab βρίσκονται σε βολική τοποθεσία κοντά στις εξόδους αποσκευών για κάθε τερματικό σταθμό. Οι αποστολείς θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα ταξί με βάση τον προορισμό σας.

Δεν απαιτείται κράτηση εκ των προτέρων. Οι επιβάτες με αναπηρία ενθαρρύνονται να προβαίνουν σε προηγμένες ρυθμίσεις μεταφοράς. Επικοινωνήστε με το γραφείο αποστολής taxicab στο (703) 417-4333. Δείτε πληροφορίες σχετικά με τα ταξί στην Ουάσιγκτον.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Μια ποικιλία από εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων εξυπηρετούν το Εθνικό Αεροδρόμιο. Λάβετε υπόψη ότι εάν μένετε στο Downtown Washington DC ίσως δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο και η στάθμευση μπορεί να είναι δαπανηρή. Αναζήτηση για τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων

Λεωφορείο

Metrobus - Τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής, οι διαδρομές 13F & G λειτουργούν στο επάνω οδόστρωμα δίπλα στον τερματικό σταθμό Β από τις 5:50 έως τις 8:00. Παρέχεται υπηρεσία στην Crystal City, το Πεντάγωνο, το Κοιμητήριο του Arlington και στο κέντρο της Ουάσιγκτον, DC.

Χώρος στάθμευσης στο Εθνικό Αεροδρόμιο

Δρομολόγια λεωφορείων είναι διαθέσιμα από τους χώρους στάθμευσης στους τερματικούς σταθμούς, αν και τα γκαράζ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τα τερματικά. Τα ωριαία και καθημερινά γκαράζ στο Εθνικό Αεροδρόμιο έχουν συνδυαστεί σε μία εγκατάσταση που ονομάζεται Terminal Parking. Οι χώροι στάθμευσης είναι περιορισμένοι στο Εθνικό Αεροδρόμιο Reagan. Κατά τους μέγιστους χρόνους ταξιδιού, οι χώροι στάθμευσης ενδέχεται να είναι γεμάτοι. Οι επιβάτες καλούνται να καλέσουν (703) 417-PARK, ή (703) 417-7275 πριν οδηγήσουν στο αεροδρόμιο.

Τώρα μπορείτε να πληρώσετε για στάθμευση μέσω εφαρμογής smartphone. Ο χώρος στάθμευσης μπορεί επίσης να εξασφαλιστεί με προκαταβολή με πιστωτική κάρτα. Διαβάστε περισσότερα για το πάρκινγκ στο αεροδρόμιο .

Περιοχή αναμονής κινητού τηλεφώνου - Αν παραλάβετε έναν επιβάτη, μπορείτε να περιμένετε στο αυτοκίνητό σας μέχρι το φθινόπωρο σας να σας καλέσει στο κινητό σας για να σας ενημερώσει ότι το αεροπλάνο έχει φτάσει. Η περιοχή αναμονής του κινητού τηλεφώνου βρίσκεται κοντά στο τέλος της ράμπας "Επιστροφή στο αεροδρόμιο" ακριβώς πέρα ​​από τον τερματικό σταθμό B / C. Πείτε στο συμβαλλόμενο μέρος σας να προχωρήσει σε οποιαδήποτε πόρτα επιπέδου αιτήματος αποσκευών και να σας ενημερώσει για τον αριθμό της εξωτερικής πόρτας ώστε να μπορείτε να τα παραλάβετε εκεί.

Πήρε πρωινή πτήση; Μπορεί να θέλετε να εξετάσετε τη διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο. Δείτε οδηγό για τα ξενοδοχεία κοντά στο Εθνικό Αεροδρόμιο.

Η περιοχή της Ουάσινγκτον, DC εξυπηρετείται από τρία διαφορετικά αεροδρόμια. Για να μάθετε για τις διαφορές ανάμεσα στα αεροδρόμια National, Dulles και BWI, δείτε τα αεροδρόμια της Ουάσιγκτον DC (ποια είναι η καλύτερη).