Ουάσιγκτον, DC από Amtrak (Ταξίδι από και προς το DC με τρένο)

Να φτάσετε και να πάτε από την Ουάσινγκτον, μέσω σιδηροδρόμου

Το ταξίδι με τρένο είναι ένας φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος μεταφοράς και ένας δημοφιλής τρόπος για να φτάσετε από και προς την Ουάσινγκτον. Ο εθνικός σιδηροδρομικός φορέας - Amtrak τρέχει περίπου 85 τρένα καθημερινά μέσα και έξω από την Ουάσινγκτον DC, κυρίως κατά μήκος του 457 μιλίων βορειοανατολικού διαδρόμου μεταξύ DC και Boston. Ως ένα από τα πιο τεχνικά προηγμένα σιδηροδρομικά συστήματα στον κόσμο, η Northeast Regional γραμμή έχει ένα κυκλοφοριακό μίγμα που περιλαμβάνει φορτηγά τρένα που ταξιδεύουν σε ταχύτητες 30-50 mph, τρένα καθημερινού επιβάτη σε ταχύτητες έως και 125 mph, αμαξοστοιχίες Amtrak Regional στα 110 ή 125 mph, και τραίνα Acela Express που μπορεί να φτάσει τα 150 mph.

Βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Ο Union Station είναι ο δευτερεύων σιδηροδρομικός σταθμός στις Ηνωμένες Πολιτείες (μετά τον σταθμό Penn της Νέας Υόρκης). Βρίσκεται στη λεωφόρο της Μασαχουσέτης 50 στη Ν. Ουάσινγκτον, DC, ενώ ο σταθμός είναι εύκολα προσβάσιμος από το Metrorail και το Metrobus . Οι επιβάτες ταξιδεύουν επίσης στο σιδηροδρομικό σταθμό από τους MARC και VRE. Μια στάση ταξί βρίσκεται μπροστά από το Union Station έξω από την είσοδο του Main Hall. Τα ταξί είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά δεν μπορούν να δεσμευτούν εκ των προτέρων.

Ο Union Station είναι ένας κόμβος μεταφοράς που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αγορών και εστιατορίων. Είναι ένα πανέμορφο ιστορικό κτίριο και με περισσότερα από 130 καταστήματα και μια ποικιλία από εστιατόρια, είναι ένα εύκολο μέρος για να περάσετε χρόνο περιμένοντας ένα τρένο ή να πάρετε ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας. Διαβάστε περισσότερα για το Union Station.

Εισιτήρια Amtrak: Επισκεφθείτε το amtrak.com ή καλέστε (800) ΗΠΑ-ΣΙΔΗΡΟ.

Amtrak Εξυπηρέτηση Πελατών : (800) 872-7245

Αποδυτήρια Tiburon Αποσκευές-Αποθήκη: (202) 898-1592.

Οι επιβάτες Amtrak μπορούν να αποθηκεύσουν τις αποσκευές τους στο σταθμό. Τα τέλη βασίζονται στο μέγεθος των αποσκευών.

Χώρος στάθμευσης στο Union Station: Περισσότεροι από 2.000 θέσεις στάθμευσης διατίθενται στο Union Station Parking Garage. Η πρόσβαση είναι διαθέσιμη από τη λεωφόρο Massachusetts, NE, από ράμπα στην ανατολική πλευρά του Union Station και από την H Street, NE.

Συμβουλές ταξιδιού Amtrak

Τρένα μέσω της Ουάσινγκτον, DC

Εταίροι Εταίρων

Η Amtrak εκμεταλλεύεται κατά μέσο όρο 57 τρένα MARC Penn Line κάθε εργάσιμη ημέρα, με σύμβαση με την υπηρεσία διαμετακόμισης Maryland, και παρέχει πρόσβαση στο Union Station για όλες τις υπηρεσίες MARC (γραμμές Penn, Camden και Brunswick). Τον Δεκέμβριο του 2013, η MARC άρχισε να προσφέρει υπηρεσία Σαββατοκύριακου στη γραμμή Penn. Διαβάστε περισσότερα για τα τραίνα MARC. Το Amtrak παρέχει επίσης πρόσβαση στο σιδηροδρομικό σταθμό Union Station για τραίνα Virginia Railway Express. Εκτός από την εξυπηρέτηση του Union Station, η υπηρεσία Northeast Regional trains προς / από το Lynchburg της Βιρτζίνια σταματά επίσης στο σταθμό VRE L'Enfant Plaza για επιβάτες με εισιτήρια VRE. Διαβάστε περισσότερα για τις τρένες VRE.

Πρόσθετοι σταθμοί τρένων στην περιοχή Washington, DC

Σταθμοί του Μέρυλαντ: Αμπερντίν, Βαλτιμόρη, Βερολίνο, Αεροδρόμιο BWI, Κέιμπριτζ, Cumberland, Easton, Frederick, Frederick, Frostburg, Grantsville, Grasonville, Hagerstown, Χάνκοκ, Νιού Κάρλολτον, Ωκεανό Πόλη, Ρόκβιλ, Σάλισμπερι

Σταθμοί της Βιρτζίνια: Αλεξάνδρεια, Ashland, Blacksburg, Burke, Charlottesville, Clifton Forge, Culpeper, Danville, Φρέντερικσμπεργκ, Λόρντον, Μόναχο, Νέα Υόρκη, Νορβηγία, Πετρούπολη, Κουαντικό, Ρίτσμοντ , Williamsburg, Woodbridge.

Το Auto Train

Το Auto Train παρέχει μεταφορά από το Lorton, Βιρτζίνια (20 μίλια νότια της Ουάσιγκτον, DC) στο Σανφορντ, Φλόριντα (λίγο έξω από το Ορλάντο) για σας και το αυτοκίνητό σας, van, μοτοσικλέτα, SUV, . Το ταξίδι διαρκεί περίπου 17,5 ώρες και σας επιτρέπει να συσκευάσετε το αυτοκίνητό σας και να απολαύσετε ένα ταξίδι χωρίς άγχος χωρίς να βάζετε φθορά στο αυτοκίνητό σας. Τα τρένα αναχωρούν καθημερινά. Διατίθενται υπνοδωμάτια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Auto Train, ανατρέξτε στη διεύθυνση www.amtrak.com/auto-train

Σχετικά με την Amtrak

Από το 1971, η Amtrak έχει υπηρετήσει ως υπεραστική αεροπορική υπηρεσία επιβατών και τον σιδηροδρομικό της φορέα υψηλής ταχύτητας. Περισσότερα από 300 καθημερινά τρένα - σε ταχύτητες έως και 150 μίλια / ώρα - συνδέουν 46 κράτη, την περιφέρεια της Κολούμπια και τρεις Καναδικές επαρχίες. Η Amtrak εκμεταλλεύεται υπεραστικά τρένα σε συνεργασία με 15 κράτη και συμβάσεις με 13 σιδηροδρομικούς οργανισμούς για να παρέχουν μια ποικιλία υπηρεσιών. Τα κεντρικά γραφεία της Amtrak βρίσκονται στην Ουάσινγκτον, τα γραφεία της DC βρίσκονται στο σταθμό Union (40 και 60 Massachusetts Avenue, NE), το κτίριο REA (900 2nd Street, NE), 10 G Street, Βάσιγκτων.

Περισσότερα για την Ουάσιγκτον, DC Μεταφορές