Τι πρέπει να φέρετε στην εξοχική κατοικία σας

Συσκευασία τα σωστά στοιχεία για την απόδραση Cottage σας

Συσκευασία για την απόδραση εξοχικό σπίτι διακοπών σας μπορεί να είναι μια πρόκληση, ιδιαίτερα όταν δεν είστε σίγουροι τι ακριβώς είναι διαθέσιμο στη μονάδα ενοικίασης σας. Αυτή η λίστα ελέγχου θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι να φέρει και τι να αφήσετε πίσω.

Βασικά εξοχικά διακοπών

Αυτά τα στοιχεία που πρέπει να έχουν μπορεί να κάνουν ή να σπάσουν τη διαμονή σας. Ελέγξτε προσεκτικά τη συμφωνία ενοικίασής σας για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποια στοιχεία παρέχονται και ποια στοιχεία πρέπει να φέρετε μαζί σας.

Εάν είναι δυνατόν, ζητήστε από τους ιδιοκτήτες ή την εταιρεία διαχείρισης να σας πουν ποια προμήθειες και αντικείμενα κουζίνας βρίσκονται στο εξοχικό σπίτι.

Τουλάχιστον πρέπει να συσκευάσετε:

Είδη κουζίνας και μπάνιου

Αυτός ο κατάλογος περιλαμβάνει μόνο βασικά στοιχεία. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε πολύ μαγειρική και έχετε επιπλέον χώρο στο αυτοκίνητο ή τη βαλίτσα σας, σκεφτείτε να συσκευάσετε ένα αγαπημένο τηγάνι και την κατσαρόλα.

Προσωπικά αντικείμενα

Είδη αναψυχής / αναψυχής

Τι γίνεται αν πετάω στον προορισμό μου;

Μπορεί να μην μπορείτε να φέρετε ελαιόλαδο ή καυσόξυλα στις ελεγμένες αποσκευές σας, αλλά μπορείτε να φέρετε χωρίς προβλήματα τη μικρή κουζίνα, τα μαχαίρια, τα μπαχαρικά και το ανοιχτήρι στην βαλίτσα σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη λίστα των απαγορευμένων αντικειμένων της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών, εάν πετάτε προς ή από τις ΗΠΑ.